Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    43
Ben yumurtalama tarihini biliyorum gec yumurtalama oldu sanirim benim ki bir hafta flan geriye gidicek. Benim de iki gun kahverengi az kanamam oldu ama sonra bi daha olmadi igne ilac kullanmadim kendiliginden gecti. Sizinki de gecer umarim. Cumartesi randevum. Ins ben de duyarim kalp sesisini.

Bunlar ne kadar ciddi paralar acaba İstanbul diye mi. Bana baya korkunç geldi. Şuan kendi memleketimde doğurma şansım olsa beş kuruş ödemeyeceğim bütün süreçte. İlçe Devletteki doktor gayet yeterli. Ekstra sorun çıkar test yaptır derse ancak öyle.

Kızlar 8. Haftadayim normalde regl olunacak günlerde extra ağrı yaşandığı söylenir doğru mu sizce? Sancim biraz daha fazla çünkü bugünlerde. Regl olacakmis gibi. Ultrasonda birsey yok dedi ama doktor

Kızlar merhaba, doğum koçu ya da doğum danışmanı ile anlaşan var mı aranızda. Kafamıza takılanları burada birbirimizden de öğreniyoruz ama bir uzman görüşü almakta iyi olacaktır.

Kızlar 8. Haftadayim normalde regl olunacak günlerde extra ağrı yaşandığı söylenir doğru mu sizce? Sancim biraz daha fazla çünkü bugünlerde. Regl olacakmis gibi. Ultrasonda birsey yok dedi ama doktor
Adet zamanları ağrılar artar diyorlar. belki öyledir canım. rahim de büyümeye devam ediyor sonuçta. Bir sıkıntı olsaydı USG de görürdü doktorun. Şimdi nasılsın ? Kanama vs yok değil mi

Adet zamanları ağrılar artar diyorlar. belki öyledir canım. rahim de büyümeye devam ediyor sonuçta. Bir sıkıntı olsaydı USG de görürdü doktorun. Şimdi nasılsın ? Kanama vs yok değil mi
Şükür kanama falan yok. Sadece sancı o da artip azalıyor gün içinde. Çok şiddetli olsa ya da sadece artsa Dr a giderdim. Bi sorayım dedim bilgisi olan var mı diye. Chatgpt ye de sordum o da olabiliyor hatta lekelenme yasayanlar bile olabiliyor dedi doğru mu bilmiyorum da

merhabalar,

Sat 24 mayis, henuz kalp atisi yok, yurt disindayim burdaki doktorlar 5-6 haftalik diye tahmini bir yaklasimda bulundular. hicbir belirtim de yok simdilik,
Ankarada herhangi bir ozel hastane ile dogum ucretleri ile ilgili gorusen var mi?

Olabilir canım. Vücudumuz sürprizlerle dolu

Acıbadem diye öyle bu rakamlar. Ben de asla o ücretleri vermem.

İstanbul’da da çok uygun yerler var. Acıbadem çok pahalı bir hastane.

Semt ve mahalleye göre de değişiyor. Benim sorduklarım 90-110 bin arasıydı hep. Çünkü medical park’a gidiyorum ben.

Daha ucuz hastaneler de mevcut. 70 bine de bulursunuz 50 bine de. Araştırmak lazım.

40. Hafta 25 şubat oluyor zaten genelde 38 de doğuyorlar. Erken olur muhtemelen.
çok yüksek ihtimal duyarsınız sesini.
Sağlıkla gelsin

merhabalar,

Sat 24 mayis, henuz kalp atisi yok, yurt disindayim burdaki doktorlar 5-6 haftalik diye tahmini bir yaklasimda bulundular. hicbir belirtim de yok simdilik,
Ankarada herhangi bir ozel hastane ile dogum ucretleri ile ilgili gorusen var mi?

Arkadaşım medical park keçiörenden 74 bine paket almıştı birkaç ay önce. Ben de istanbulda medical park floryaya gidiyorum. Gayet memnunum. Arkadaşım da öyle.

3 haftada 2 kere devlete gittim daha doğru bilgi verirler paradan dolayı gereksiz işlemlere maruz kalmam diye ama inanın öyle kötü davrandılar ki Z.kamil hele felaketti. Yoğun kanama ile gittim dövmedikleri kaldı. Özelde de direkt kürtaja almak isteyen yer oldu o gün kürtaja girseydim bugün kalp atışı olan miniğe o şansı vermemiş olurdum . O yüzden maalesef parayı görmeyip yeter ki bana ve bebişe iyi bakan yer olsun istiyor insan

Göğüslerim çok kaşınmaya başladı. Kızımın mustela vücut yağını sürdüm elimde çatlak yağı olmadığı için. Çok iyi geldi.
Artık zamanı diyerek yağı ve krem aldım.

Badger çok önerilmiş. Bu defa onu denemek istedim.
Lierac alıp kullanmamıştım pek. Onu eledim sevemedim nedense.

Bir de hipp body butter aldım.
İlk defa deneyeceğim.
Yabancı sitelerde yorumları çok iyiydi. Ayrıca Badger her yere sürülebiliyor sadece karın için değil.

Evet yeniden doğumu kapsayan paket almanız gerekiyor. O şekilde doğumu karşılar.

Ben de sigorta aldım ama yenilememe gerek kalmadan doğum olacak. Süresi geçerse mecbur yenilemek lazım.
Her türlü çok daha hesaplı olacak sizin için. Sigorta harika bir şey.

merhabalar,

6. Hafta başladıktan sonra uyku hali ve bulantı başlıyor. Benimde 5.5 haftayken yoktu. 6 yı doldurunca başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…