• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Alıntı yapmayı unutmuşum yahu. Ben aşağıdaki pjamaları aldım umarım görür arkadaşş

Miss Dünya Lissa Beyaz Hamile Ve Lohusa Sabahlık Gecelik Takımı - Fiyatı, Yorumları (foto çekimi için)

İlk attığın peluş gibi olan pijama takımı nasıl çıktı? Bir ara 400lere düşmüştü alsam mı deyip kararsız kaldım. Alaydım keşke 🤣 fiyatı ne artmış

Son düzenleme:
Evet evet boy da 1 hafta ilerde. İri bebek olabilir dedi şekerden olma ihtimali olduğu için onu da düşündü genetik de olabilir vs yarın netleşir bakalım 🫠
Şeker varsa şekere bağlı da olabiliyor genetik de olabiliyor kuzum işte. Bizde şeker derdi yok allaha şükür. Sağlıklı olsunlar da doktor bana gelişime göre değil yaşına göre gelecek dedi ondan erken doğum olmaz diye düşünüyorum amma bakalım :)
En azından çalışıyorum dersin 😝 eşimde diyor artık yorma kendini ne yapıcaksan yavaş yavaş yap. Kendini yorduğun günün ertesi günü hastanedeyiz diye. E ben yapmazsam kim yapıcak dedim sustu 😁 çok yatıncada olmuyor. Daralıyorum, annem gelene kadar idare edicez bakalım.
O nefes yetmeme olayı bende de var. Bazen uyurken falanda horluyorum, birisiyle konuşurken nefes nefese kalıyorum 🤣 kendimi panda gibi hissediyorum işte 🐼
Ayy aman aman dikkat et ama yorma kendini her şeyi yüzeysel hallet geç kuzum. Yatınca da yan yattığımız için kalçalarım ağırımış uyanıyorum ki sabaah. Sürekli yan yatmaktan sırtlarım ağırıyor biraz sırt üstü yatayım diyorum hemen eşim uyanıyor görüyor aşkım yan yat aşkım düz yatamazsın hadi hadi. Ay diyorum iki dk rahat yok asdsaas. Bende horlama cayırtı gidiyor zaten. Hamilelik öncesi de sırt üstü yatarken oluyordu şimdi yan yatsam bile oluyor hahah
İlk attığın peluş gibi olan pijama takımı nasıl çıktı? Bir ara 400lere düşmüştü alsam mı deyip kararsız kaldım. Alaydım keşke 🤣 fiyatı ne artmış
Gayet güzel çıktı kuzum beyaz pantolon takımı olanı diyorsun demii. Hafif polarlı gibi çıktı böyle. Bir tık beden küçük gibi geldi diğerlerinin bedeni daha büyük. Ama iade etmedim doğum sonrası da kullanırım diye

Kızlar merhaba sabah doğum yaptım ben. Bebeğim yoğun bakımda detaylıdan beri bir bağırsak problemimiz vardı onun takibi için aldılar. Kilosu solunumu gayet iyidi 2700 doğdu. Ben de biraz ağrılar ile uğraşıyorum. Şimdilik durumlar böyle umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize 🙏
Gözünüz aydın, inşallah bebeğiniz de bir an önce yoğun bakımdan çıkar ve birlikte taburcu olursunuz.

Kızlar sabah dayak yemiş gibi uyandım, benim yeni güncellemem bu sanırım 🫩 Bel bacak kasık ağrıları tavan
Evde vakit geçmiyor, kime böyle söylesem “bu günlerinin değerini bil diyor” 🙄
Evde olanlar napıyosunuz? Çocuklu olanlar meşgul orası kesin 🤓

Kızlar sabah dayak yemiş gibi uyandım, benim yeni güncellemem bu sanırım 🫩 Bel bacak kasık ağrıları tavan
Canım ben haftaya izne çıkacağım o zaman bakıcam evde hayat nasıl 😂

Şeker varsa şekere bağlı da olabiliyor genetik de olabiliyor kuzum işte. Bizde şeker derdi yok allaha şükür. Sağlıklı olsunlar da doktor bana gelişime göre değil yaşına göre gelecek dedi ondan erken doğum olmaz diye düşünüyorum amma bakalım :)

Ayy aman aman dikkat et ama yorma kendini her şeyi yüzeysel hallet geç kuzum. Yatınca da yan yattığımız için kalçalarım ağırımış uyanıyorum ki sabaah. Sürekli yan yatmaktan sırtlarım ağırıyor biraz sırt üstü yatayım diyorum hemen eşim uyanıyor görüyor aşkım yan yat aşkım düz yatamazsın hadi hadi. Ay diyorum iki dk rahat yok asdsaas. Bende horlama cayırtı gidiyor zaten. Hamilelik öncesi de sırt üstü yatarken oluyordu şimdi yan yatsam bile oluyor hahah

Gayet güzel çıktı kuzum beyaz pantolon takımı olanı diyorsun demii. Hafif polarlı gibi çıktı böyle. Bir tık beden küçük gibi geldi diğerlerinin bedeni daha büyük. Ama iade etmedim doğum sonrası da kullanırım diye
Valla son zamanlarda öyle yapıyorum yüzeysel geçip gidiyor. Yapıcak bişeyim yok ne yapalım 🤷‍♂ aslında vücut kendisi otomatik ayarlıyor ya. Bende hep soluma yatıyorum ama hepte sağda uyanıyorum 🤣 ama en çokta sağ tatafımda rahat ediyorum.
Teşekkür ederim kuşum 😘 alsam mı arada kaldımda ama evde de pijamam var gerek yok diye düşünüyorumda ayy kafayı yicem 🤣🤣

Valla yatıyorum, son haftalar ya kendimi ne zaman yorsam bişey çıkıyor altından o yüzden eşim kızıyor artık 🤣 sabahları kalkıp kızımı okula bırakıyorum, araçla oda. Kahvaltısı beslenmesi vs derken gün geçiyor öyle

Valla son zamanlarda öyle yapıyorum yüzeysel geçip gidiyor. Yapıcak bişeyim yok ne yapalım 🤷‍♂ aslında vücut kendisi otomatik ayarlıyor ya. Bende hep soluma yatıyorum ama hepte sağda uyanıyorum 🤣 ama en çokta sağ tatafımda rahat ediyorum.
Teşekkür ederim kuşum 😘 alsam mı arada kaldımda ama evde de pijamam var gerek yok diye düşünüyorumda ayy kafayı yicem 🤣🤣

Valla yatıyorum, son haftalar ya kendimi ne zaman yorsam bişey çıkıyor altından o yüzden eşim kızıyor artık 🤣 sabahları kalkıp kızımı okula bırakıyorum, araçla oda. Kahvaltısı beslenmesi vs derken gün geçiyor öyle
Pijaman varsa evde duruma göre bakarsın kuzum olmadı sonradan alırsın max 2-3 güne teslim oluyor ya zaten

Bende günlük mini ev işlerimi yapıyorum sadece, doğuma kadar ev düzenli dursun diye, bunun dışında yatışşş 🙃 bu arada bende sağ tarafımda rahatım ama gece bi uyanıyorum sağ komple çürümüş 🤣 hemen sola geçiyorum

Bende günlük mini ev işlerimi yapıyorum sadece, doğuma kadar ev düzenli dursun diye, bunun dışında yatışşş 🙃 bu arada bende sağ tarafımda rahatım ama gece bi uyanıyorum sağ komple çürümüş 🤣 hemen sola geçiyorum
Benim de iki yan kalçalarım ağırıyor artık yaa. Bacak arama yastık koyuyorum birde ama no no no fayda yok

Gebelik şekerim var o yüzden sürekli tuza şekere dikkat edip bebişe kilo olacak şekilde besleniyorum fikir almak istersen mesela sabahları kabak dereotu yumurtayla omlet yapıyorum kabağı rendeleyerek baharat vs güzel oluyor akşamları da çok şükür kış sebzeleriyle aram iyi karnabahar yoğurtlu Brokoli salatası ıspanak vs bazen akşamdan kalan ıspanağın üstüne yumurta kırıp yiyorum sabahları üşenirsem😂 aklına bişey gelmediğinde sor kaç aydır tarif uydura uydura gidiyorum Bebişin kilosunda bi problem olmadı çok şükür şekere rağmen çok iri değil ama yediklerimi kısıtlı tutmama rağmen de güzel gidiyor
Teşekkür ederim canım.Sana da Allah kolaylık versin,bana yumurta yasak dedi,benim bildiğim bir çok tarifte yumurta var,sabah kahvaltıda chatgpt yulaflı,irmikli,muzlu avokadolu tarifleri verdi.Tuzlu da yeme dedi,peynir de yiyemem.Lor peyniri,süzme yoğurt,yoğurtla da idare etmeliyim sanırım.Ana öğünlerde başka neler yiyorsun canım?Karnabahardan ne yapıyorsun?
Çok çok geçmiş olsun canım benim umarım şifa olur tüm ilaçlar sana. Tansiyon önemli gebelikte her gün takip et istersen. Çocuğun suyu neden bulanıkmış birşey dedi mi onunla iliglii duymamıştım hiç böyle birşey. kaka yapma durumu falan yok demii

Ay sağolasın canım beniim alıştık valla birbirimizee :) bu hafta çok ağırlaştığımı fark ediyorumm. Bebeği geç karnım taş gibi ve tüm organlarım ben kalkıyorum ama onlar sanki hala oturuyorlar gibi. Hedef 31 aralık bakalım ondan sonra çalışamaza döndürcam raporumu. Umarım sağ salim rahatlıkla geçirebiliriz son günlerimizii. Allahtan bu haftadan itibaren 4 te çıkıcam işten o bile o kadar iyi gelecek kii :KK200:

Devlete ne zaman gideceksin kuzuu. Haber et bize de. Bana da doktorum 19 ocaktan sonra gbi gözüküyor diyor ama bence benimki de ocak başını geçirmez gibii.

Bende gerçekten yaa bu şimdi benim mii kafası olacak. Tüm bebekler miss kokar ama kendinin olunca nasıl daha mis mis kokacak kim bilirr:KK200:

Girer girer kuzum sen bol bol su iç kendine iyi bak hem mental olarak hem fiziki olarak her şey yolunu bulur. Şükür haftalarımız da küçük değil allaha şükür
Çok teşekkür ederim canım.Anne enfeksiyon geçirince amniyon sıvısı bulanıklaşa biliyor,benimki böbrekten galiba,dünden beri sağ tarafımda da ağrı var,ama bu bende daha önceleri de olan sinir ağrısı galiba,2 gün önce usg-de bunları duyunca ağrım olmaya başladı😄psikolojik ağrı sanırım.Ben 1 haftadır kendimi daha enerjik hiss ediyordum,meğerse tansiyonum yükselmiş,benim kaplumbağa gibi yavaş olmamın sebebi tansiyonumun hep düşük olması galiba.Tansiyonumu her gün ölçeceğim,bu sabah açken 12/8-di,bende normalde 10/7,9/7,9/6 olduğu için bu benim için yüksek sayılıyor.İlaçlara ve iğnelere de başladım,doktor bana dün rahat görünüyorsun diyor,ben de dedim ki,ne olacaksa olacak,hayırlısı,böyle düşünüyorum artık.
Ay muhteşem olmuşlar ne kadar güzel düşünmüşleer dert sahibi eden akrabalar da var işte böyle düşünceliler de etrafımızda böylelerinin olması dileğiylee :KK200:
Ya evet,çok sevinmiştim,ben hiç bir şey yapamadan ameliyata gitmiştim,benim kız kardeşim yok,kız kardeşin yapacağı şeyi bana yapmıştılar,ben de söz verdim ki,onların iyi gününde de ben böyle yapacağım inşallah.

Cocukla ugrasmaktan agrilari dusunemiyorsun🥲
Yerde oturup oyun oynamaktan totom duzlesti resmen🫥🤣

Ban çalışıyorum kuzum ama geçen haftalarda bir hafta izin kullandım. Geç uyanma ve öğle yemeği ile karışık bir kahvaltı ardından kahve keyfim evde yapılacak çok ufak işlere biraz el atıp bütün gün yatıp tv izledim. Filmler, diziler. Akşama doğru da ufaktan yemek telaşı. Ve dedimki evde olanlar ne şanslı kendimi hamile gibi hissettiğim nadir günlerdendi. Normalde işe gelirken sabahın körü kalk hazırlan koştur koştur işe gel sonra akşam olsun koştur koştur eve gel. Ne yicem telaşı. zaten yorgunsun duş al uyu yani yaşamıyorum gibi at gibi hissediyorum kendimi. Yılbaşından sonra ayrılıcam bende izne ve iple çekiyorum. Bu arada 10 yıldır devlette aktif çalışma hayatım var ve işimi çok seviyorum ama bu aralar evde olmak şans bence. Bol bol dinlen uzan ohhhhh bizim yerimize de :)

Back
X