- 26 Nisan 2023
- 256
- 186
- 33
- 29
- Konu Sahibi Matmazel -
- #13.361
Az kaldı öyle düşün. Sağlıcakla al kucağına hepsi geçer inşallahYaa duymamistim sagol canimCildim de epey hassas alerjik, bi bu eksikti
gelecege olan umudum kiriliyor iyice
![]()
Kıvırcık saçı kuruyken taramayacaksın, banyoda tarayıp bi daha ellemiyorum ben yoksa çok aşırı kuruyor kabarıyor. Çıkıncada herhangi bi bazen yağ, bazende denk gelirse saç toniklerinden sıkıyorum o şekil bırakıyorumBenim de bu gebeliğimde bazen bir az dökülmeler oldu,ya da günlük dökülmeli olanlar bana öyle gelmiş ola bilir.Bana kıvırcık yakışmıyor,saçlarım kabaran kıvırıcık ve gür,fönlü düz saç daha çok yakışıyor,o yüzden fönsüzken anca topuz yapa biliyorum.Banyoda tarayıp çıkınca benim saçım da kurudukran sonra rahat taranıyor yumşak oluyor,önceleri Elidorun düzleştiren zaman kullanılan kremini de sürüp düzleştiriciyle saçımı şekillendirdiğim zaman kabarmıyordu,ama sonra o kremden burada bulamadım.
Teşekkür ederim bu arada, çok saol
Fiyat araştırması yapmadım canım hiç, ama acıbadem memorial falan uçuk fiyatlarda diye biliyorumArkadaşlar istanbul özel hastanede doğum yapacak olan var mı fiyatlar nasıl acaba hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?