Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15

Hiç anlamıyorum inan. Açısına göre cinsiyet tahmin edilebiliyor. Seninkinde çıkıntı var ama bu kız da erkekte olabilir. Önemli olan pozisyona göre açı.

Eklentiler

• IMG_2779.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 49
Hiç anlamıyorum inan. Açısına göre cinsiyet tahmin edilebiliyor. Seninkinde çıkıntı var ama bu kız da erkekte olabilir. Önemli olan pozisyona göre açı.
Senin cıkıntı da aşağı doğru ama erkek değil mi anlamadım bu işten neyse zaten iki haftaya net belli olur inşallah

Bende bilmiyorum ama 10. haftada bebeklerin nubu aynıymış. Benım 9 haftalık ama 10 çıkıyor kaça göre değerlendircem bilmiyorum
O konuda ben de karışığım dr a sorucam onu. Doğum tarihi de her gittiğimde öne geliyor mesela Ocak sonu gösteriyor ama ben buradayım bu grubu daha çok sevdim

Kızlar aşırı aşeriyorum 4-5 tane midye yesem sorun olur mu sizce rüyama kadar giriyor nefsimi köreltemiyorum alıp yesem birşey olur mu 4-5 taneden

Yok yukarı doğru. Videoya çekmiştim ss aldım. Doktor büyük ihtimalle erkek dedi. Ama ben kız hissediyorum buna rağmen Her zaman net bir cevap için detaylı ultrasonu beklemek lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…