Vücudunuzun sesini dinleyin, canım ne istiyor acaba şu an ne olsa yerdim diye düşünün. Sonra o canınızın çektiği şeyi yiyin size şifa verecek ama inanarak yapın.Evet bir de şişkinlik yapıyoraz önce bulantıma bakmadan yağlı bir şey yedim midemde savaş var şimdi
Ben de öyleyim ya 9 a 6 sürekli. Normalde de düşüktür tansiyonum. Hamilelikte iyice düştü. Ayakta durunca direkt yatmak istiyorum halim hiç yok. Soda biraz iyi geliyor aklında bulunsunTansiyonum düşüyor benim sürekli, ya 9-6 ya 8-6 aslında çok düşük değil belki ama benim başımı döndürüyor. Ne yaparsam yapayım yükselmiyor. Bol bol tuzlu ayran içiyorum yine de bir anlığına rahatlıyorum sonra yine düşüyor. Nasıl yükselecek bu, yarın kontrole gidince söyleyeceğim ama ilaç kullanmak istemiyorum
İçiyorum ki benBen de öyleyim ya 9 a 6 sürekli. Normalde de düşüktür tansiyonum. Hamilelikte iyice düştü. Ayakta durunca direkt yatmak istiyorum halim hiç yok. Soda biraz iyi geliyor aklında bulunsun
Arada geliyor o his ama yiyince de hayalimdeki gibi olmuyor yaVücudunuzun sesini dinleyin, canım ne istiyor acaba şu an ne olsa yerdim diye düşünün. Sonra o canınızın çektiği şeyi yiyin size şifa verecek ama inanarak yapın.
Betahcg tekrar düşmeye başladıkça bulantı azalacak diyorlar. Bakalım, hadi inşallahArada geliyor o his ama yiyince de hayalimdeki gibi olmuyor yaiştahımız açılır inşallah yakında
Hepimiz aynıyız ya su içsek mide bulantısı, chatgpt limonlu su iç diyor.Beni de bulantı yavaş yavaş etkilemeye başladı kızlar. Gün içinde sürekli olmasa da her yediğim şeyden sonra bulantı çekmeye başladım. Hiçbir şey yemesem bu sefer de tansiyonum düşmüş gibi oluyor algım kapanıyor sanki. Canım da hiçbir şey istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Bir tarif vereyim ama doktorunuza danışın, bebek için sıkıntı olmasın. Yarım çay kaşığından az toz zencefil, 1 çay kaşığı bal, çok az limon suyu. Limon koyulmadan da olur. Bir çay bardağında karıştırıp, üzerine sıcağa yakın ılık su ekleyeceksin. Zencefil mide sorunlarına bire birArkadaşlar merhabalar bir sorum olacak sizlere, yarın 10 haftalık olacağız bebişimle. Fakat birkaç haftadır mide bulantısı ve mide yanması şikayetiyle günlerim geçmek bilmiyor. Prilam da başladık evet kusmama biraz etkisi oldu lakin ne yesem midem yanıyor. Haşlanmış patates bile kötü etkiliyor. Bu konuda sizin bir öneriniz olur mu ? Bu mide yanması bulantıdan çok daha beter bir şeymiş
Bende bugün kendimi nedense çok iyi hissediyorum hayırdır inşallahAy kızlar benim bir günüm bir günümü tutmuyorbazen bulantidan mide yanmasından ölücem sanıyorum bir gün hiç bir şey olmuyor bugün midem o kadar berbat değildi ama hafif şeyler yemiştim hep canım aşure çekiyordu onu yedim daha mideme giriş yapar yapmaz midem yanmaya başladı bile
Galiba 9 ay acaba bu niye böyle diye diye geçecekBende bugün kendimi nedense çok iyi hissediyorum hayırdır inşallahİyi olunca sıkıntı yapıyorz kötü oluncada ne olacak böyle
Bir tane mi içiyorsun ? Belki dozu yeterli gelmiyor durKızlar selam,
Bu hafta iyice mide bulantısı, mide yanması beni beter hale getirdihem uyku bastırıyor ama midem bulandığı için uyuyamıyorum yada gece uykumdan kalkıyorum bundan dolayı ne yapabilirim bilmiyorum prilam içiyorum gece yatmadan oda sadece sabah bulantımı kesiyor ama gün bana bitmiyor
Tedirgin olmamaliyim degilmi herşey yolundadır değil miGaliba 9 ay acaba bu niye böyle diye diye geçecek
Ay inşAllah canım benim evhamlarim artık daha anlık olmaya başladı alışıyorum galiba anlık evham yapıyorum sonra geçiyor umarım tamamen bırakabilirizTedirgin olmamaliyim degilmi herşey yolundadır değil mi
Sürekli böyle olunca da sanki hamileliğin tadını cikaramiyormusum gibi hissediyorum sana da öyle geliyor muTedirgin olmamaliyim degilmi herşey yolundadır değil mi
Evet yaa keşke her evde bir ultrason cihazı birde doktor olsaSürekli böyle olunca da sanki hamileliğin tadını cikaramiyormusum gibi hissediyorum sana da öyle geliyor mu
Ama benim doğuma iki ay kala bitmiş olacak yani tekrar sigorta yaptırmak mantıklı mı bu durumda
Doktoruma danışıp deneyeceğim, çok teşekkür ederimBir tarif vereyim ama doktorunuza danışın, bebek için sıkıntı olmasın. Yarım çay kaşığından az toz zencefil, 1 çay kaşığı bal, çok az limon suyu. Limon koyulmadan da olur. Bir çay bardağında karıştırıp, üzerine sıcağa yakın ılık su ekleyeceksin. Zencefil mide sorunlarına bire bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?