• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Kızlar sizinde duygu durumunuz karıştı mı? zaten bi tahammülsüzlük vardı üstümde ama ota b*ka ağlama güncellemesi aldım ben. bi de eşim verdiğim tepkiden afallayıp gülmeye başlıyor gülüyor diye daha çok ağlıyorum 😂 nolur yalnız değilsin diyin

Kızlar sizinde duygu durumunuz karıştı mı? zaten bi tahammülsüzlük vardı üstümde ama ota b*ka ağlama güncellemesi aldım ben. bi de eşim verdiğim tepkiden afallayıp gülmeye başlıyor gülüyor diye daha çok ağlıyorum 😂 nolur yalnız değilsin diyin
Ahahahah aynısı bende var birebir. Bugün doğum günümdü sürpriz yapmış eşim pastanın üstüne fotoğrafımızı bastırmış yani klasik herkesin yaptığı bir şey başladım ağlamaya ama nasıl ağlamak içli içli. Bazende izlediğimiz filmlerde oluyor saçma sapan yani ağlanmayacak sahnelerde bile ağlıyorum. Sonra eşim gülünce daha çok katılarak ağlıyorum. Çok duygusalım bu aralar.

Bende oldu. Eşimden ailemden herkesten soğudum şu dönem çok hassasım

Ben çok gitgelliyim bazen inanılmaz mutlu enerjik herkesi çok seviyorum 10 dk sonra hayattan nefret edip depresyona giriyorum. Duygusallık zaaaten instagramda herhangi bir videoya gözüm doluyor. Tam bir delilik hali 😂

Ahahahah aynısı bende var birebir. Bugün doğum günümdü sürpriz yapmış eşim pastanın üstüne fotoğrafımızı bastırmış yani klasik herkesin yaptığı bir şey başladım ağlamaya ama nasıl ağlamak içli içli. Bazende izlediğimiz filmlerde oluyor saçma sapan yani ağlanmayacak sahnelerde bile ağlıyorum. Sonra eşim gülünce daha çok katılarak ağlıyorum. Çok duygusalım bu aralar.
Ya sorma bende neden bana sormadan yemek söylemiş diye ağladım ama uyuyordum yani uyanınca yemek geldiğini gördüm 😂 uyanmasam görmem. Bi de tatlı söylemişsin diye daha çok ağladım yiyemiyorum diyetteyim de 😂 adam anlatıyor gel sana da söyleyeyim uyuyorsun sanıyordum niye söylemedin diyince söylemem mi lazım diye bi daha ağladım 😂

Bende oldu. Eşimden ailemden herkesten soğudum şu dönem çok hassasım
Sorma dün annem babam eşimle dışarı çıktık bi işimiz vardı. Aslında hep bildiğim tepkileri verdiler davranışlar bildiğim gibi kötü bişeyde yok ortada ama ben dün çok uyuz oldum sinirim bozuldu

Ben çok gitgelliyim bazen inanılmaz mutlu enerjik herkesi çok seviyorum 10 dk sonra hayattan nefret edip depresyona giriyorum. Duygusallık zaaaten instagramda herhangi bir videoya gözüm doluyor. Tam bir delilik hali 😂
Ya eşim idmanlı bu hallerime ilk hamileliğim daha da fenaydı terör estiriyordum resmen 😂 beklediği için şimdi ben ağlayınca gülüyor. Geçen tartışıyoruz normalde asla ağlamam hatta üste de çıkarım haklıydım ama başladım ağlamaya daha 2. Cümlede. Ağlayınca sustu bi süre sonra ağlamam bitti mi dedi (bizim 3 yaş canavarı kriz anında ağlayınca sustuğunda böyle diyorum bazen) ben bi daha ağladım çocuk muyum ben diye 😂

Bi de oyuncaklari nasil sterlize ediyosunuz
Etmiyorum etmedim. İlk bi kaç ay zaten yapamıyor ama hareketlenince dünyayı tanıma yöntemi ağız olduğu için en olmayacak şeyleri yalayıp, ağızlarına atmaya çalışıyorlar. O noktada dünyayı tertemiz önüne koymak zaten mümkün değil. Fazla kasmamak lazım bu konuda

Bi arkadasim 40 gunlukken yaptirmisti ama ben biraz cesaret edemedim 3 aylikken yaptirdim iyi ki de erken yaptirmisim anca toparliyor 🫠
Bende 50 günlükken yaptırmıştım en zor geçen, ağlamalı anlar 20 saat sürmüştü. Sonrası normal hayat. İyi ki daha geç yaptırmamışım bu bebekte erkek ne onu da aynı şekilde erken yaptırıcam

Kızlar birşey soracağımm Park beşik alan arkadaşlar hangi modeli tercih ettiniz ve tercih sebebiniz neydi acabaa

Kızlar birşey soracağımm Park beşik alan arkadaşlar hangi modeli tercih ettiniz ve tercih sebebiniz neydi acabaa
Ben kraft paris aldım bebek arabası vs paket halinde indirimdeydi. Park yatakların hepsi aynı nerdeyse sanki ya

Kızçeler bebek arabası alsınız mı önerileriniz neler Kasım indirimini kaçırmak istemiyorum eşim ve kayınvalidem tutturdu doğumdan sonra alırız kış zaten diye sinir katsayım tavan

Ben kraft paris aldım bebek arabası vs paket halinde indirimdeydi. Park yatakların hepsi aynı nerdeyse sanki ya
İşte bana da çok aynı geliyorlar yaa o yüzden bende bilemedim neye göre seçici olmalıyız diye
Kızçeler bebek arabası alsınız mı önerileriniz neler Kasım indirimini kaçırmak istemiyorum eşim ve kayınvalidem tutturdu doğumdan sonra alırız kış zaten diye sinir katsayım tavan
Ben geçtiğimiz hafta hb indiriminden maxi-cosi Leona2'yi 16.990'a aldım canım normalde 22.000-23.000 civarı oluyor cumartesi günü elime ulaştı içinden pusat bağlantı aparatı de çıktı. Doğumdan sonra almak biraz riskli. 2026 olmuş olacak ve her şey zamlanmış olacak.

Canım ben chicco anne yanı aldım ama bunu almasam ve park yatak tercih edecek olsam kesinlikle joi kubbie sleep alırdım diğer park yataklara göre daha kibar ve anne yanı da olabiliyor. İnstagramda zulaalkarakus’un hesabından bakabilirsin.

Canım ben chicco anne yanı aldım ama bunu almasam ve park yatak tercih edecek olsam kesinlikle joi kubbie sleep alırdım diğer park yataklara göre daha kibar ve anne yanı da olabiliyor. İnstagramda zulaalkarakus’un hesabından bakabilirsin.
Aa çok sağolasın kuzucum hiç duymamıştım bir bakayımm

Bagi neo 2 aldım babymalldan. İndirim vardı 18 bine geldi pusetiyle birlikte.

Canım ikisini de linkleyebilir msin. Joi yi bulamadım ya

Back
X