Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
hanımlar çok üzücü ama aranızda sigara konusunu hala halledemeyen var mı benim gibi ne durumdasınız ne yapacağız?
Ben sigaraların yarısından çoğunu kırıp içiyorum günde 4 bile yapmıyor 1 sigara içip saatlerce beklemektense o sigarayı yayıyorum. Tamamen bırakamadım. Şuan kanımızdan besleniyor ama Bikaç haftaya bırakmak şart Allah yardımcımız olsun çok vicdan azabı çekiyorum sen kaç tane içiyorsun

Canım robot süpürge aldık süpürge öylece kurulmayı bekliyor bizdeki üşengeçlik seviyesi… Yarın ilk işim onu kurmak olacak çünkü dediğin gibi öyle bir halsizlik varki evi sadece süpürmek bile zor geliyor bazen

Kızlar aranızda etten iğrenen var mı? Asla canım istemiyor, yemek istemiyorum. Etten de protein almamıs oluyorum
Hem de nasıl son iki aydır ağzıma da koymadım kokusuna bile tahammül edemiyorum. 12 haftaya bugun giriş yaptık ama bendeki bu bulantı ve tiksinme pek azalmadı. Bakalım sonrası ne olur

Kızlar aranızda etten iğrenen var mı? Asla canım istemiyor, yemek istemiyorum. Etten de protein almamıs oluyorum
Bende de var kurban bayramında hele öğürmekten ölmüştüm. Yeşil mercimek baklagil yemeye çalışıyorum. Ben peynir ve yoğurt da hiç yiyemiyorum o nolcak bilmiyorum yani hamilelikten önce de yiyemezdim

Ben de çok az yiyebiliyorum o da canım istemeye istemeye. Vücut ihtiyacı olanı ister derler belki kan değerlerimiz düşük olmadığı için ihtiyaç duymuyordur. Sebze yemeklerinin içinde yemeye çalışıyorum genelde.

Rüyada hamile kadının altın görmesi cinsiyet olarak neye işarettir? Bilgisi olan tecrübe eden var mı

Bugün birine rüyamdan bahsettim. Altın görmüştüm.
Hamile olduğumu bilmiyordu. Ailede torun bekleniyorsa kız bebeğe işaret dedi

Arkadaşlar merak etmeyin son aylar iştah baya açılıcağı için o zaman bol bol protein alırızz balık sezonu da gelmiş olucak yarasın bebişlere inşallah
Bende Sebze yemek istiyorum hep Bi Karnabahar brokoli çıksa doğuma kadar yerim

Kızlar 11 haftalık hamileyim bikini bölgesi agda sorun olurmu siz ne düşünüyorsunuz zararı olurmu bilemedim

Ben altın erkek diye biliyorum. Bende şöyle bir rüya gördüm bebişime bir sürü hediye gelmiş onları açıyordum sarı yeşil renkte her iki cinsiyete de olabilecek kıyafetler en son bir paket açtım ve içinden asker üniforması çıktı bu neki şimdi benim çocuğumun cinsiyeti daha belli bile değil kim almış bunu diye söyleniyordum

bu da iyi rüyaymış
az kaldı öğrenmemize neyse

ben de altın görmek erkek diye biliyordum ama kıza yoran da çok. iyice karışık

Ben de altın gördüm geçen hafta. Dr usgde tahminim var dedi tahmin istemiyorum dedim ama eşim kız olduğunu düşünüyor USG görüntüsünden, bir kızımız var ikinci de kızsa rüyamın anlamı ikinci kızım mıymış

Googlea yazınca bu konuda çok farklı yorumlar gördüm.
Ama forum sitelerinde altın gördüm erkek oldu diyen daha çok.
Ben de erkek diye biliyordum. Rüya yorumu yapan kişi kız diyince şaşırdım. İki görüş de mevcut.

Ben de tahmin istemem kesinlikle. Çünkü her zaman değişebilir. Zaten o yüzden doktorum ilk hamileliğimde 16.haftamda söylemişti kız olduğunu. O da temkinli bir adam. kısa süre sonra hepimiz öğreneceğiz bakalım.

Rüya yorumları da %100 tutacak şekilde yazılmış... Kız olsa yaaa bak çıktı, erkek olsa aa bak çıktı
Sağlıkla gelsin kuzularımız

Kızlar 11 haftalık hamileyim bikini bölgesi agda sorun olurmu siz ne düşünüyorsunuz zararı olurmu bilemedim
ben 7. haftamda yaptırdım yıllardır lazere gittğim için ağdada kendimi kastım akşam biraz kanamam oldu zararsız deniyor ama önermem ilk 3 ay kasılmadan dolayı önermeyenlerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…