- 15 Şubat 2023
- 852
- 1.332
- 43
- 32
Ultrason fotoğrafıniz nasıldı peki, bebek baya belli oluyor mu.Ben cinsiyet bile sordum ramiz testi mi ne varmışultrasonu attım ramiz testine göre erkek dedi ama hissettiği kızmış :)
Görüntü kalitesi iyidi. Ultrasondaki yerine göre belirliyormuş sağda mı solda mı diye. Tabi yazarken vajinalse belirtmek gerekiyor tersine denk geliyor.Ultrason fotoğrafıniz nasıldı peki, bebek baya belli oluyor mu.
Benim de 10+0 olacak yarın. 12+Lara gelince sıra alicam işte. Belli olur mu bilmiyorum. Çok heyecanlıyım. Kızımda 12+larda ben görmüştüm cinsiyetiniGörüntü kalitesi iyidi. Ultrasondaki yerine göre belirliyormuş sağda mı solda mı diye. Tabi yazarken vajinalse belirtmek gerekiyor tersine denk geliyor.
Var mı ultrason atalım bakalım ne diyor seninkine :)Benim de 10+0 olacak yarın. 12+Lara gelince sıra alicam işte. Belli olur mu bilmiyorum. Çok heyecanlıyım. Kızımda 12+larda ben görmüştüm cinsiyetinibakalım bunda belli olacak mı. Bir de ikili test var işte onu yaptircam
ramiz testi nedirrBen cinsiyet bile sordum ramiz testi mi ne varmışultrasonu attım ramiz testine göre erkek dedi ama hissettiği kızmış :)
Bende de oluyo canım ev supurdugumde genelde yoruldugum zamanlarda oluyo benimSevgili arkadaşlar ara ara kasık ağrısı yaşıyorum regl olacakmış gibi. İki gündür de sadece sol kasığımda hafif ağrılar mevcut. Benzer durumu yaşıyor musunuz? Doktoruma sordum rahim büyümesinden kaynaklı olabilir. Pembe veya kırmızı kan lekelenmeleri olmadığı sürece sorun yok denildi.
Ahahah kanadalı bir doktorun teorisiymiş. Eğlence amaçlı bakılabilir. Yerine göre anlıyormuş sağda mı solda mı diye. Chat gbt attım sağda mı solda mı diye direkt söyledi ramzi teorisine göre mi bakmamı istiyorsun diyeramiz testi nedirr
Benim de çok kötü geçiyor. İlaç kullanmaya başladım bugün. Ama naneli şeyler beni biraz idare ediyor. Keskin bir diş macunu, üzerine de polo şeker. Tabii sonra biraz mide yakıyor ama. Bir de yeşil elma yiyodum. Ama artık fayda etmez olduKızlar merhaba. Mide bulantılarım günde 3 kez Prilam içmeme rağmen çok acıklı ilerliyor. Ne zaman geçecek, midenizi neyle bastırıyorsunuz ne olur bana bir iki fikir verin
Merhaba benim mideme iyi gelen bişi keşfettim, belki işe yara sizde de, soğuk ayran çorbası, yoğurt buğday nohut nane, bana çok iyi geldi, hem de sağlıklı besleyiciKızlar merhaba. Mide bulantılarım günde 3 kez Prilam içmeme rağmen çok acıklı ilerliyor. Ne zaman geçecek, midenizi neyle bastırıyorsunuz ne olur bana bir iki fikir verin
Kese fotoğrafi vardı onu da bulamadımVar mı ultrason atalım bakalım ne diyor seninkine :)
Ama benim doğuma iki ay kala bitmiş olacak yani tekrar sigorta yaptırmak mantıklı mı bu durumdaEvet yeniden doğumu kapsayan paket almanız gerekiyor. O şekilde doğumu karşılar.
Ben de sigorta aldım ama yenilememe gerek kalmadan doğum olacak. Süresi geçerse mecbur yenilemek lazım.
Her türlü çok daha hesaplı olacak sizin için. Sigorta harika bir şey.
Bana da iyi gelmişti ama günlerce yiyip bıktım bıraktımMerhaba benim mideme iyi gelen bişi keşfettim, belki işe yara sizde de, soğuk ayran çorbası, yoğurt buğday nohut nane, bana çok iyi geldi, hem de sağlıklı besleyici
Naneli sakız, muzBenim de çok kötü geçiyor. İlaç kullanmaya başladım bugün. Ama naneli şeyler beni biraz idare ediyor. Keskin bir diş macunu, üzerine de polo şeker. Tabii sonra biraz mide yakıyor ama. Bir de yeşil elma yiyodum. Ama artık fayda etmez oldu
Karadut şurubu doğalından bulabilirsen. Aktarlarda var ama guvenilir mi bilmiyorum. Olmazsa eczanede varsa eczaciya ya da Dr una danışarak deneyebilirsin. Şimdi zamanı değil geçti sanırım ya yoksa direkt kendisi de yenirse iyi gelirdi. Ama gebelikte sakıncası var mı arastirmadim ona bakın muhakkak. Normal zamanda kullanıp faydasını görmüştüm. Yutmak sakıncalı ise belki gargara yapılabilir amaKızlar 2 gün önce yanağımın şiştiğini fark ettim yemek yerken de ısırdım çok ağrıdı sonra yara çıktı beyaz beyaz okadar canım yanıyor ki anlatamam hala geçmedi ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum karanfil çiğneyince uyuşuyordu sonra karanfilin tehlikeli olduğunu öğrendim ne yapacağımı şaşırdım aft için ne yapabilirim
Biraz can acıtıyor ama üzerine parmak ile karbonat ya da toz sumak basmak çok iyi geliyor hemen iyileştiriyor. Bir de bol bol C vitamini ile bağışıklığı desteklemek gerek.Kızlar 2 gün önce yanağımın şiştiğini fark ettim yemek yerken de ısırdım çok ağrıdı sonra yara çıktı beyaz beyaz okadar canım yanıyor ki anlatamam hala geçmedi ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum karanfil çiğneyince uyuşuyordu sonra karanfilin tehlikeli olduğunu öğrendim ne yapacağımı şaşırdım aft için ne yapabilirim
Muz bana iyi gelmedi, geçen bir tane yemiştim kendimi zehirlenmiş gibi hissettim. Naneli sakız da olur benceNaneli sakız, muz
Kabızlık sorunu varsa muza dikkat etmek lazım aklınızda olsunNaneli sakız, muz
Muz bana iyi gelmedi, geçen bir tane yemiştim kendimi zehirlenmiş gibi hissettim. Naneli sakız da olur bence
Evet bir de şişkinlik yapıyorKabızlık sorunu varsa muza dikkat etmek lazım aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?