Gebelik şekerim var o yüzden sürekli tuza şekere dikkat edip bebişe kilo olacak şekilde besleniyorum fikir almak istersen mesela sabahları kabak dereotu yumurtayla omlet yapıyorum kabağı rendeleyerek baharat vs güzel oluyor akşamları da çok şükür kış sebzeleriyle aram iyi karnabahar yoğurtlu Brokoli salatası ıspanak vs bazen akşamdan kalan ıspanağın üstüne yumurta kırıp yiyorum sabahları üşenirsem

aklına bişey gelmediğinde sor kaç aydır tarif uydura uydura gidiyorum Bebişin kilosunda bi problem olmadı çok şükür şekere rağmen çok iri değil ama yediklerimi kısıtlı tutmama rağmen de güzel gidiyor
Teşekkür ederim canım.Sana da Allah kolaylık versin,bana yumurta yasak dedi,benim bildiğim bir çok tarifte yumurta var,sabah kahvaltıda chatgpt yulaflı,irmikli,muzlu avokadolu tarifleri verdi.Tuzlu da yeme dedi,peynir de yiyemem.Lor peyniri,süzme yoğurt,yoğurtla da idare etmeliyim sanırım.Ana öğünlerde başka neler yiyorsun canım?Karnabahardan ne yapıyorsun?
Çok çok geçmiş olsun canım benim umarım şifa olur tüm ilaçlar sana. Tansiyon önemli gebelikte her gün takip et istersen. Çocuğun suyu neden bulanıkmış birşey dedi mi onunla iliglii duymamıştım hiç böyle birşey. kaka yapma durumu falan yok demii
Ay sağolasın canım beniim alıştık valla birbirimizee :) bu hafta çok ağırlaştığımı fark ediyorumm. Bebeği geç karnım taş gibi ve tüm organlarım ben kalkıyorum ama onlar sanki hala oturuyorlar gibi. Hedef 31 aralık bakalım ondan sonra çalışamaza döndürcam raporumu. Umarım sağ salim rahatlıkla geçirebiliriz son günlerimizii. Allahtan bu haftadan itibaren 4 te çıkıcam işten o bile o kadar iyi gelecek kii
Devlete ne zaman gideceksin kuzuu. Haber et bize de. Bana da doktorum 19 ocaktan sonra gbi gözüküyor diyor ama bence benimki de ocak başını geçirmez gibii.
Bende gerçekten yaa bu şimdi benim mii kafası olacak. Tüm bebekler miss kokar ama kendinin olunca nasıl daha mis mis kokacak kim bilirr
Girer girer kuzum sen bol bol su iç kendine iyi bak hem mental olarak hem fiziki olarak her şey yolunu bulur. Şükür haftalarımız da küçük değil allaha şükür
Çok teşekkür ederim canım.Anne enfeksiyon geçirince amniyon sıvısı bulanıklaşa biliyor,benimki böbrekten galiba,dünden beri sağ tarafımda da ağrı var,ama bu bende daha önceleri de olan sinir ağrısı galiba,2 gün önce usg-de bunları duyunca ağrım olmaya başladı

psikolojik ağrı sanırım.Ben 1 haftadır kendimi daha enerjik hiss ediyordum,meğerse tansiyonum yükselmiş,benim kaplumbağa gibi yavaş olmamın sebebi tansiyonumun hep düşük olması galiba.Tansiyonumu her gün ölçeceğim,bu sabah açken 12/8-di,bende normalde 10/7,9/7,9/6 olduğu için bu benim için yüksek sayılıyor.İlaçlara ve iğnelere de başladım,doktor bana dün rahat görünüyorsun diyor,ben de dedim ki,ne olacaksa olacak,hayırlısı,böyle düşünüyorum artık.
Ay muhteşem olmuşlar ne kadar güzel düşünmüşleer dert sahibi eden akrabalar da var işte böyle düşünceliler de etrafımızda böylelerinin olması dileğiylee
Ya evet,çok sevinmiştim,ben hiç bir şey yapamadan ameliyata gitmiştim,benim kız kardeşim yok,kız kardeşin yapacağı şeyi bana yapmıştılar,ben de söz verdim ki,onların iyi gününde de ben böyle yapacağım inşallah.