Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
Görüntü kalitesi iyidi. Ultrasondaki yerine göre belirliyormuş sağda mı solda mı diye. Tabi yazarken vajinalse belirtmek gerekiyor tersine denk geliyor.
Benim de 10+0 olacak yarın. 12+Lara gelince sıra alicam işte. Belli olur mu bilmiyorum. Çok heyecanlıyım. Kızımda 12+larda ben görmüştüm cinsiyetini bakalım bunda belli olacak mı. Bir de ikili test var işte onu yaptircam

Var mı ultrason atalım bakalım ne diyor seninkine :)

Bende de oluyo canım ev supurdugumde genelde yoruldugum zamanlarda oluyo benim

Kızlar merhaba. Mide bulantılarım günde 3 kez Prilam içmeme rağmen çok acıklı ilerliyor. Ne zaman geçecek, midenizi neyle bastırıyorsunuz ne olur bana bir iki fikir verin
Benim de çok kötü geçiyor. İlaç kullanmaya başladım bugün. Ama naneli şeyler beni biraz idare ediyor. Keskin bir diş macunu, üzerine de polo şeker. Tabii sonra biraz mide yakıyor ama. Bir de yeşil elma yiyodum. Ama artık fayda etmez oldu

Kızlar merhaba. Mide bulantılarım günde 3 kez Prilam içmeme rağmen çok acıklı ilerliyor. Ne zaman geçecek, midenizi neyle bastırıyorsunuz ne olur bana bir iki fikir verin
Merhaba benim mideme iyi gelen bişi keşfettim, belki işe yara sizde de, soğuk ayran çorbası, yoğurt buğday nohut nane, bana çok iyi geldi, hem de sağlıklı besleyici

Kızlar 2 gün önce yanağımın şiştiğini fark ettim yemek yerken de ısırdım çok ağrıdı sonra yara çıktı beyaz beyaz okadar canım yanıyor ki anlatamam hala geçmedi ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum karanfil çiğneyince uyuşuyordu sonra karanfilin tehlikeli olduğunu öğrendim ne yapacağımı şaşırdım aft için ne yapabilirim

Ama benim doğuma iki ay kala bitmiş olacak yani tekrar sigorta yaptırmak mantıklı mı bu durumda

Karadut şurubu doğalından bulabilirsen. Aktarlarda var ama guvenilir mi bilmiyorum. Olmazsa eczanede varsa eczaciya ya da Dr una danışarak deneyebilirsin. Şimdi zamanı değil geçti sanırım ya yoksa direkt kendisi de yenirse iyi gelirdi. Ama gebelikte sakıncası var mı arastirmadim ona bakın muhakkak. Normal zamanda kullanıp faydasını görmüştüm. Yutmak sakıncalı ise belki gargara yapılabilir ama

Son düzenleme:
Biraz can acıtıyor ama üzerine parmak ile karbonat ya da toz sumak basmak çok iyi geliyor hemen iyileştiriyor. Bir de bol bol C vitamini ile bağışıklığı desteklemek gerek.

Tansiyonum düşüyor benim sürekli, ya 9-6 ya 8-6 aslında çok düşük değil belki ama benim başımı döndürüyor. Ne yaparsam yapayım yükselmiyor. Bol bol tuzlu ayran içiyorum yine de bir anlığına rahatlıyorum sonra yine düşüyor. Nasıl yükselecek bu, yarın kontrole gidince söyleyeceğim ama ilaç kullanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…