Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    40
Ben de öyleyim ya 9 a 6 sürekli. Normalde de düşüktür tansiyonum. Hamilelikte iyice düştü. Ayakta durunca direkt yatmak istiyorum halim hiç yok. Soda biraz iyi geliyor aklında bulunsun

Beni de bulantı yavaş yavaş etkilemeye başladı kızlar. Gün içinde sürekli olmasa da her yediğim şeyden sonra bulantı çekmeye başladım. Hiçbir şey yemesem bu sefer de tansiyonum düşmüş gibi oluyor algım kapanıyor sanki. Canım da hiçbir şey istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Hepimiz aynıyız ya su içsek mide bulantısı, chatgpt limonlu su iç diyor.

Arkadaşlar merhabalar bir sorum olacak sizlere, yarın 10 haftalık olacağız bebişimle. Fakat birkaç haftadır mide bulantısı ve mide yanması şikayetiyle günlerim geçmek bilmiyor. Prilam da başladık evet kusmama biraz etkisi oldu lakin ne yesem midem yanıyor. Haşlanmış patates bile kötü etkiliyor. Bu konuda sizin bir öneriniz olur mu ? Bu mide yanması bulantıdan çok daha beter bir şeymiş

Bir tarif vereyim ama doktorunuza danışın, bebek için sıkıntı olmasın. Yarım çay kaşığından az toz zencefil, 1 çay kaşığı bal, çok az limon suyu. Limon koyulmadan da olur. Bir çay bardağında karıştırıp, üzerine sıcağa yakın ılık su ekleyeceksin. Zencefil mide sorunlarına bire bir

Ay kızlar benim bir günüm bir günümü tutmuyor bazen bulantidan mide yanmasından ölücem sanıyorum bir gün hiç bir şey olmuyor bugün midem o kadar berbat değildi ama hafif şeyler yemiştim hep canım aşure çekiyordu onu yedim daha mideme giriş yapar yapmaz midem yanmaya başladı bile

Bende bugün kendimi nedense çok iyi hissediyorum hayırdır inşallah İyi olunca sıkıntı yapıyorz kötü oluncada ne olacak böyle

Kızlar selam,
Bu hafta iyice mide bulantısı, mide yanması beni beter hale getirdi hem uyku bastırıyor ama midem bulandığı için uyuyamıyorum yada gece uykumdan kalkıyorum bundan dolayı ne yapabilirim bilmiyorum prilam içiyorum gece yatmadan oda sadece sabah bulantımı kesiyor ama gün bana bitmiyor

Bir tane mi içiyorsun ? Belki dozu yeterli gelmiyor dur

Sürekli böyle olunca da sanki hamileliğin tadını cikaramiyormusum gibi hissediyorum sana da öyle geliyor mu
Evet yaa keşke her evde bir ultrason cihazı birde doktor olsa belirtiler kaybolunca acaba ters giden birşey mi var diye korkuyorum tadını çıkar derler ama insanın elinde değil . neyse ki yarın kontrole gideceğim bebisimi görüp içim rahat eder inşallah

Ama benim doğuma iki ay kala bitmiş olacak yani tekrar sigorta yaptırmak mantıklı mı bu durumda

Doğuma 2 ay kala biterse doğum için yine ücret vereceksiniz.
Sigorta fiyatı sigortasız doğum ücretinden daha uygun olsa gerek.

Hem yeniden sigortalı olacaksanız. Sağlık sigortası çok önemli bir şey. Yine 10 muayene hakkınız olacak sonuçta istediğiniz bölüm için.

Hem de doğuma ekstra ücret vermeyeceksiniz. Böyle işliyor sistem. Sigorta imkanı olan herkesin her yıl yeniletmesi gereken bir şey. Büyük bir kurtarıcı.

Doktoruma danışıp deneyeceğim, çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…