Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    58
Ayağının altına minder koyabilirsin.bende de o gerginlik oluyor.

Bak Bi saçmalık daha yazdım okurken şükür bende yok bunlar de diye niye kötü hissediyorsun keyfini çıkar. Hayattan zevk almıyorum cidden güldüğüme bakma Aminnn Allah razı olsun eslerimizden valla benimki de öyle ama ne bileyim öyle diye de çok da zorlamak istemiyorum ama elimde de değil ki çoğu şey

Bebek kesede sağda mı solda mı?
Domdom şu işe bir açıklık getirmemiz lazım artık ya bende cinsiyeti aşırı merak ediyorum hemen belli olsun ona göre alışveriş yapalım istiyorum Ramzi teorisini de çürüttünüz nasıl anlayacağız şimdi cinsiyeti Bence ramzi doğru ama ultrason ayna görüntüsü yapıyor mu yoksa yapmıyor mu bu önemli sanırım ondan yanılmalar oluyor olabilir

Ben son adet tarihime göre 6+1 im
Ama 9 gün gecikmeye rağmen beta 14 çıkınca geç döllenme oldu diye düşünüyorum.
Hamile kalınan tarihe göre hesapladığımda da
4+5 çıkıyor
Hiç belirtim yok uyku dışında. Umarım böyle devam eder.
Belirtisi olmayanlar da korkup hiç sızlanmasın bence mide bulantısı çok fena

Vajinal ultrasonda ters oluyor. Yani sağda görünen aslında solda normal ultrasonda da yerinde.
Benim kızın kesesi sağdaydı. Yanlış hatırlamıyorsam o teori bende tuttu.

Ağzına sağlık ya Sosyallanne bak bak dinle

Sende şükret kız hamilesin ve onun belirtileri hayattan zevk almıyorum deme zevk almaya gelirse iş ben hiç almıyorum her yaz o koy senin bu koy benim gezerken bu yaz tıkıldım evde ama çok şükrediyorum Allahıöa bana bu günleri nasip ettiği için

Yaa çok şükür canım o ayrı konu. Ona her zaman çok şükür bin şükür sen konuyu kafana taktığın için günlük hayatta hissettirdiklerinin iyi olmadığını söylemeye çalıştım. Yoksa bebişler sağlıklı olsun da razıyız

Ayrıca gezmeli değil ama şöyle denize girip eve dönmeli sakin Bi tatil de mi yasak dedi doktor sana? Yaşadığın yerden kısa mesafeyle gidilebilecek yer olsa

Tabiki canım bunlar geçici şeyler bende şaka yapıyorum burası da iyi ki var en azından yazıyorum sorunlarımızı Allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin benimkini de

Ay bende valla çok merak ediyorummm Fotoyu yükle bakayım çok araştırdım

Beni anlatıyorsun resmen dün ve bugün dışında hep böyleyim bende gece uyuyamaz sabahları da Ağrı'da kalkamaz oluyordum gün içinde rahat geçiyor ama

Vajinal ultrasonda ters oluyor. Yani sağda görünen aslında solda normal ultrasonda da yerinde.
Benim kızın kesesi sağdaydı. Yanlış hatırlamıyorsam o teori bende tuttu.
Aaa öyle mi ben hiç bilmiyorum benim kesem sağda zaten hamile olduğumu öğrenmeden önce de hep sağ tarafımda ağrı vardı doktorda ultrason probunu sürekli sağda gezdirince sağda olduğundan emin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…