Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    19

Sindirimi zor besinlere ara vermek gerekiyor, lifli beslenirseniz yürüyüş yaparsanız bunlara ek kefir kuru kayısı eklerseniz beslenmenize zamanla düzelecektir. Benim öyle oldu
Çok teşekkür ederim kızlar deneyeceğim

Saat önemli diye biliyorum 08.00-09.00 en ideali vermek için. Fark nasıldı 2.7 2.6 farkı gibi mı yoksa 3.5 2.5 mu

Yaa inşallah Bi oğlum olması çok istiyorum kızlarım var rabbim o duyguyuda tattirir inşallah ramzi teorisi nasıl hiç anlamadım baktim ama
Bebek ve plesenta sol yerleşimli ultrasonda. İlk teori olarak erkek Kese de armuta benzer olunca erkek diyolar, benim arkadasın kesesi sizinki gibiydi erkek onunki. İnsan 2 duyguyuda tatmak istiyor anlıyorum, inşAllah bir oğlan nasip olur size. Benim ilk çocuk, farketmez cinsiyeti Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşAllah

Amin inşallah

Fetal Dna yaptırıp sonucu gelen oldu mu? 11-12. Haftalarda yaptırılıyor diye biliyorum ben yeni yaptırdım merakla bekliyorum
Ben de bu sabah kan verdim Fetal Dna için Çok heyecanlıyım. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alalım. Bana 10 iş günü dediler sonuç için, size bir şey söylediler mi?

Ben de bu sabah kan verdim Fetal Dna için Çok heyecanlıyım. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alalım. Bana 10 iş günü dediler sonuç için, size bir şey söylediler mi?
güzel sonuçlar alırsınız inşallah istanbuldayım burda yaptırdıysanız nerde yaptırdınız paylaşır mısınız bende araştırıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…