- 3 Kasım 2025
- 133
- 239
- 18
- Konu Sahibi Matmazel -
- #13.801
Canım doktor 38leri beklemeyiz derken sezeryan ile mi doğum yaptıracak? Kaçırmış olabilirim bu detayı…Şimdi eve geldim yemek yedim anca yazabilecek pozisyondayım
Canım ben 34+3teyim bebek 37 haftalarda görünüyor ve 3 kg olmuşöncelikle maşallah diyeyim tabi
ama doktor 38-39ları beklemeyiz böyle giderse dedi kesin olmamakla birlikte. Nstye girdim hatta iki kere girdim ilkinde bebiş çok hareketliydi kalp atışı yüksekti doktor bi de sakinken görmek istedi ikisinde de sıkıntı yoktu görünen bir sancı yok şükür.
Bu organizasyonlara gelince benim çok sinirimi bozdular öoğu hastanede doğum anında fotoğraf video çekiliyor ve bu doğum paketine dahil oluyor örnek medicana böyleydi. Burda 10k gibi bir fiyat istemişler ve oda süslenmiyormuş şirketle anlaşın dediler. Eşim de demiş biz kapı süsü çikolata vs her şeyi sipariş ettik ne demek getiremeyiz falan onlar da tamam o zaman onları getirirsiniz demişler. Fotoğraf meselesine uyuz oldum 10k vermeyi hiç istemiyorum onun yerine gider başka bir şey alırım yani ben zaten yenidoğan ve hamile çekimi için başka bi yerle anlaşmıştım. O işi naparız bilmiyorum.
Sana liste geldiğinde benimle de paylaşır mısın canım çünkü bugün eşim konuştu ben nstdeyken kendim konuşamadım
Bebeğin kgsu önde diye haftasından önce gelme ihtimali mi varmış? Benim doktorda her soruma belli olmaz diyor gıcık oldum
Etrafımdaki pro max anneler de öyle diyor, aşağı indiyse doğum yakınmışBir de arkadaşlar benim karnım sanki biraz aşağı indiaslında bunun bilimsel bir şey olmadığı yazıyor her yerde ama çocuk artık ağır mı geliyor doğum mu yaklaştı bana gelenler geldi
bugün de bir arkadaşım doğuma giriyor zaten iyice heyecanlandım
bilimsel olmayabilir ama ben inanmak istiyorum
Benimki ortalarda ya da ben anlamıyorum
Kızlar göbüşün yandan fotisini atsam tespit eder misiniz