- 3 Kasım 2022
- 149
- 115
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.801
Merhaba mustelanın çatlak kremi nasıl yoğun Bir yapıda mı? Nemi uzun süre tutabiliyor mu? Denediniz mi? Bazı önerilen kremler çok sıvı hiç Memnun kalmadımkızlarım,
bugün eczacıma folik asit almaya giderken çatlak kremi de sorayım dedim.
burada da MUSTELA 'nın çatlak kremini çok öven olmuştu, bende bilindik güvenilir marka almak istedim.
8+4 'deyim, 8. haftadan sonra başla dedi bana eczacım.
bilgi vereyim dedim
Çok geçmiş olsun sizede bende hala çıkamadım nasıl dayanıyor bağırsaklarım bilmiyorumP Panikli anne ben de 15 gündür aynı sorunu yaşıyorum. Hiçbir şekilde çözemedim. Multibiyol probiyotik içiyordum 12 gündür etkisini görmedim. Surup da 1 kere içebildim kusturdu beni. Aşırı zorluk çekiyorum bulantı ve kusmada çoğaldı mahvoldum. Bugün acile gideceğim
Merhaba mustelanın çatlak kremi nasıl yoğun Bir yapıda mı? Nemi uzun süre tutabiliyor mu? Denediniz mi? Bazı önerilen kremler çok sıvı hiç Memnun kalm
8. hafta mı :) baya geç kaldık o zaman ya o kadar erken mi başlanıyormuş Burdan biri eski kutusu yok demişti siz bulabıldınız mı eczanede var mıydı?kızlarım,
bugün eczacıma folik asit almaya giderken çatlak kremi de sorayım dedim.
burada da MUSTELA 'nın çatlak kremini çok öven olmuştu, bende bilindik güvenilir marka almak istedim.
8+4 'deyim, 8. haftadan sonra başla dedi bana eczacım.
bilgi vereyim dedim
eğer bir şey olsaydı ağrı kanama vs olurdu canım ama tekrarlamaman tavsiyeKızlar ya evi temizlerken bazanın altının leş gibi olduğunu gördüm bazayı çektim altını sildim süpürdüm. Şuan çok pişmanım keşke yapmasaydım bir şey olur mu acaba ya
Benimkide tam ortadaydı. 10. haftada ultrasonda sola kaymış.teşekkür ederimbir kızım var. sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da cinsiyet önemli değil.
doktor da kese ortada. Çok güzel bir konum bu demişti. Bakalım.
Ben bir şey soracağım. Şu uç kısmında 3 uzantı varya. Onlar tam olarak ne :) Doktor bana bacak diye gösterdi ama burda cinsiyet için tahmin ediyorlarKızlar bugün doktor kontrolümüz vardı bir hafta sonraya randevu verdi ense kalınlığı ve cinsiyet tahmini için sizce erken değil mi ya da cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı 10+2
Ben bir şey soracağım. Şu uç kısmında 3 uzantı varya. Onlar tam olarak ne :) Doktor bana bacak diye gösterdi ama burda cinsiyet için tahmin ediyorlar10. haftada bellı olmuyormuş açı. Kız erkek aynı diye okudum ama bilemiyorum
Evet kız erkek oluşumu aynı.Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı bir hafta sonraya randevu verdi ense kalınlığı ve cinsiyet tahmini için sizce erken değil mi ya da cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı 10+2
Ahh cinsiyet tahminim hiç yokKızlar bugün doktor kontrolümüz vardı bir hafta sonraya randevu verdi ense kalınlığı ve cinsiyet tahmini için sizce erken değil mi ya da cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı 10+2
Biraz belimde ağrı oldu sadece o da normal sanırım teşekkür ederimeğer bir şey olsaydı ağrı kanama vs olurdu canım ama tekrarlamaman tavsiye
Benim de spor yoga geçmişim var aralıklı bıraksam da bazen dönem dönem. Batı karadenizdeyiz şimdi annemin yanında. Akşamları yürüyebiliyoruz sadece. Devlet hastanesindeki doktorlar da çok ortada konuşuyorlar. Normalde doktorumuz Antep’te. Eylülde gittiğimizde kendi doktorumuzla konuşacağım tekrar. Zaten 20haftalık olmuş olacak nerdeyse. Yani yiyip yiyip yatmaktan gına geldi artıkBen hava çok sıcak olduğu için yürüyemiyorum : ( nisan-mayısta her gün 1 saat günlük rutinime eklemiştim ama bu sıcaklar bizler için çok tehlikeli yürüyüşü bıraktım. Bugüne kadar maşallah diyeyim hiç sorun yaşamadım tersine çok hareket ettiğim için ve kanım zaten hali hazırda kaslı olduğundan hiç ağrım sızım bel-sırt vs gibi birşeyim olmadı çok şükür. Pilates mat üzerinde Daha çok sıkılaşma odaklı hareketler yapıyoruz. Ama benim 10 yıldır zaman zaman pilates geçmişim olmuştu ilk kez başlamamıştım vucudum daha hazırdı belkide bilemiyorum. Bende 1 hafta tatile gittim her gü bol bol yüzdüm ege denizi zaten tertemiz cam gibi. Marmara tarafında yüzmek sağlıklı olmayabilir. Bence sizde başlayabilirsiniz eğer riskli bir durumunuz yoksa doktorunuza danışarak
Çok geçmiş olsun sizede bende hala çıkamadım nasıl dayanıyor bağırsaklarım bilmiyorum
Kızlar kabızlık sorunu benimde en büyük problemim, hamilelik öncesinde de vardı iyice arttı şimdi.Ben de aynı durumdan muzdaribim çok rahatsız ediyor artık hayattan tat almamaya başladım
Sabahları üç tane kayısı yiyip su içiyorum gaz yapıyor karnım ağrıyor değişik bir şeyler oluyor ama bir fayda yok bu durumu yaşayıp doğal bir yöntemle geçiren varsa lütfen paylaşabilir mi
Canımm ben Artıkk evi topla süpür sil de bile ağrıyor normal yani ama dikkat etmek lazım.Biraz belimde ağrı oldu sadece o da normal sanırım teşekkür ederim
Bugün aldım henüz deneyimlemedim, akşam ve sabah sürüp işe gideceğim bu hafta bi deneyip yorumlarımı yazarımMerhaba mustelanın çatlak kremi nasıl yoğun Bir yapıda mı? Nemi uzun süre tutabiliyor mu? Denediniz mi? Bazı önerilen kremler çok sıvı hiç Memnun kalmadım
Bunu aldım olayın olarak bitleştirildiyap ve krem dedi eczacım bana ve önerdi kendisi de8. hafta mı :) baya geç kaldık o zaman ya o kadar erken mi başlanıyormuş Burdan biri eski kutusu yok demişti siz bulabıldınız mı eczanede var mıydı?
P Panikli anne ben de 15 gündür aynı sorunu yaşıyorum. Hiçbir şekilde çözemedim. Multibiyol probiyotik içiyordum 12 gündür
Deneyeceğim dediklerini teşekkürler :)Kızlar kabızlık sorunu benimde en büyük problemim, hamilelik öncesinde de vardı iyice arttı şimdi.
Son bir haftadır uyanınca ılık suyun içine limon sıkıyorum 2-3 damla bi de kuru erik yemeye başladım ( bana biraz faydası oldu aktardan aldım) sabahları aç karnıma 1 kuru erik 1 kuru kayısı biraz çözdü beni. Ayrıca hergün yoğurt içine 1 çay kaşığı zeytinyağ döküyorum.
İnşallah bunlar işe yarar sizde, duphalac ta yazdı doktor ama o daha çok gaz yapıyor sanki bana iyi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?