Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Merhaba mustelanın çatlak kremi nasıl yoğun Bir yapıda mı? Nemi uzun süre tutabiliyor mu? Denediniz mi? Bazı önerilen kremler çok sıvı hiç Memnun kalmadım

Çok geçmiş olsun sizede bende hala çıkamadım nasıl dayanıyor bağırsaklarım bilmiyorum

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı bir hafta sonraya randevu verdi ense kalınlığı ve cinsiyet tahmini için sizce erken değil mi ya da cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı 10+2

Eklentiler

• IMG_3564.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba mustelanın çatlak kremi nasıl yoğun Bir yapıda mı? Nemi uzun süre tutabiliyor mu? Denediniz mi? Bazı önerilen kremler çok sıvı hiç Memnun kalm

8. hafta mı :) baya geç kaldık o zaman ya o kadar erken mi başlanıyormuş Burdan biri eski kutusu yok demişti siz bulabıldınız mı eczanede var mıydı?

teşekkür ederim bir kızım var. sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da cinsiyet önemli değil.
doktor da kese ortada. Çok güzel bir konum bu demişti. Bakalım.
Benimkide tam ortadaydı. 10. haftada ultrasonda sola kaymış. O yüzden bizimkilerin cinsiyet tahmini tam ortada İnşallah gönlünüzdeki olur ama. 12. haftada belli olur

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı bir hafta sonraya randevu verdi ense kalınlığı ve cinsiyet tahmini için sizce erken değil mi ya da cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı 10+2
Ben bir şey soracağım. Şu uç kısmında 3 uzantı varya. Onlar tam olarak ne :) Doktor bana bacak diye gösterdi ama burda cinsiyet için tahmin ediyorlar 10. haftada bellı olmuyormuş açı. Kız erkek aynı diye okudum ama bilemiyorum

Evet kız erkek oluşumu aynı.
Hiç acele etmeyin bana 17.haftaya kadar kız dediler 2 farklı doktor hem de
17.haftada erkek olduğu kesinleşti.
En azından 17 ye kadar güvenmeyin,yorumlamayın

Ahh cinsiyet tahminim hiç yok ama benim 13. Haftanın sonuna detaylı ultrason verdi doktorum tüm boyutlarına ense burun vs bakıcak cinsiyeti de görebileceğini söyledi

Benim de spor yoga geçmişim var aralıklı bıraksam da bazen dönem dönem. Batı karadenizdeyiz şimdi annemin yanında. Akşamları yürüyebiliyoruz sadece. Devlet hastanesindeki doktorlar da çok ortada konuşuyorlar. Normalde doktorumuz Antep’te. Eylülde gittiğimizde kendi doktorumuzla konuşacağım tekrar. Zaten 20haftalık olmuş olacak nerdeyse. Yani yiyip yiyip yatmaktan gına geldi artık

Çok geçmiş olsun sizede bende hala çıkamadım nasıl dayanıyor bağırsaklarım bilmiyorum

Kızlar kabızlık sorunu benimde en büyük problemim, hamilelik öncesinde de vardı iyice arttı şimdi.
Son bir haftadır uyanınca ılık suyun içine limon sıkıyorum 2-3 damla bi de kuru erik yemeye başladım ( bana biraz faydası oldu aktardan aldım) sabahları aç karnıma 1 kuru erik 1 kuru kayısı biraz çözdü beni. Ayrıca hergün yoğurt içine 1 çay kaşığı zeytinyağ döküyorum.
İnşallah bunlar işe yarar sizde, duphalac ta yazdı doktor ama o daha çok gaz yapıyor sanki bana iyi gelmedi

Biraz belimde ağrı oldu sadece o da normal sanırım teşekkür ederim
Canımm ben Artıkk evi topla süpür sil de bile ağrıyor normal yani ama dikkat etmek lazım.
Benim de tüller asılıcaktı korktum eşime astırdım baza altı da robot iyi süpürüyor aslında benim o bozuldu büyük süpürgenin ucuyla süpürüp siliyorum öyle çekmek normal de de zor o kadar da yormayalım kendimizi

Merhaba mustelanın çatlak kremi nasıl yoğun Bir yapıda mı? Nemi uzun süre tutabiliyor mu? Denediniz mi? Bazı önerilen kremler çok sıvı hiç Memnun kalmadım
Bugün aldım henüz deneyimlemedim, akşam ve sabah sürüp işe gideceğim bu hafta bi deneyip yorumlarımı yazarım

8. hafta mı :) baya geç kaldık o zaman ya o kadar erken mi başlanıyormuş Burdan biri eski kutusu yok demişti siz bulabıldınız mı eczanede var mıydı?
Bunu aldım olayın olarak bitleştirildiyap ve krem dedi eczacım bana ve önerdi kendisi de
Şişenin arkasında da 8. Haftadan sonra kullanılmaya başlanır yazıyor eczacımda aynısını demişti

Eklentiler

• IMG_9620.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar doktor folbiol vermişti sonra değiştirmek istediğimi söyledi folbiotic verdi nasıl sizce bilginiz var mı kullanan var mı

P Panikli anne ben de 15 gündür aynı sorunu yaşıyorum. Hiçbir şekilde çözemedim. Multibiyol probiyotik içiyordum 12 gündür

Deneyeceğim dediklerini teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…