- 8 Şubat 2024
- 14
- 13
- 8
- 31
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #2.961
Ben yumurtalama tarihini biliyorum gec yumurtalama oldu sanirim benim ki bir hafta flan geriye gidicek. Benim de iki gun kahverengi az kanamam oldu ama sonra bi daha olmadi igne ilac kullanmadim kendiliginden gecti. Sizinki de gecer umarim. Cumartesi randevum. Ins ben de duyarim kalp sesisini.Sat tarihi benimde 21 mayıs geçen cuma günü kalp atışını duyduk ama benim kahverengi lekelenme var iğne ve ilaç kullanıyorum cuma tekrar kontrolüm var. Eğer sağlıklı ilerlerse aynı tarihiz sizinle benimde 25 şubat :)
Bunlar ne kadar ciddi paralar acaba İstanbul diye mi. Bana baya korkunç geldi. Şuan kendi memleketimde doğurma şansım olsa beş kuruş ödemeyeceğim bütün süreçte. İlçe Devletteki doktor gayet yeterli. Ekstra sorun çıkar test yaptır derse ancak öyle.Ataşehir acıbadem 1 temmuza kadar 204 bindi, kartal acıbadem de 140 bindi. ben o tarihte yoğun kanamalıydım almadık paket. Şimdi kartal 165 bin civarı olmuş sanırım ataşehiri sormadım. Kartal indirim yapabileceğini söyledi. 1 yıl olduğu için açılalı müşteri çekmek için daha uygun. Orayı da araştırabilirsin
Adet zamanları ağrılar artar diyorlar. belki öyledir canım. rahim de büyümeye devam ediyor sonuçta. Bir sıkıntı olsaydı USG de görürdü doktorun. Şimdi nasılsın ? Kanama vs yok değil miKızlar 8. Haftadayim normalde regl olunacak günlerde extra ağrı yaşandığı söylenir doğru mu sizce? Sancim biraz daha fazla çünkü bugünlerde. Regl olacakmis gibi. Ultrasonda birsey yok dedi ama doktor
Şükür kanama falan yok. Sadece sancı o da artip azalıyor gün içinde. Çok şiddetli olsa ya da sadece artsa Dr a giderdim. Bi sorayım dedim bilgisi olan var mı diye. Chatgpt ye de sordum o da olabiliyor hatta lekelenme yasayanlar bile olabiliyor dedi doğru mu bilmiyorum daAdet zamanları ağrılar artar diyorlar. belki öyledir canım. rahim de büyümeye devam ediyor sonuçta. Bir sıkıntı olsaydı USG de görürdü doktorun. Şimdi nasılsın ? Kanama vs yok değil mi
Olabilir canım.Şükür kanama falan yok. Sadece sancı o da artip azalıyor gün içinde. Çok şiddetli olsa ya da sadece artsa Dr a giderdim. Bi sorayım dedim bilgisi olan var mı diye. Chatgpt ye de sordum o da olabiliyor hatta lekelenme yasayanlar bile olabiliyor dedi doğru mu bilmiyorum da
Bunlar ne kadar ciddi paralar acaba İstanbul diye mi. Bana baya korkunç geldi. Şuan kendi memleketimde doğurma şansım olsa beş kuruş ödemeyeceğim bütün süreçte. İlçe Devletteki doktor gayet yeterli. Ekstra sorun çıkar test yaptır derse ancak öyle.
40. Hafta 25 şubat oluyor zaten genelde 38 de doğuyorlar. Erken olur muhtemelen.Ben yumurtalama tarihini biliyorum gec yumurtalama oldu sanirim benim ki bir hafta flan geriye gidicek. Benim de iki gun kahverengi az kanamam oldu ama sonra bi daha olmadi igne ilac kullanmadim kendiliginden gecti. Sizinki de gecer umarim. Cumartesi randevum. Ins ben de duyarim kalp sesisini.
merhabalar,
Sat 24 mayis, henuz kalp atisi yok, yurt disindayim burdaki doktorlar 5-6 haftalik diye tahmini bir yaklasimda bulundular. hicbir belirtim de yok simdilik,
Ankarada herhangi bir ozel hastane ile dogum ucretleri ile ilgili gorusen var mi?
3 haftada 2 kere devlete gittim daha doğru bilgi verirler paradan dolayı gereksiz işlemlere maruz kalmam diye ama inanın öyle kötü davrandılar ki Z.kamil hele felaketti. Yoğun kanama ile gittim dövmedikleri kaldı. Özelde de direkt kürtaja almak isteyen yer oldu o gün kürtaja girseydim bugün kalp atışı olan miniğe o şansı vermemiş olurdumBunlar ne kadar ciddi paralar acaba İstanbul diye mi. Bana baya korkunç geldi. Şuan kendi memleketimde doğurma şansım olsa beş kuruş ödemeyeceğim bütün süreçte. İlçe Devletteki doktor gayet yeterli. Ekstra sorun çıkar test yaptır derse ancak öyle.
kızlar sigortayla ilgili bir şey sorucam Benim sigortam ekim sonunda bitiyor. Ama doğum Ocak sonu şubat başı gibi. Sigortam normalde dogumu vs karşılıyor ama yine de paket almam mı gerekiyor.
Paket aldığımda sigortamın bitiş tarihine göre doğumu biz mi karşılamış oluruz
6. Hafta başladıktan sonra uyku hali ve bulantı başlıyor. Benimde 5.5 haftayken yoktu. 6 yı doldurunca başladı :)merhabalar,
Sat 24 mayis, henuz kalp atisi yok, yurt disindayim burdaki doktorlar 5-6 haftalik diye tahmini bir yaklasimda bulundular. hicbir belirtim de yok simdilik,
Ankarada herhangi bir ozel hastane ile dogum ucretleri ile ilgili gorusen var mi?
Doktor ve chat gbt ile ilerliyorum :)Kızlar merhaba, doğum koçu ya da doğum danışmanı ile anlaşan var mı aranızda. Kafamıza takılanları burada birbirimizden de öğreniyoruz ama bir uzman görüşü almakta iyi olacaktır.
şuan ben de öyleDoktor ve chat gbt ile ilerliyorum :)
Ben cinsiyet bile sordum ramiz testi mi ne varmışşuan ben de öyleacaba ilave bir şey bulabilir miyiz diye merak ettim instagramda görüyorum arada bir şeyler çünkü
8.haftamın içindeyimAynı durumdayım genellikle sol kasığımda batmalar ve alt karın bölgesinde adet olacakmisim gibi sancılar hissediyorum sürekli değil ama normal deniliyor rahim genişliyor kaç haftaliksiniz
Benimde öyle8.haftamın içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?