- 15 Aralık 2017
- 672
- 498
- 103
- 37
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.761
Biri yazmış erkek çıktı diye.bende merak ettim ne kadara yaptırdınız acabaFetal Dna yaptırıp sonucu gelen oldu mu? 11-12. Haftalarda yaptırılıyor diye biliyorum ben yeni yaptırdım merakla bekliyorum
Ahh görmemişim hayırlı olsun, 480 euro civarındaBiri yazmış erkek çıktı diye.bende merak ettim ne kadara yaptırdınız acaba
Bayağı varmış. Tl ye ceviremdimAhh görmemişim hayırlı olsun, 480 euro civarında
Evet yurtdışına gönderen firmalar çok pahalı malesefBayağı varmış. Tl ye ceviremdimben biraz daha bekleyim
Yarın bende kontrole gitcem inşallah güzel geçer. Gitmişken uygunsa bende yaptırayım diye düşünmüştüm.Evet yurtdışına gönderen firmalar çok pahalı malesef
TeşekkürlerHayırlı olsun. Ne kadara yaptırdınız
Merhaba 9 ve 10. Haftalarda çok kabızlık sıkıntısı yaşadım. Sabah sıcak su ile 1-2 kuru incir yedim. Duphalac içtim. Bol bol su içtim ve birlaç akşam kabak çorbası yaptım( bağırsakları çalıştırdığını duymuştum) buları yaptığım günlerde hep tuvalete çıktım. Bu hafta hep kendiliğimden çıkabildim. Birde tuvalettte biraz uzun bekleyin o zamanda 5-10 dakika sonra bekleyip çıkabilirsiniz deneyimlerim bunlar:)
Çok teşekkür ederim kızlar deneyeceğimSindirimi zor besinlere ara vermek gerekiyor, lifli beslenirseniz yürüyüş yaparsanız bunlara ek kefir kuru kayısı eklerseniz beslenmenize zamanla düzelecektir. Benim öyle oldu
Saat önemli diye biliyorum 08.00-09.00 en ideali vermek için. Fark nasıldı 2.7 2.6 farkı gibi mı yoksa 3.5 2.5 muBende hep aç verirdim ama dahiliye doktoru o kadar önemli değil dedi ve tokken kan verdim.
Değerim açken verdiğime göre daha düşük çıktı.
İlk gebeliğimde de aç gel demişlerdi ama tok test vermiş biri olarak tokluk çook etkilemedi aksine daha düşük çıktı
Nubu düz kız gibi ama şu varmış. 10. haftada açı farkı henüz oluşmuyormuş ama senin bebeğin başı zaten ben erkeğim
Anliyormusunuz cinsiyetten foto atsam bakarmisinizNubu düz kız gibi ama şu varmış. 10. haftada açı farkı henüz oluşmuyormuş ama senin bebeğin başı zaten ben erkeğim diye bağırıyor
Bende merak ediyorum aslında erkek bebek ultrasonu10.hafta erkek görseli olan varsa atabilir mi
9 haftalik
Ramziye göre erkek ama onun dışında hiç bir şeyi velli değil9 haftalik
Yaa inşallah Bi oğlum olması çok istiyorum kızlarım var rabbim o duyguyuda tattirir inşallah ramzi teorisi nasıl hiç anlamadım baktim amaRamziye göre erkek ama onun dışında hiç bir şeyi velli değilİnşallah gönlünüzdeki olur
Sizin neyiniz olcak kaçıncı cocugunuzYaa inşallah Bi oğlum olması çok istiyorum kızlarım var rabbim o duyguyuda tattirir inşallah ramzi teorisi nasıl hiç anlamadım baktim ama
Bebek ve plesenta sol yerleşimli ultrasonda. İlk teori olarak erkekYaa inşallah Bi oğlum olması çok istiyorum kızlarım var rabbim o duyguyuda tattirir inşallah ramzi teorisi nasıl hiç anlamadım baktim ama
Amin inşallahBebek ve plesenta sol yerleşimli ultrasonda. İlk teori olarak erkekKese de armuta benzer olunca erkek diyolar, benim arkadasın kesesi sizinki gibiydi erkek onunki. İnsan 2 duyguyuda tatmak istiyor anlıyorum, inşAllah bir oğlan nasip olur size. Benim ilk çocuk, farketmez cinsiyeti Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşAllah
Ben de bu sabah kan verdim Fetal Dna içinFetal Dna yaptırıp sonucu gelen oldu mu? 11-12. Haftalarda yaptırılıyor diye biliyorum ben yeni yaptırdım merakla bekliyorum
güzel sonuçlar alırsınız inşallahBen de bu sabah kan verdim Fetal Dna içinÇok heyecanlıyım. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alalım. Bana 10 iş günü dediler sonuç için, size bir şey söylediler mi?
hayırlı olsun inşallahBen de bu sabah kan verdim Fetal Dna içinÇok heyecanlıyım. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alalım. Bana 10 iş günü dediler sonuç için, size bir şey söylediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?