Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    14
Masallah canım. Bende arada kaybolan belirtilerimden şüpheye düşüyorum sonra geri geliyor tamam demek ki olabilir diyorum ama bu bana 2 gün gidiyor sonra yine belirtilerimi kontrol ediyorum. Çünkü o arada kontrole gidiyorum sorun yok yine bana stres perileri geldi galiba.

Benim de lekelenmem varken daha çok batma sızlama gibi şeyler olmuştu. Belki de iyiye işarettir azalması yani Dr da olumlu konuşmuş hem en önemlisi bu çünkü genelde her türlü ihtimale hazırlamaya yönelik konuşurlar, ki size direkt olumlu yorum yapmış iyi düşünmeye çalışın bence

Fitile neden çevirmişti peki? Belki tekrar ağızdan alır der bu şikayetlerinizi söyleyin Dr a bence. Vücudumuz çok farklı tepkiler verebiliyor, herkeste aynı olmayabiliyor
bir sonraki randevuma 3 hafta var yazdım ama cevap vermediler o yüzden kendim bulmaya çalışıyordum. Normalde 2 tane içiyordum günde, son kontrolümde artık ihtiyacımın azaldığını söyledi. Ağızdan almak komple progesteron seviyemizi yükseltiyor fakat fitil olarak almak o bölgeye lokal çalışıyormuş. Bunu uygun gördü ama perişan oldum :)

Tekrar yazın belki yoğundur dönüş yaparlar muhakkak özel Dr un amacı bu değil mi valla bebişler sağlıkla gelsin diye nelere katlanıyoruz, bi doğ da totonu ısırcam senin neler ettin bana diye tehdit ediyorum ben bebişi

Amin inşAllah. Valla çocuk sahibi olmak gerçekten çok zor işmiş Allah sağlıklı eylesin tabi ama

Aynen bende onu düşündüm. Böyle hayata karşı survivor olsun

Ayy nasıl hissediyorlar ya ben daha hiçbir şey hissetmiyorum ne kız ne erkek. Eşimin hisleri genelde doğru çıkıyor o erkek hissediyor sadece
İnananın bilmiyorum bende Ultrasona bakınca herşey olabilir modundayımm inşallah tatliş olsun modundayım ( tabiki annelere yavruları hep güzeldir)

Çok geçmiş olsun. Ben de 9 haftalığım. 5 haftalıkken yoğun bir kanama oldu sizinki gibi. Sonrasında işler yoluna girdi. Hatta doktor kanama ile oradaki krizi atmışsın rahatlamış dedi. Sizin de bebeğiniz iyiyse korkmayın. Bende 1 hafta göbekten iğne oldum. Ve fitil kullanıyorum progestan. Şu an yolunda süreç. İçinizi rahat tutun

Doğum sonrasını soruyorsanız eğer maddi durumlar müsait olursa ücretsiz almak istiyorum 2 yıl. Eşim özel sektörde ben memurum. O zamanki şartlara göre bakacağım duruma. Siz?
Benimde eşim memur ben özel sektör. Max 6 ay alabilirim ben. Haftanın bazı günleri evden çalışmalı ayarlamaya çalışacağım .

Çok geçmiş olsun ama kalp atışı falan normalse hiçbir şeycik olmaz Allah'ın izniyle

Benimde eşim memur ben özel sektör. Max 6 ay alabilirim ben. Haftanın bazı günleri evden çalışmalı ayarlamaya çalışacağım .
Eşim memur olsa şartları daha da zorlardim ben ya ama herkesin maddi durumu ödemeleri vs kendine göre. Ben birakamiyorum cunku esimin de garantisi yok, işten çıkarılsa geçinemeyiz. Sizin için evden çalışma imkanı olursa güzel olur tabi hem maddi kayıp olmaz hem evde olmuş olursunuz. Geçinmek de zor bu devirde. Yoksa hepimiz bebislerimiz biraz buyuyene kadar evde olmayı tercih ederdik

O kanama alanı belki de kasıklarına baskı yapıyordu kanama gidince rahatlamıştır öyle düşün.
Kasık ağrısı bir geliyor bi gidiyor zaten sürekli olmuyor. Sıkma canını

Benimde işim güzel ama mecbur zirvede bırakacağım. Bir daha bulabileceğim bir iş değil…
Ama bakacak kimse yok, o yüzden kendim bakacağım

Cinsiyeti öğrenen anneler yaşadığınız belirtiler neler? Nazar değdirmeyim kendime ama uyku ve yorgunluk dışında pek bişey yaşamıyorum. Arada da baş ağrısı ve mide bulantısı o kadar. Ya da benim gibi belirtisi olmayan var mı aranızda

Benim böyle ama daha cinsiyeti öğrenmedim Sanki sizinki erkekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…