Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Kızlar canım bir şey istemiyor, yatakta yatıyorum ve aşırı halsizlik var. Ev çok pis. Canım yemek yapmak istemiyor. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda?
Neredeyse ev ile ilgili her şeyi eşim yapıyor. Ben ilaç kullandığım halde mide bulantısı yaşıyorum. Mutfaktan soğudum. Doğru düzgün yemek yapamıyorum. Halsizim. Bulantım çok derken doğal olarak mutsuzum da. Bu durum çok canımı sıkıyor. Kendimi kimse ile kıyaslamıyorum. Durumumun geçici olduğunu kabullenmeye çalışıyorum ama halime de çok üzülüyorum. Beslenmeye çalış , mide bulantısı yaşa , uyu dinlen. Döngüm bu şekilde maalesef.

Kızlar sağ kasık ağrısı yaşayan varmı sızı şeklinde
Evet bende oluyordu sonra gecti bayadır yoktu bikac gündür tekrar olmaya başladı önce sol sonra sağ ama cok değil rahatsız edici değil.daha önce olduğunda doktor kist oluşmuş ondan ağrı yapabilir dedi kötü bişey değil dedi ama şuan yine kistten mi onu bilemiyorum randevuma daha var.

Teşekkür ediyorum bilginiz icin. Boğazım ağrımıyor ama balgam bi türlü gecmiyor rahatsız ediyor artık. Dediğiniz gibi şeyler yiyip icmeye calışırım bende.

Merhabalar, ücretler ortalama nasıl?

Merhabalar, ücretler ortalama nasıl?
Merhaba, birkaç şirket ile görüşmüştüm 450 euro-500 dolar civarı gibi yurtdışına laboratuvarlar. Burada da biraz araştırma yaptım yurtdışı kaynaklı şirketlere yaptıranlar hep bu fiyat aralığında. Türkiyede de yapan şirketler varmış yine fiyat almıştım 16.000 gibi bir ücret teklif ettiler. Fiyatlar malesef yüksek keşke daha ulaşılabilir olsa

Merhaba sat 22 mayıs 9 haftalık hamileyim tahmini doğum tarihi 24 şubat kese 6 haftada göründü kalp atışı henüz duyulmadı cinsiyet belli değil

Kızlar bir erkek haberi de benden gelsin. 12+1 im normalde, ultrasonda 12+5 çıktım. İkili teste erkek çıktık. O kadar çok kız hissediyordum ki erkek olmasına bir tık şaşırdım. 18.haftada kesin %100 sonucu söylerim, sen yinede alışverişe başlama dedi ama yukarı doğru çıkıntı net görünüyordu. Önemli olan sağlığı. Çok şükür o da şuanlık iyi görünüyor. Darısı haber bekleyenlere

Valla zengin olsam yardımcı tutardım. Ev temizlik ve yemek için. Eşime bıraktım bende ama o da çok yapamıyor. İdare ediyoruz. Şu omuzlarımda sanki yük varmış gibi. Aşırı halsizlik var bende. Allah yardımcımız olsun gerçekten. Bebeklerimiz sağlıklı doğsun bir de dayanıyoruz .

Kızlar nub teorisi kacıncı haftada bakılıyor? Ben 10. haftaya gidiyorum da doktora gidicem. Ne güzel cinsiyet öğrenmeler başlamışşş :)

Çok teşekkür ederim bana da dün duphalac yazdı başka doktor bugün deneyim. Geçmiş olsun size de

Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda Yakın zamanda kontrole gitmediyseniz bebişler çok büyümüş haberiniz olsun Ellerini kollarını görebiliyorsunuz. Fetal Dna için Natera ile çalışıyormuş doktorumun kliniği. Amerika’ya gönderen bir firma anladığım kadarıyla. Yarın arayıp ayrıntılı bilgi ve fiyat bilgisi alacağım size de haber veririm.

maşallahhh bugün kaçıcı haftanız ve en son ne zaman gitmiştiniz?

Ayy hayırlı olsun canım ben de basından beri erkek hissediyorum normalde kız istiyorduk ama erkege alıstırdım kendimi nedense senin ultrason görüntün nasıldı 11.haftada acaba buna benziyor muydu çıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…