Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
Gaviscon kullabilirsin doktoruna danışıp

Kızlar selam. Metpamid verdi doktor mide bulantısı için, reflüm olduğu için bunu verdi. Kullanan var mı? Geceden bunu içip yatsam sabah bulantısını engeller mi?

Kızlar 10+5 olduk biz artık ve dün ve bugün karnımda titreşme gibi şeyler hissediyorum çok hafif. Bebeğin hareketimidir bu ilk gebeliğim bilmiyorum o yüzden nasıl bir his olduğunu
Bence çok erken daha ben ilk geveligimde 17 haftalıkken hissetmiştim ilk gercekten Bebek hareketi olduğunda ayırt edebiliyosun inşallah o günler de çok yakında

Kızlar selam. Metpamid verdi doktor mide bulantısı için, reflüm olduğu için bunu verdi. Kullanan var mı? Geceden bunu içip yatsam sabah bulantısını engeller mi?
Neredeyse hepimize prilam verildi. Metpamid'i internete yazınca hamileler için önerilmez diyor. Bence içme, yanlış yönlendirmiyim ama, prilam için, gebeler için hazırlanmış mide bulantısı hapı diye geçiyor. Bence prilam alın. Reflü için içildiğini hiç duymamıştım bu arada. Sizi korkutmak için yazmadım. Yanlış anlamayın. Size ve bebeğe zarar gelebilir diye düşündüm.

Ay hadi İnşallah öyle olur ya benim oğlan bana yapışık yasiyo o tedirgin ediyor bebekde gelirse çok yorucak beni alisamaz diye korkuyorum bı de emziriyor musun sen
Emmeyi bıraktı benimki canım ben bir şey yapmadım ama sanırım tadını beğenmedi sütte vardı sağdım onu da içmedi bende bulantılar artınca artık zorlayamadım seninki emiyor mu

Bana bir kere hamile değilken eczacı önermişti acile gitmiştim hamilelik şüphesi var dediklerinde bunu asla kullanma dediler canım

Kızlar biz de dün gittik 10+3 olmuştu, 3,5cm olmuş minik kirazım. Doktor ense kalınlığı ve burun kemiğini de gördü içim biraz rahatladı. Ultrasonda bir de zıplayıp durdu ben de gördüm miniklerimiz hareketlere başlamış. Ultrason görüntüsünü yapay zekaya attım Nub teorisine göre yorumladı siz de attınız mı

Dün farklı bir doktora kontrole gittim. sata göre bebeğin 10 haftalık olması gerekiyor geç döllenme demediyseler gelişimi yavaş olabilir dedi doktor. benim sat ile gebelik haftam uyuşmuyor. Var mı böyle bir şey yaşayan

Benimki keseye göre yorumladı ama aynı fotoyu 2 kez üst üste atmama rağmen birine kız birine erkek dedi ben de biliyorum ikisinden birisi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…