- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.501
Neredeyse ev ile ilgili her şeyi eşim yapıyor. Ben ilaç kullandığım halde mide bulantısı yaşıyorum. Mutfaktan soğudum. Doğru düzgün yemek yapamıyorum. Halsizim. Bulantım çok derken doğal olarak mutsuzum da. Bu durum çok canımı sıkıyor. Kendimi kimse ile kıyaslamıyorum. Durumumun geçici olduğunu kabullenmeye çalışıyorum ama halime de çok üzülüyorum. Beslenmeye çalış , mide bulantısı yaşa , uyu dinlen. Döngüm bu şekilde maalesef.Kızlar canım bir şey istemiyor, yatakta yatıyorum ve aşırı halsizlik var. Ev çok pis. Canım yemek yapmak istemiyor. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda?
Evet bende oluyordu sonra gecti bayadır yoktu bikac gündür tekrar olmaya başladı önce sol sonra sağ ama cok değil rahatsız edici değil.daha önce olduğunda doktor kist oluşmuş ondan ağrı yapabilir dedi kötü bişey değil dedi ama şuan yine kistten mi onu bilemiyorum randevuma daha var.Kızlar sağ kasık ağrısı yaşayan varmı sızı şeklinde
Teşekkür ediyorum bilginiz icin. Boğazım ağrımıyor ama balgam bi türlü gecmiyor rahatsız ediyor artık. Dediğiniz gibi şeyler yiyip icmeye calışırım bende.Merhabalar, bende 11 haftalık hamileyim. Tam anlattığınız belirtiler 8 ve 9. Haftalarda 2 hafta boyumca bende vardı sürekli hasta gibiydim halsizdim boğazım ağrıyor burnum akıyordu. Sürekli hapşuruyordum. Bu durum için Hiç ilaç kullanmadım ilk 3 ay doktorum önermedi bir an hiç geçmeyecek sandım. Ihlamur, portakal kivi ile bağışıklığımı güçlendirmeye çalıştım. Hamilelikte bağışıklık çok düşüyormuş çok normalmiş. Dinlenerek geçti. Geçmiş olsun
Merhabalar, ücretler ortalama nasıl?Merhabalar, 11+2 haftalık hamileyim. Bende 33 yaşındayım bu perşembe günü fetal dna testi yaptıracağım. Doktorum ile görüştüğümde %99 oranında doğruluk oranı olduğunu 2li 3lü gibi testlerin oranlarının düşük olduğunu söyledi. Tüm gebeliğimi endişeli geçirmek istemedim. O yüzden yaptırmaya karar verdim. İlk olarak yaşı soruyorlar zaten, yurtdışı bağlantılı sonuçları oradaki laboratuarlarına gönderen bir şirket seçtim doktor birkaç şirket önermişti. Çok ilgililerdi. Bence sizde fetal dna testi düşünebilirsiniz
Merhaba, birkaç şirket ile görüşmüştüm 450 euro-500 dolar civarı gibi yurtdışına laboratuvarlar. Burada da biraz araştırma yaptım yurtdışı kaynaklı şirketlere yaptıranlar hep bu fiyat aralığında. Türkiyede de yapan şirketler varmış yine fiyat almıştım 16.000 gibi bir ücret teklif ettiler. Fiyatlar malesef yüksek keşke daha ulaşılabilir olsaMerhabalar, ücretler ortalama nasıl?
Valla zengin olsam yardımcı tutardım. Ev temizlik ve yemek için. Eşime bıraktım bende ama o da çok yapamıyor. İdare ediyoruz. Şu omuzlarımda sanki yük varmış gibi. Aşırı halsizlik var bende. Allah yardımcımız olsun gerçekten. Bebeklerimiz sağlıklı doğsun bir de dayanıyoruz .Neredeyse ev ile ilgili her şeyi eşim yapıyor. Ben ilaç kullandığım halde mide bulantısı yaşıyorum. Mutfaktan soğudum. Doğru düzgün yemek yapamıyorum. Halsizim. Bulantım çok derken doğal olarak mutsuzum da. Bu durum çok canımı sıkıyor. Kendimi kimse ile kıyaslamıyorum. Durumumun geçici olduğunu kabullenmeye çalışıyorum ama halime de çok üzülüyorum. Beslenmeye çalış , mide bulantısı yaşa , uyu dinlen. Döngüm bu şekilde maalesef.
11. 12 13. Haftalar da netleşiyor canımKızlar nub teorisi kacıncı haftada bakılıyor? Ben 10. haftaya gidiyorum da doktora gidicem. Ne güzel cinsiyet öğrenmeler başlamışşş :)
Çok teşekkür ederim bana da dün duphalac yazdı başka doktor bugün deneyim. Geçmiş olsun size deMerhaba bende 11 haftalık hamileyim, çok kabızlık sorunu yaşıyorum. Doktorum duphalac diye bir şurup yazdı birkaç gün kabızlığım sürdüğünde içiyorum yardımcı oluyor. 1 kaşık zeytinyağı ve incir, kuru kayısı da işe yarayabiliyor. Her gün kefir içmeye çalışıyorum hem bebeğe hem anneye çok faydalıymış bağırsaklarımı da biraz daha düzene soktu sanki, umarım tüm bunların faydası olur
Merhabalar bu teori nedir acaba?Kızlar nub teorisi kacıncı haftada bakılıyor? Ben 10. haftaya gidiyorum da doktora gidicem. Ne güzel cinsiyet öğrenmeler başlamışşş :)
Merhaba. Bebeğin bacak bölgesinden cinsşyeti anlaşılıyor.Merhabalar bu teori nedir acaba?
maşallahhhKızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaYakın zamanda kontrole gitmediyseniz bebişler çok büyümüş haberiniz olsun Ellerini kollarını görebiliyorsunuz. Fetal Dna için Natera ile çalışıyormuş doktorumun kliniği. Amerika’ya gönderen bir firma anladığım kadarıyla. Yarın arayıp ayrıntılı bilgi ve fiyat bilgisi alacağım size de haber veririm.
maşallahhhbugün kaçıcı haftanız ve en son ne zaman gitmiştiniz?
Ayy hayırlı olsun canımKızlar bir erkek haberi de benden gelsin. 12+1 im normalde, ultrasonda 12+5 çıktım. İkili teste erkek çıktık. O kadar çok kız hissediyordum ki erkek olmasına bir tık şaşırdım. 18.haftada kesin %100 sonucu söylerim, sen yinede alışverişe başlama dedi ama yukarı doğru çıkıntı net görünüyordu. Önemli olan sağlığı. Çok şükür o da şuanlık iyi görünüyor. Darısı haber bekleyenlere
pipisi varAyy hayırlı olsun canımben de basından beri erkek hissediyorum normalde kız istiyorduk ama erkege alıstırdım kendimi nedense senin ultrason görüntün nasıldı 11.haftada acaba buna benziyor muydu çıkıntı
Eki Görüntüle 3620639
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?