- 8 Temmuz 2021
- 732
- 975
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.541
Siz öyle deyince bende vazgeçtim zaten ilk 3 ay kesinlikle yasakmış sonbahar sonlarına doğru alır yerim artık 3-5 tane ne yapalım :/Valla hava şartları ,hijyen sıkıntıları vs vs .geçenlerde benim de canım çekmişti acilde çalışan bir hemşire arkadaşıma demiştim bu sene aşırı zehirlenme vakası var midyeden bence yeme dedi öyle diyince korktum yemedim
Hemen hemen aynıyız bende 8+6 gitmiştim bugün 10+5 olmalı daha iki hafta var randevuma cok sabırsızım. Maşallah sizedeEn son 11’inde gitmiştim yaklaşık 8+5’ti. Bugün 10+4 dedi doktorum
Malesef bebişkolarimiz için biraz dişimizi sıkacağızSiz öyle deyince bende vazgeçtim zaten ilk 3 ay kesinlikle yasakmış sonbahar sonlarına doğru alır yerim artık 3-5 tane ne yapalım :/
Bende olmuyor, bir hassaslık var ama ozellikle sutyensız uyudugumda artıyor. Gogus ucu neden acıyor acaba merak ettim bende. Çok geçmiş olsunKızlar göğüs ucum öyle acıyor ki anlatamam böyle kiyafete degmesine bile tahammülüm yok yani bu hassasiyetin çok çok üstünde resmen canım yanıyor .dışardan bakınca öyle yara vs yok ama sizce göğüs ucu kremi sürsem rahatlar mi ?sizler de yaşıyor musunuz bunu
Ben yedim ya. Tanıdık yapımı. 4-5 adet yedim ama tanıdık yapmıştı. Dayanamadım.Kızlar aşırı aşeriyorum 4-5 tane midye yesem sorun olur mu sizcerüyama kadar giriyor nefsimi köreltemiyorum alıp yesem birşey olur mu 4-5 taneden
foto var mı ? :)Yok yukarı doğru. Videoya çekmiştim ss aldım. Doktor büyük ihtimalle erkek dedi. Ama ben kız hissediyorum buna rağmenHer zaman net bir cevap için detaylı ultrasonu beklemek lazımmış
Teşekkür ederim ,bilmiyorum ya 2,3 gündür böyle sütyen falan takamıyorum kıyafete dahi dokunmasi aşırı canımı yakıyorBende olmuyor, bir hassaslık var ama ozellikle sutyensız uyudugumda artıyor. Gogus ucu neden acıyor acaba merak ettim bende. Çok geçmiş olsun
Chatgbt “Bu açı, yaklaşık 30° ve üzeri gibi (ki bu da erkek yönünde yorumlanır).” dedi atınca. Doktorum büyük oranda erkek dedifoto var mı ? :)
Senin kız canımHahabence de ama nub a göre kız diyor chatcpt anlamadım ki
Benimkini ne hissediyor sunuz? 10. haftada nub erkek kız aynıymış öyle mi? Genel hissiniz ne rica etsem :)Senin kız canımbak munzevimsi de dediydi dersin arkadaşlarımın bebeklerin nublarına hep baktım bildim. Doğru çıkıyor yani
1. foto erkek 2. foto kızChatgbt “Bu açı, yaklaşık 30° ve üzeri gibi (ki bu da erkek yönünde yorumlanır).” dedi atınca. Doktorum büyük oranda erkek dedi
Canım senin USG de nub belli değil. O yüzden yorum yapamıyorumBenimkini ne hissediyor sunuz? 10. haftada nub erkek kız aynıymış öyle mi? Genel hissiniz ne rica etsem :)
Pozunda yatar pozisyon olması gerekiyor değil miCanım senin USG de nub belli değil. O yüzden yorum yapamıyorum11. Haftadan sonra netleşiyor nub. Bir de işte bebeğin pozisyonu da önemli. Banaderlerelif arkadaşımızın bebeği güzel poz vermiş mesela
Ahahaha . 1. fotoda fareyle gelip gösterdi. Salı günü de kendi doktoruma muayene olacam. Bakalım o ne diyecek1. foto erkek 2. foto kıznasıl oluyor bilmiyorum
Allah bağışlasın inşallahAhahaha . 1. fotoda fareyle gelip gösterdi. Salı günü de kendi doktoruma muayene olacam. Bakalım o ne diyecek
Bir önceki gittiğimde henüz tam bebeğe benzemiyordu ama bu sefer tam bebek olmuş hatta dans etmeye başlamıştıHemen hemen aynıyız bende 8+6 gitmiştim bugün 10+5 olmalı daha iki hafta var randevuma cok sabırsızım. Maşallah sizede
Daha minik senin ki ondanPozunda yatar pozisyon olması gerekiyor değil miBenim bebek niye öyle duruyor anlamadım valla
Hayırlı uğurlu olsunKızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaYakın zamanda kontrole gitmediyseniz bebişler çok büyümüş haberiniz olsun Ellerini kollarını görebiliyorsunuz. Fetal Dna için Natera ile çalışıyormuş doktorumun kliniği. Amerika’ya gönderen bir firma anladığım kadarıyla. Yarın arayıp ayrıntılı bilgi ve fiyat bilgisi alacağım size de haber veririm.
Bana erkek gibi geldi ama daha net görüntüsü var mı? Chatgbt belirsiz tam yorumlayamam dedi benim görüntüme 11+2 deyim:) burası ile de paylaşıyorum 11. Haftada bebişler bu şekilde görünecek o kadar hızlı büyüyorlar kiii, cinsiyet tahmini yapabilen varsa bende tahmininizi alabilirim:)Kızlar selam,
Benim bebek 1 hafta önde çıktı. 9 hafta olması gerekirken 10 hafta gözüküyor.Teyzoşlar cinsiyet tahmini alabilir miyiz ?Chat gbt erkek dıyo ama guvenmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?