- 17 Temmuz 2021
- 8.895
- 27.533
- 498
Valla doktora guvenmesem baska doktora da sorardim ama neyse hadi guveniyom Allah sasirtmasin canimAman hadi iyi tabi öyle olsun kuzum demek ki düşük de iyiymiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla doktora guvenmesem baska doktora da sorardim ama neyse hadi guveniyom Allah sasirtmasin canimAman hadi iyi tabi öyle olsun kuzum demek ki düşük de iyiymiş![]()
Doktora güvenmek çok önemli yoksa insanın içi içini yiyor yaValla doktora guvenmesem baska doktora da sorardim ama neyse hadi guveniyom Allah sasirtmasin canim![]()
Haftam 29+4 du bebeğin kafası 27+4 karın bölgesi 32 haftalık çıktı. Ama doktor iyi dedi çünkü tansiyon bebeği geliştiremez iri bebek olması iyi bizim için dedi ama tabi düzene sokmam lazım 2 hafta sonra tekrar gidecem. Uzun tutmasının sebebi tansiyon anne de doğumdan 10 gün sonra çok önemli ben seni doğum da hastanede 2 gün tutacak dedi.Allah allah çok ilginç canım ilk defa duydum doktorun birşey dedi mii?
Tansiyon tehlikeli kuzum hamilelikte aman dikkat et. Tam kaç haftalık çıktın daha uzun hastanede yatırmak nedenmiş kii
Ay ne güzel dönmüş benim güçlü vuruşlar hep bikini bölgemde![]()
Senin dr da benim dr gibi polyannaDoktorum sonucum icin iyi guzel:) dedi
Hocam dusuk degil mi degerdedim
Ses kaydi atmis
Tamam dusuk olsun iste daha ne istiyoruz demis gulmus
Bende anlamadim valla![]()
Ayyy çok erken değil mi iyilerdir umarımKizlar aralik gurubunda bile dogumlar baslamis
Evet benim doktora bayginlik geldi desem "otur suraya lokum vereyim dinlen" derSenin dr da benim dr gibi polyannaben başka doktpra daha gitmesem bana kötü bişey diyen olmayacak
![]()
Ay benimki de öyle devlet acili açıklık var acil yatış vs vs dedi benimkine gittim ay yok ne yatışı evde dinlen geçer dediEvet benim doktora bayginlik geldi desem "otur suraya lokum vereyim dinlen" derboyle relax olmasini seviyorum aslinda
Oglumda da ona gittigim icin bi guven olustu o yuzden kasmiyorum su an![]()
Ayyy erken değil mi daha ya?Kizlar aralik gurubunda bile dogumlar baslamis
Bende sabahin 5inde aramistim suyum geldi diyeAy benimki de öyle devlet acili açıklık var acil yatış vs vs dedi benimkine gittim ay yok ne yatışı evde dinlen geçer dedierken doğum riski dediler dedim yok yok zamanında gelir takılma onlara dedi
komşum fatma teyze gibi
![]()
Benim doğum hikayemle o kadar benzer ki canım. 6:55 geldi. 07:00’de kızımı kucağıma verdi.Bende sabahin 5inde aramistim suyum geldi diye
Esneyerek tamam tamam hastaneye gec gelcem dedi 9da kahvaltisini edip geldi
Beni yatirmislardi gobegimden asagida perde vardi perdeden yukari bakti oo hastamin guzelligine bak hazir misin dedihazirim galiba hocam dedim 2 dk sonra bebegi gosterdi
![]()
Benim doğum hikayemle o kadar benzer ki canım. 6:55 geldi. 07:00’de kızımı kucağıma verdi.
Yaa ne güzel hikayeler bunlarBende sabahin 5inde aramistim suyum geldi diye
Beni yatirmislardi gobegimden asagida perde vardi perdeden yukari bakti oo hastamin guzelligine bak hazir misin dedihazirim galiba hocam dedim 2 dk sonra bebegi gosterdi
![]()
Merhaba hipoglisemi olduğunuz nasıl ortaya çıktı ? Bende şüpheleniyorum gün içinde sürekli baş dönmesi yaşıyorum yemek yedikten sonra da kötü oluyorum 2 gün önce bi bayılma geçirdim ani baş dönmesi terleme ve baygınlık ardından kusma oldu.Acilde tok olmama rağmen kustum gerçi şeker 71 çıktı.Şüpheleniyorum bu durumdan.Hep uykulu ve baş dönmeli şekildeyim sürekli acıkıyorum.Ilık su ve limon dene canım bana doktor önermişti ben de çok zorluyordum kendimi iyi geldi bana hatta zeytinyağının üstüne ılık su kürü daha iyi olabilir ben sabah aç karna kayısı alınca şekerim çok düşüyordu hipoglisemi olduğu için bu şeker sorunu olanlar için daha sağlıklı
Iyilermis canim kuveze bile girmemis kilosu iyiymisAyyy çok erken değil mi iyilerdir umarım![]()
Evet erken dogmus ani bi dogum olmus iyilermis amaAyyy erken değil mi daha ya?
Merhaba hipoglisemi olduğunuz nasıl ortaya çıktı ? Bende şüpheleniyorum gün içinde sürekli baş dönmesi yaşıyorum yemek yedikten sonra da kötü oluyorum 2 gün önce bi bayılma geçirdim ani baş dönmesi terleme ve baygınlık ardından kusma oldu.Acilde tok olmama rağmen kustum gerçi şeker 71 çıktı.Şüpheleniyorum bu durumdan.Hep uykulu ve baş dönmeli şekildeyim sürekli acıkıyorum.
Sürekli halsizlik baş dönmesi kafam böyle uyuşuk şüpheleniyorum bu durumdan ilk başlarda kıpır kıpır olan brn hayat enerjim söndü sanki.bizde şeker genetik ayrıca benim tiroid değerlerim de aşırı yüksek çıkıyor yani yavaş çalışıyor zaten bu da mı yapabilir diyorum şimdi korkudan annemden ayrılmıyorum araç kullanamıyorum eskisi gibi filan.Merhaba
İlk gebeliğimde bende de hipoglisemi vardı. Şeker yüklemesi yapmamıştık. Kilom çok yoktu. Ailede gebelik şekeri veya şeker hastalığı yoktu. Doktorum gerek duymadı. Açlık tokluk kan şekeri ve 3 aylık şeker ölçümü yaptır ona göre konuşuruz demişti.
Açlık ve 3 aylık normal geldi.
Tokluk için de yemekten bir saat sonra sağlık ocağına gidip yine açlık gibi glikoz baktılar.
Çok düşük çıktı.
Sonra doktorum şeker ölçüm cihazı aldırdı evde bir hafta kendim ölçtüm düşüktü. Sonra diyet yaptık biraz şekeri falan komple kestik. Beyaz un makarna ekmek vs gitti. 3 ana 2 ara öğün basit karbonhidrat yok. Fazla tatlı meyveleri kestik falan toparladım.
Ben de aynı şekilde çok halsizdim ve yemek yedikten sonra bir kez bayılıp düşmüştüm.
Bende sabahin 5inde aramistim suyum geldi diye
![]()
Dahiliye doktoruna görünüyorsunu size bir liste veriyor şeker ölçüm aletiyle günde 6 ölçüm yapıyorsunuz sürekli olarak yemek sonrası ani düşüş varsa ta ı veriyor ve beslenme düzeniyle toparlanıyor misal aç karna karbonhidrat ve şeker tüketmemek güne proteinle başlamak ve sürekli gün içinde badem ceviz tüketmek az ve sık beslenmek gibiMerhaba hipoglisemi olduğunuz nasıl ortaya çıktı ? Bende şüpheleniyorum gün içinde sürekli baş dönmesi yaşıyorum yemek yedikten sonra da kötü oluyorum 2 gün önce bi bayılma geçirdim ani baş dönmesi terleme ve baygınlık ardından kusma oldu.Acilde tok olmama rağmen kustum gerçi şeker 71 çıktı.Şüpheleniyorum bu durumdan.Hep uykulu ve baş dönmeli şekildeyim sürekli acıkıyorum.