• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Dahiliye doktoruna görünüyorsunu size bir liste veriyor şeker ölçüm aletiyle günde 6 ölçüm yapıyorsunuz sürekli olarak yemek sonrası ani düşüş varsa ta ı veriyor ve beslenme düzeniyle toparlanıyor misal aç karna karbonhidrat ve şeker tüketmemek güne proteinle başlamak ve sürekli gün içinde badem ceviz tüketmek az ve sık beslenmek gibi
Hap mı veriyor ani düşüş yada yükseliş bişey var ve müthiş ağırlık yapıyor

26. Haftadan günaydııınnnlaarr 🌸 Ay kalp atışını duyacak mıyız ? Ayy cinsiyeti bu ay görebilecek miyiz ? Aman haraketlerini ne zaman hissedicez derken , konu ne ara buralara geldi aşırı duygusalım ya🫠🥹 Bi an önce kavuşmak istiyorum ama içimdeki bu minik tekmelere de çok alıştım 🐣

26. Haftadan günaydııınnnlaarr 🌸 Ay kalp atışını duyacak mıyız ? Ayy cinsiyeti bu ay görebilecek miyiz ? Aman haraketlerini ne zaman hissedicez derken , konu ne ara buralara geldi aşırı duygusalım ya🫠🥹 Bi an önce kavuşmak istiyorum ama içimdeki bu minik tekmelere de çok alıştım 🐣
Ayy evett😭😭😭 ikili testlee detayli seker yuklemesi derken hicbirsey kalmadi onumuzde cok sukur bugunlere saglikli gelebildik🌸

Hap mı veriyor ani düşüş yada yükseliş bişey var ve müthiş ağırlık yapıyor
Herhangi bir ilacı yok hamileliğe bağlıysa sadece beslenme düzenini değiştiriyorsun diyetisyensen destek alarak düzeliyor zaten sonra benim de yemekten sonra 60 a düşüyordu birden yemekte karbonhidratı azalttım ekmeği çıkardım proteini arttırdım her sabah çok aç kalmadan yumurta haşlayıp yiyordum aç karna ya da yemekten hemen sonra meyve yersem kötüleşiyordum meyveyi öğle vaktine ekledim ve bol ceviz bademle birlikte tükettim tüketeceksem de dengelensin diye aç kalmamaya çalıştım ara ara baş dönmesi hissettiğim an badem diyordum bol bol böyle böyle düzene girdi şuan öyle bir sıkıntım yok şükür doktorunla görüş haftalık şeker ölçümünü yap beslenme düzeni derse bu şekilde senin de geçecektir inşallah geçmiş olsun 🙏

Ben tekmelere alışamadım ya ne yöne dönsem tekme yiyorum uyumak istiyorum artık dicem gelince hiçç olmicak 😂😂😂 ama ellerine ayaklarına dokunmak istiyorum ben de 🥹 inşallah o günleri hep birlikte görürüz

Ben tekmelere alışamadım ya ne yöne dönsem tekme yiyorum uyumak istiyorum artık dicem gelince hiçç olmicak 😂😂😂 ama ellerine ayaklarına dokunmak istiyorum ben de 🥹 inşallah o günleri hep birlikte görürüz
Artık o kadar bilinçli tepki verdiğine inanıyorum ki babasına aşık bir kız geliyor mesela , gün içinde bazen o kadar sakin oluyor hiç hareket etmiyor beni korkutuyor. Akşam olup babasının sesini duyunca dur durak bilmiyor 😂 o yüzden uykulaaağğrr haram oldu zaten 🫠

Gunaydin canimm ayni hislerdeyim ya aslinda zaman gecmedi gibi bi yandan ama bi yandan haftalari sayarken sona yaklasmisiz bile.ilerde bu karnimizdaki hareketleri bile ozlicez belki nasil hissettigimizi unutucaz 🥹

Kızlar benim bir kaç haftadır aşağıda hissettiğim ağrılarım vardı. Bacağımı kaldırıp külot çorap vs kendi başıma giyemiyordum. Salı günkü randevumu bugüne aldık. Şuan için herşey normal görünüyor ama nst’ye bağladılar ne olur ne olmaz diye.

Kızlar benim bir kaç haftadır aşağıda hissettiğim ağrılarım vardı. Bacağımı kaldırıp külot çorap vs kendi başıma giyemiyordum. Salı günkü randevumu bugüne aldık. Şuan için herşey normal görünüyor ama nst’ye bağladılar ne olur ne olmaz diye.
Sonuc ne oldu canim sanci falan cikti mi bisey umarim her sey yolundadir

Umarım her şey yolundadır benim de bacak arası kemikler biraz ayakta kalınca inanılmaz ağrıyor

Sonuc ne oldu canim sanci falan cikti mi bisey umarim her sey yolundadir

Umarım her şey yolundadır benim de bacak arası kemikler biraz ayakta kalınca inanılmaz ağrıyor
Şükür iyiyim kızlar bebişte iyi. Baş aşağı dönmüş. Nst’deyken iki kere karnım sertleşti onlar çıktı. Magnezyumla progestan yazdı onlara başlıcam. Magnezyum seni rahatlatır dedi.

Şükür iyiyim kızlar bebişte iyi. Baş aşağı dönmüş. Nst’deyken iki kere karnım sertleşti onlar çıktı. Magnezyumla progestan yazdı onlara başlıcam. Magnezyum seni rahatlatır dedi.
İyi sevindim canım 🙏🏻 benim de salı günü randevum heyecanlıyım

İyi sevindim canım 🙏🏻 benim de salı günü randevum heyecanlıyım
Benimde salıydı işte şu ağrılarım olmasaydı. Bacak bacak üstüne bile atamıyorum. Hep aşağıda bir ağırlık hissediyorum bizim kafa büyük biraz sanırım zaten hafta olarakta kafa önde çıkıyor. Bir de baş aşağı dönmesi herhalde iyice zorladı beni.

Gunaydin canimm ayni hislerdeyim ya aslinda zaman gecmedi gibi bi yandan ama bi yandan haftalari sayarken sona yaklasmisiz bile.ilerde bu karnimizdaki hareketleri bile ozlicez belki nasil hissettigimizi unutucaz 🥹
Bana sadece 20li haftalar çok uzun geldi sanki hep 20lerdeyiz ve hiç bitmeyecek gibi 10lular böyle olmamıştı😂

Artık o kadar bilinçli tepki verdiğine inanıyorum ki babasına aşık bir kız geliyor mesela , gün içinde bazen o kadar sakin oluyor hiç hareket etmiyor beni korkutuyor. Akşam olup babasının sesini duyunca dur durak bilmiyor 😂 o yüzden uykulaaağğrr haram oldu zaten 🫠
Ahahaaa benimki tam tersi babasının sesi dokunması olunca buz kesip bekliyor 😂 o evden çıkınca dans ediyor 😂😂😂

Ahahaaa benimki tam tersi babasının sesi dokunması olunca buz kesip bekliyor 😂 o evden çıkınca dans ediyor 😂😂😂
Son iki haftadır babaya tepki veriyor artık, normalde instagramda bi rakun var ya elleri açıp hiç hareket etmeden duruyo aslında öyleydi ahahhahaha😂😂

Bende yaşıyorum bunu normal diye düşünüyordum dr bana kafasının bir kısmını kanala sokmuş ama bu erken doğum anlamı değil dedi yine de hafta bir doktora daha görüncem biraz korktum o cümleden. Nst ye de girmedim sancılar dinlenince geçtiği için :/

Herkese selam kızlar, 28. Haftadan merhaba diyeyim bende 😊 bugün kontrolüm vardı, 1 hafta ileride çıktı tosun paşa. 1.5 kilo civarında ve şeker çıktı bende. Sanırım buda tetikliyor bebeğin haftasının ileride olmasını. Şeker yüklemesine gerek duyulmamıştı aslında evde kendim ölçümlerimi yapmıştım, bugün dahiliye doktorunada görününce neden yaptırmadın diye kızdı açıkçası. Her neyse yarın itibariyle diyete başlayacağım, benim gibi olanlar var mı? Neye dikkat etmem gerekiyor? Karbonhidratı kesip protein ağırlıklı mı beslensem bilemedim. Devletten dahileyeye randevu aldım pazartesi gideceğim yönlendirir mi diyetisyene, yönlendirsede hemen görünebilir miyim bilmiyorum açıkçası. Ben şimdiden önlemimi.almak istedim, bu süreçtede sizden destek alayım dedim

Herkese selam kızlar, 28. Haftadan merhaba diyeyim bende 😊 bugün kontrolüm vardı, 1 hafta ileride çıktı tosun paşa. 1.5 kilo civarında ve şeker çıktı bende. Sanırım buda tetikliyor bebeğin haftasının ileride olmasını. Şeker yüklemesine gerek duyulmamıştı aslında evde kendim ölçümlerimi yapmıştım, bugün dahiliye doktorunada görününce neden yaptırmadın diye kızdı açıkçası. Her neyse yarın itibariyle diyete başlayacağım, benim gibi olanlar var mı? Neye dikkat etmem gerekiyor? Karbonhidratı kesip protein ağırlıklı mı beslensem bilemedim. Devletten dahileyeye randevu aldım pazartesi gideceğim yönlendirir mi diyetisyene, yönlendirsede hemen görünebilir miyim bilmiyorum açıkçası. Ben şimdiden önlemimi.almak istedim, bu süreçtede sizden destek alayım dedim
Geçmiş olsun bende 29+4 deyim 🙏🏻 artık zorlandığımj hissetmeye başladım. Şekeri çıkan bir iki arkadaş vardı tek çare diyet:/

Ah ah kaderdaşım benim de sadece açlıklarım sınırda veya bir tık üstünde çıkıyor beni diyetisyene yönlendirdi doktorum. Diyet listesi yaptı. 3. Trimester için sabah-öğle-akşam 3 öğün yemek ve 3 ara öğün önerdi. Protein ağırlıklı besleniliyor ama yeşillik salata çok önemli. Beyaz un, incir, üzüm, patates, bezelye yasak. Meyve ara öğünlerde tek başına değil tahin ve yoğurtla(ya da süt kefir vs) birlikte alınıyor. Bunlara uyulursa düzelebilir bence

Back
X