- 17 Nisan 2019
- 3.731
- 4.543
- 133
Bir bakınayım hemen sağol canımKizlar babymall sitesinde indirim var haberiniz yoksa diye yazayim dedim ben 6+ biberon emzik falan soyledim simdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir bakınayım hemen sağol canımKizlar babymall sitesinde indirim var haberiniz yoksa diye yazayim dedim ben 6+ biberon emzik falan soyledim simdi
Ahahahah aynısı bende var birebir. Bugün doğum günümdü sürpriz yapmış eşim pastanın üstüne fotoğrafımızı bastırmış yani klasik herkesin yaptığı bir şey başladım ağlamaya ama nasıl ağlamak içli içli. Bazende izlediğimiz filmlerde oluyor saçma sapan yani ağlanmayacak sahnelerde bile ağlıyorum. Sonra eşim gülünce daha çok katılarak ağlıyorum. Çok duygusalım bu aralar.Kızlar sizinde duygu durumunuz karıştı mı? zaten bi tahammülsüzlük vardı üstümde ama ota b*ka ağlama güncellemesi aldım ben. bi de eşim verdiğim tepkiden afallayıp gülmeye başlıyor gülüyor diye daha çok ağlıyorumnolur yalnız değilsin diyin
Bende oldu. Eşimden ailemden herkesten soğudum şu dönem çok hassasımKızlar sizinde duygu durumunuz karıştı mı? zaten bi tahammülsüzlük vardı üstümde ama ota b*ka ağlama güncellemesi aldım ben. bi de eşim verdiğim tepkiden afallayıp gülmeye başlıyor gülüyor diye daha çok ağlıyorumnolur yalnız değilsin diyin
Ben çok gitgelliyim bazen inanılmaz mutlu enerjik herkesi çok seviyorum 10 dk sonra hayattan nefret edip depresyona giriyorum. Duygusallık zaaaten instagramda herhangi bir videoya gözüm doluyor. Tam bir delilik haliKızlar sizinde duygu durumunuz karıştı mı? zaten bi tahammülsüzlük vardı üstümde ama ota b*ka ağlama güncellemesi aldım ben. bi de eşim verdiğim tepkiden afallayıp gülmeye başlıyor gülüyor diye daha çok ağlıyorumnolur yalnız değilsin diyin
Ya sorma bende neden bana sormadan yemek söylemiş diye ağladım ama uyuyordum yani uyanınca yemek geldiğini gördümAhahahah aynısı bende var birebir. Bugün doğum günümdü sürpriz yapmış eşim pastanın üstüne fotoğrafımızı bastırmış yani klasik herkesin yaptığı bir şey başladım ağlamaya ama nasıl ağlamak içli içli. Bazende izlediğimiz filmlerde oluyor saçma sapan yani ağlanmayacak sahnelerde bile ağlıyorum. Sonra eşim gülünce daha çok katılarak ağlıyorum. Çok duygusalım bu aralar.
Sorma dün annem babam eşimle dışarı çıktık bi işimiz vardı. Aslında hep bildiğim tepkileri verdiler davranışlar bildiğim gibi kötü bişeyde yok ortada ama ben dün çok uyuz oldum sinirim bozulduBende oldu. Eşimden ailemden herkesten soğudum şu dönem çok hassasım
Ya eşim idmanlı bu hallerime ilk hamileliğim daha da fenaydı terör estiriyordum resmenBen çok gitgelliyim bazen inanılmaz mutlu enerjik herkesi çok seviyorum 10 dk sonra hayattan nefret edip depresyona giriyorum. Duygusallık zaaaten instagramda herhangi bir videoya gözüm doluyor. Tam bir delilik hali![]()
Etmiyorum etmedim. İlk bi kaç ay zaten yapamıyor ama hareketlenince dünyayı tanıma yöntemi ağız olduğu için en olmayacak şeyleri yalayıp, ağızlarına atmaya çalışıyorlar. O noktada dünyayı tertemiz önüne koymak zaten mümkün değil. Fazla kasmamak lazım bu konudaBi de oyuncaklari nasil sterlize ediyosunuz
Bende 50 günlükken yaptırmıştım en zor geçen, ağlamalı anlar 20 saat sürmüştü. Sonrası normal hayat. İyi ki daha geç yaptırmamışım bu bebekte erkek ne onu da aynı şekilde erken yaptırıcamBi arkadasim 40 gunlukken yaptirmisti ama ben biraz cesaret edemedim 3 aylikken yaptirdim iyi ki de erken yaptirmisim anca toparliyor![]()
Ben kraft paris aldım bebek arabası vs paket halinde indirimdeydi. Park yatakların hepsi aynı nerdeyse sanki yaKızlar birşey soracağımm Park beşik alan arkadaşlar hangi modeli tercih ettiniz ve tercih sebebiniz neydi acabaa
İşte bana da çok aynı geliyorlar yaa o yüzden bende bilemedim neye göre seçici olmalıyız diyeBen kraft paris aldım bebek arabası vs paket halinde indirimdeydi. Park yatakların hepsi aynı nerdeyse sanki ya
Ben geçtiğimiz hafta hb indiriminden maxi-cosi Leona2'yi 16.990'a aldım canım normalde 22.000-23.000 civarı oluyor cumartesi günü elime ulaştı içinden pusat bağlantı aparatı de çıktı. Doğumdan sonra almak biraz riskli. 2026 olmuş olacak ve her şey zamlanmış olacak.Kızçeler bebek arabası alsınız mı önerileriniz neler Kasım indirimini kaçırmak istemiyorum eşim ve kayınvalidem tutturdu doğumdan sonra alırız kış zaten diye sinir katsayım tavan
Canım ben chicco anne yanı aldım ama bunu almasam ve park yatak tercih edecek olsam kesinlikle joi kubbie sleep alırdım diğer park yataklara göre daha kibar ve anne yanı da olabiliyor. İnstagramda zulaalkarakus’un hesabından bakabilirsin.Kızlar birşey soracağımm Park beşik alan arkadaşlar hangi modeli tercih ettiniz ve tercih sebebiniz neydi acabaa
Aa çok sağolasın kuzucum hiç duymamıştım bir bakayımmCanım ben chicco anne yanı aldım ama bunu almasam ve park yatak tercih edecek olsam kesinlikle joi kubbie sleep alırdım diğer park yataklara göre daha kibar ve anne yanı da olabiliyor. İnstagramda zulaalkarakus’un hesabından bakabilirsin.
Bagi neo 2 aldım babymalldan. İndirim vardı 18 bine geldi pusetiyle birlikte.Kızçeler bebek arabası alsınız mı önerileriniz neler Kasım indirimini kaçırmak istemiyorum eşim ve kayınvalidem tutturdu doğumdan sonra alırız kış zaten diye sinir katsayım tavan
Canım ikisini de linkleyebilir msin. Joi yi bulamadım yaCanım ben chicco anne yanı aldım ama bunu almasam ve park yatak tercih edecek olsam kesinlikle joi kubbie sleep alırdım diğer park yataklara göre daha kibar ve anne yanı da olabiliyor. İnstagramda zulaalkarakus’un hesabından bakabilirsin.
Rica ederim canım bizimki sığmamaya başlayınca yüksek bir ihtimal ona geçeceğim bende. Hepsiburada da var diye biliyorum e bebekte tükenmişti.Aa çok sağolasın kuzucum hiç duymamıştım bir bakayımm