Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Siz öyle deyince bende vazgeçtim zaten ilk 3 ay kesinlikle yasakmış sonbahar sonlarına doğru alır yerim artık 3-5 tane ne yapalım :/

Kızlar göğüs ucum öyle acıyor ki anlatamam böyle kiyafete degmesine bile tahammülüm yok yani bu hassasiyetin çok çok üstünde resmen canım yanıyor .dışardan bakınca öyle yara vs yok ama sizce göğüs ucu kremi sürsem rahatlar mi ?sizler de yaşıyor musunuz bunu

Bende olmuyor, bir hassaslık var ama ozellikle sutyensız uyudugumda artıyor. Gogus ucu neden acıyor acaba merak ettim bende. Çok geçmiş olsun

foto var mı ? :)
Chatgbt “Bu açı, yaklaşık 30° ve üzeri gibi (ki bu da erkek yönünde yorumlanır).” dedi atınca. Doktorum büyük oranda erkek dedi

Eklentiler

• 3937E82E-B197-4D70-8422-3A02FB8BBFC9.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_2779.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 79
Benimkini ne hissediyor sunuz? 10. haftada nub erkek kız aynıymış öyle mi? Genel hissiniz ne rica etsem :)
Canım senin USG de nub belli değil. O yüzden yorum yapamıyorum 11. Haftadan sonra netleşiyor nub. Bir de işte bebeğin pozisyonu da önemli. Banaderlerelif arkadaşımızın bebeği güzel poz vermiş mesela

Canım senin USG de nub belli değil. O yüzden yorum yapamıyorum 11. Haftadan sonra netleşiyor nub. Bir de işte bebeğin pozisyonu da önemli. Banaderlerelif arkadaşımızın bebeği güzel poz vermiş mesela
Pozunda yatar pozisyon olması gerekiyor değil mi Benim bebek niye öyle duruyor anlamadım valla

Hemen hemen aynıyız bende 8+6 gitmiştim bugün 10+5 olmalı daha iki hafta var randevuma cok sabırsızım. Maşallah sizede
Bir önceki gittiğimde henüz tam bebeğe benzemiyordu ama bu sefer tam bebek olmuş hatta dans etmeye başlamıştı Size de maşallah inşallah güzel güzel izlerseniz bir sonraki gidişinizde bebişi

Hayırlı uğurlu olsun bende yeni gittim 11+2 de en son 8. Haftada gitmiştim şok oldum o kadar büyümüşki kolları bacakları kafası minyatür bir insan olmuş bende fetal dna için veritas firmasından randevu aldım istanbuldaki memoriallar birkaç firma ile çalışıyormuş en çok içine sinen bu firma oldu, aynı şekilde doğrudan amerika bağlantılı bir şirket. Naterayı da duymuştum. Umarım çok güzel sonuçlar alırız

Kızlar selam,

Benim bebek 1 hafta önde çıktı. 9 hafta olması gerekirken 10 hafta gözüküyor.Teyzoşlar cinsiyet tahmini alabilir miyiz ? Chat gbt erkek dıyo ama guvenmıyorum
Bana erkek gibi geldi ama daha net görüntüsü var mı? Chatgbt belirsiz tam yorumlayamam dedi benim görüntüme 11+2 deyim:) burası ile de paylaşıyorum 11. Haftada bebişler bu şekilde görünecek o kadar hızlı büyüyorlar kiii, cinsiyet tahmini yapabilen varsa bende tahmininizi alabilirim:)

Eklentiler

• IMG_7821.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…