- 16 Ekim 2016
- 3.079
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #2.081
Merak ettim ben deCinsiyetleri aynı mı acaba
Siz ne hissediyorsunuz ? :)Merak ettim ben de
Ayağının altına minder koyabilirsin.bende de o gerginlik oluyor.Ha Bi de herseyde değişik Bi insan olan ben şöyle değişik birsey daha yaşıyorummillet uzaninca rahatlar dimi ben tam tersi uzaninca daha kötü oluyorum bu ara kasıklarımda tuhaf Bi gerilme hissi oluyor. Dümdüz uzanmiyorum ayaklarımı topluyorum yan yatiyorum yine aynı. Sonra ağrım oluyor oturuyorum geçmeye başlıyor sabah karnım ağrıyarak uyanıyorum bazen böyle. Deli gibi yattığım için mj bilmiyorum Daha başka saçmalıklar anlatirsam gruptan atılır miyim bu arada
Bebek kesede sağda mı solda mı?Aaa evet arkadaşımın da belirtisi hiç olmadı mide bulantısı falanda da yoktu oğlu olduolabilir bakalım heyecanlı bekleyiş
Bak Bi saçmalık daha yazdım okurken şükür bende yok bunlar de diyeYaaa siz habire şu bulantım var bu ağrım var deyince de ben kötü hissediyorum bunu ne yapacağızkendimi rahatlatmaya çalışıyorum bende ya eşim bitanedir öğrendiğimizden beri ev işleri yemek her şey onda bana da çok iyi bakıyor Allah razı olsun
Onu da yapıyorum yine aynı. Bu kadar canı tatlı biri değilimdir aslında. Aksine herseyi sırtlanan biriyim her konuda. Şimdi kendi kendime bile tuhaf geliyorum böyle şeyler hissettiğim jcinAyağının altına minder koyabilirsin.bende de o gerginlik oluyor.
Benim gönlümden geçen kız ama bilmiyorum ki ben oyle isterdim hep ondan miSiz ne hissediyorsunuz ? :)
Domdom şu işe bir açıklık getirmemiz lazım artık ya bende cinsiyeti aşırı merak ediyorum hemen belli olsun ona göre alışveriş yapalım istiyorumBebek kesede sağda mı solda mı?
Vajinal ultrasonda ters oluyor. Yani sağda görünen aslında soldaDomdom şu işe bir açıklık getirmemiz lazım artık ya bende cinsiyeti aşırı merak ediyorum hemen belli olsun ona göre alışveriş yapalım istiyorumRamzi teorisini de çürüttünüz nasıl anlayacağız şimdi cinsiyeti Bence ramzi doğru ama ultrason ayna görüntüsü yapıyor mu yoksa yapmıyor mu bu önemli sanırım ondan yanılmalar oluyor olabilir
Ağzına sağlık yaBen son adet tarihime göre 6+1 im
Ama 9 gün gecikmeye rağmen beta 14 çıkınca geç döllenme oldu diye düşünüyorum.
Hamile kalınan tarihe göre hesapladığımda da
4+5 çıkıyor
Hiç belirtim yok uyku dışında. Umarım böyle devam eder.
Belirtisi olmayanlar da korkup hiç sızlanmasın bence mide bulantısı çok fena
Sende şükret kız hamilesin ve onun belirtileri hayattan zevk almıyorum demeBak Bi saçmalık daha yazdım okurken şükür bende yok bunlar de diyeniye kötü hissediyorsun keyfini çıkar. Hayattan zevk almıyorum cidden güldüğüme bakma Aminnn Allah razı olsun eslerimizden valla benimki de öyle ama ne bileyim öyle diye de çok da zorlamak istemiyorum ama elimde de değil ki çoğu şey
Yaa çok şükür canım o ayrı konu. Ona her zaman çok şükür bin şükürSende şükret kız hamilesin ve onun belirtileri hayattan zevk almıyorum demezevk almaya gelirse iş ben hiç almıyorum her yaz o koy senin bu koy benim gezerken bu yaz tıkıldım evde ama çok şükrediyorum Allahıöa bana bu günleri nasip ettiği için
Ben bir şey hissetmiyorum ama çok meraktayımBenim gönlümden geçen kız ama bilmiyorum ki ben oyle isterdim hep ondan miilk gebeligimde kayıp yaşadıktan sonra tek odaklandıgim şey sağlıklı olması siz ne hissediyorsunuz
Ayrıca gezmeli değil ama şöyle denize girip eve dönmeli sakin Bi tatil de mi yasak dedi doktor sana? Yaşadığın yerden kısa mesafeyle gidilebilecek yer olsaSende şükret kız hamilesin ve onun belirtileri hayattan zevk almıyorum demezevk almaya gelirse iş ben hiç almıyorum her yaz o koy senin bu koy benim gezerken bu yaz tıkıldım evde ama çok şükrediyorum Allahıöa bana bu günleri nasip ettiği için
Tabiki canım bunlar geçici şeyler bende şaka yapıyorum burası da iyi ki var en azından yazıyorum sorunlarımızıYaa çok şükür canım o ayrı konu. Ona her zaman çok şükür bin şükürsen konuyu kafana taktığın için günlük hayatta hissettirdiklerinin iyi olmadığını söylemeye çalıştım. Yoksa bebişler sağlıklı olsun da razıyız
Ay bende valla çok merak ediyorummmDomdom şu işe bir açıklık getirmemiz lazım artık ya bende cinsiyeti aşırı merak ediyorum hemen belli olsun ona göre alışveriş yapalım istiyorumRamzi teorisini de çürüttünüz nasıl anlayacağız şimdi cinsiyeti Bence ramzi doğru ama ultrason ayna görüntüsü yapıyor mu yoksa yapmıyor mu bu önemli sanırım ondan yanılmalar oluyor olabilir
Benim histen ziyade istek gibi zatenBen bir şey hissetmiyorum ama çok meraktayım
Beni anlatıyorsun resmen dün ve bugün dışında hep böyleyim bende gece uyuyamaz sabahları da Ağrı'da kalkamaz oluyordum gün içinde rahat geçiyor amaHa Bi de herseyde değişik Bi insan olan ben şöyle değişik birsey daha yaşıyorummillet uzaninca rahatlar dimi ben tam tersi uzaninca daha kötü oluyorum bu ara kasıklarımda tuhaf Bi gerilme hissi oluyor. Dümdüz uzanmiyorum ayaklarımı topluyorum yan yatiyorum yine aynı. Sonra ağrım oluyor oturuyorum geçmeye başlıyor sabah karnım ağrıyarak uyanıyorum bazen böyle. Deli gibi yattığım için mj bilmiyorum Daha başka saçmalıklar anlatirsam gruptan atılır miyim bu arada
Aaa öyle mi ben hiç bilmiyorum benim kesem sağda zaten hamile olduğumu öğrenmeden önce de hep sağ tarafımda ağrı vardı doktorda ultrason probunu sürekli sağda gezdirince sağda olduğundan emin oldumVajinal ultrasonda ters oluyor. Yani sağda görünen aslında soldanormal ultrasonda da yerinde.
Benim kızın kesesi sağdaydı. Yanlış hatırlamıyorsam o teori bende tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?