Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    14
Sizin nubda tam belli olmuyor haftaya belli olur Benimde görüntüler bu şekilde, sanırım 10. haftada tüm nublar aynı, 11. haftada farklılaşıyor. 12'de netleşiyormuş. Valla insan merak ediyor, yeter ki sağlıklı olsun Sizin de ilk bebek mi?

Eveet gerçekten merakla bekliyorum iki cinsiyette ayrı ayrı çok güzel ama illa ki insanın bir anda aklından ilk geçen bir cinsiyet oluyor sanırım hepimizde var:) benimde ilk bebeğim o yüzden daha da meraklıyız birçok şeye belki deilk kez deneyimliyoruz sizin tahmini doğum tarihi nedir benim 7 şubat gibi duruyor, hepimizinki sağlıkla gelsin

Benim 21'di sonra 19 oldu şimdi de 16 ya çekti. Hızlı gelişiyor sanırım Ona bağlıyorum artık. Neyse ki balık burcu olmaktan kurtulduk. Buna seviniyorum Siz kız mı erkek mi geçiriyorsunuz içinizden? :)

Benim 21'di sonra 19 oldu şimdi de 16 ya çekti. Hızlı gelişiyor sanırım Ona bağlıyorum artık. Neyse ki balık burcu olmaktan kurtulduk. Buna seviniyorum Siz kız mı erkek mi geçiriyorsunuz içinizden? :)
Ahahah kova olucak güzel bir burç :)) benim içimden erkek geçiyor eşim kız olduğunu düşünüyor gerçekten merakla bekliyorum sizin içinizden ne geçiyor? bu hafta fetal dna testi yaptıracağım haftaya cinsiyette belli olacak buraya da yazarım bakalım içimden geçen doğru mu:)

Ben kız ya da erkek hissetmiyorum ama eşim kız olduğunu düşünüyor, çevremdekiler erkek. Ben çok meraktayım, hem kız hem erkek istiyorum İnşallah içinizdeki olur, yakışıklı bir oğluş gelir size Genelde anne ne hissediyorsa o diyorlar. Arkadaşıma doktor kıza benzıyor demişti, arkadaşım bana ben erkek hissediyorum ama demişti. Sonra anlaşıldı erkek olduğu

Kızlar aşırı aşeriyorum 4-5 tane midye yesem sorun olur mu sizce rüyama kadar giriyor nefsimi köreltemiyorum alıp yesem birşey olur mu 4-5 taneden
Bence yeme. Benim de çok canım çekmişti midye kokoreç falan önceki hamileliğimde ama tuttum kendimi.
En kötü lapa pilav yap karabiber limon bas içine

Ayy nasıl hissediyorlar ya ben daha hiçbir şey hissetmiyorum ne kız ne erkek. Eşimin hisleri genelde doğru çıkıyor o erkek hissediyor sadece

Kzlar bebişler kendini göstermiş ultrason fotoğrafları beni duygulandırdı sağsalim kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi
Beni bugün sağlık ocağından aradılar artık rutin kontrollere başlayacağız sanırım, ben en son 7 haftalıkken gitmiştim cumartesi gününe randevu aldım heyecanla gitmeyi bekliyorum hayırlı güzel haberlerle gelelim inşallah

İnşallah canım Natera da Amerika bağlantılıymış. Pek olumsuz yorum da görmedim bakalım umarım sorunsuz alırız sonuçları

Zaten tahmini doğumda 40. Haftayı gösteriyor genelde 38-39. Haftada geliyor bebekler o yüzden çoğumuzun kova olur bence :) balık burcu olursa duygusal olur üzülür bu hayat onun için yıpratıcı olur üzülmesin bebişlerimiz

Merhabalar hanımlarrr Allah sağ salim bebeğimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin cinsiyetini nezaman öğrendiğiniz yada doktor nezaman dedi cuma günü randevumuz var 11+5 olduk çok şükür 12 haftada cinsiyet belli olur diyenler var olmaz diyenler var ilk bebeğim hayırlısıyla merak ediyorum tabiki ilk sağlıklı olması temennim

Kızlar merhaba bu gün tam 9 haftalık hamileyim 5 haftalıkken bebeği gördük kalp atışlarını duyduk doktora düzenli gidiyorum herşey yolundaydı büyümesi kalp atışları kanama alanım yoktu vitamin dışında hiç ilaçta kullanmadım ama dün ilk kez bacaklarıma bulaşacak kadar kanamam oldu apar topar doktorum çağırdı gittik progestan iğne yaptı kanama durdu bu gün yine kanama alanı görülmedi bebeğin durumu ve kalp atışı bakıldı herşey yolunda dedi ama tedbir için progestan başlandı sizce neden ne oluyor bebeğime birşey olurmu perşembe tekrar gidecem

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yakın arkadaşım size benzer bir durum yaşadı aşırı şekilde kanaması vardı fazlasıyla yani lekelenme değil kanama alanı vs yoktu bebeği de çok şükür sağlıklı tedirgin olmayın sakin olun

Çok geçmiş olsun kendini üzmemeye stres yapmamaya çalış benim arkadaşım da aynı durumu yaşamıştı ama bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi, bu süreçte bazı gebeliklerde olabiliyor umarım ciddi bir şey değildir bebeğin ve kendi sağlığın için stres yapmamaya çalış. Allah gönlüne ferahlık versin bebeğini sağlıklı sıhhatli sağ salim bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Kızlar ne kadar şanslısınız. Benim burda kimsem yok. Ne yapıcam bilmiyorum. Acaba bir süre sonra rahatlar mıyım?
Burası o kadar sıcak ki kac gündür ne anneme gidebildik ne birsey. Zorla mutfağa girdim burseyler yapmaya ama sonra yiyemedim. Ki normalde bayıla bayıla yediğim Bi yemek inşallah zaman geçtikçe daha iyi oluruz hepimiz

Teşekkür ederim ben de bu fikri eşimle konuşayım. Belki öyle yapmak daha mantıklı olur. Ama yaşa bağlı risk verirse fetal çıkana kadar ne olurum bilmiyorum. Zaten surecim stresli geçiyor olumsuz deneyim yaşadığım icin. Bakalım umarım doğru karar verebilirim

Benim muayene olup rahatladiktan sonra birkaç gün iyi geçiyor. Sonra günler geçip diğer randevu yaklaştıkça acaba iyi midir diye çok düşünüyorum. Normaldir bence bu kadarı da ya merak ediyoruz. Ama stresi azaltmak için oyalanacak birseyler yapmaya çalışmak lazim ki bebegi etkilemesin stresimiz. Elimden geldiğince ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama ister istemez stresim yine oluyor

Rica etsem özelden firma ismi verebilir misiniz buralarda var mı diye ve yorumlara falan bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…