Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    50
Ağrı eşiğim o kadar düşük ki anlatamam en ufak şeyi hissederim. Ama epidural normal düşünüyorum çok hissetmsm inşallah öyle şeyleri düşünmek istemiyorum da arada geliyor ya
Tamam ama sen yine de şimdiden bunları düşünme. Gebeliğin tadını çıkar uyuyabildigin kadar uyu mesela sonra bugünleri arayacaksın

Benim her yemekten sonra hafif bir midem bulanıyor ama beş on dakika sonra geçiyor. Bir de ağır şeyleri hiç canım istemiyor Yine de 7. Haftaya göre iyi bence midemin durumu. Zaten 12.haftadan sonra pek bulantı olmuyor diyorlar. Oraya kadar böyle gidersek tamam Yalnızca sürekli bir uyku hali var o biraz zorluyor beni

Biz hala sadece anne babalarımıza söyledik. Bir de bebek bekleyen yakın bir arkadaşıma. 12 haftayı bekleyeceğim galiba diğerlerine söylemek için

Kızlar gebelik haberini sevdiklerinize yada yakınlarınıza verdiniz mi? Ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz ben kimseye söyleyemedim henüz
Biz sadece anne babalara söyledik, bide en yakın 2 arkadaşlarımıza kalp atışından sonra inşallah herkese söylemek istiyorum

Ben ilaçla düşürmüştüm şimdi yine 4 olmuş. 75mg lik ilaca başladım
Ben de öncesinde ilaç kullanıyordum, kadın doğumdan önce endokrin'e gittim doz artışı yaptık, 1 ay sonra tekrar ölçüldü yine doz artırdık. Kızımda da böyle olmuştu. Sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah

Amin İnşallah. Aç karna sabah içiyorsunuz değil mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…