- 11 Haziran 2025
- 3
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.841
Ben kendimce bir cozum buldum paylasayim size de belki faydasi dokunur.P Panikli anne ben de 15 gündür aynı sorunu yaşıyorum. Hiçbir şekilde çözemedim. Multibiyol probiyotik içiyordum 12 gündür etkisini görmedim. Surup da 1 kere içebildim kusturdu beni. Aşırı zorluk çekiyorum bulantı ve kusmada çoğaldı mahvoldum. Bugün acile gideceğim
Normalde hiç inanmam bu şeylere ama niyeyse bende kestirmek istemiyorum bu seferaranızda hamileyken saç kestiren var mı bu konuda düşünceleriniz neler
Aynıyız 11+2 olduk bugün bi iki gün bende de oldu ama dünden beri iyiKızlar 11+1 deyim. Sağ kasık batması olan varmı
Evet benim de akşama doğru düzeldi, sızı batma şeklindeydi. Kahverengi lekelerim geliyor ara ara sizde var mı, doktorum normal olduğunu söyledi amaAynıyız 11+2 olduk bugün bi iki gün bende de oldu ama dünden beri iyi
benimde batıl inançlarım yoktur ama mesele bebek olunca insan takmadığı şeyleri takıyorNormalde hiç inanmam bu şeylere ama niyeyse bende kestirmek istemiyorum bu sefer
Sonrada diyorum ki zaten doğumdan sonra haşat olcaz .biraz uzun ve gür saçlarımın keyfini süreyim.ztaen bir daha da asla bu kadar guzel olmiycaktir.ama şu sıcaklarda mahvoldum.
ben 5. haftada progestan kullanmaya başladım 6. haftamda fitil olarak almaya başladım şuan 9. hafta içindeyim düzenli olmasada ara ara lekelenmelerim hala geliyor doktorum kanama alanı olmadığını bunun olanileceğini kafama takmamam gerektiğini ve 12. haftaya kadar sabah akşam fitil kullanmaya devam ve bolca dinleneceksin dediEvet benim de akşama doğru düzeldi, sızı batma şeklindeydi. Kahverengi lekelerim geliyor ara ara sizde var mı, doktorum normal olduğunu söyledi ama
Evet benimde geçen hafta başladı, kanama alanı yok rahimde açıklık yok, ama yine de progestan fitil kullanıyorum, azaldı ama ara ara geliyor, umarım hemen düzelir, bebeğim sağlıklı şükür kiben 5. haftada progestan kullanmaya başladım 6. haftamda fitil olarak almaya başladım şuan 9. hafta içindeyim düzenli olmasada ara ara lekelenmelerim hala geliyor doktorum kanama alanı olmadığını bunun olanileceğini kafama takmamam gerektiğini ve 12. haftaya kadar sabah akşam fitil kullanmaya devam ve bolca dinleneceksin dedi
Benimde batma şeklinde uzun sürmüyor. Lekelenme başlarda olmuştu bir gün kadar, az miktarda 4,5 ve 6,5 haftalarında oldu daha da olmadı. En son 8+6 gördüm bebeği daha 10 gün var randevumaEvet benim de akşama doğru düzeldi, sızı batma şeklindeydi. Kahverengi lekelerim geliyor ara ara sizde var mı, doktorum normal olduğunu söyledi ama
Evet benimde geçen hafta başladı, kanama alanı yok rahimde açıklık yok, ama yine de progestan fitil kullanıyorum, azaldı ama ara ara geliyor, umarım hemen düzelir, bebeğim sağlıklı şükürben 5. haftada progestan kullanmaya başladım 6. haftamda fitil olarak almaya başladım şuan 9. hafta içindeyim düzenli olmasada ara ara lekelenmelerim hala geliyor doktorum kanama alanı olmadığını bunun olanileceğini kafama takmamam gerektiğini ve 12. haftaya kadar sabah akşam fitil kullanmaya devam ve bolca dinleneceksin dedi
benimde öyle canım 1 ay sonra tekrar gideceğimBenimde batma şeklinde uzun sürmüyor. Lekelenme başlarda olmuştu bir gün kadar, az miktarda 4,5 ve 6,5 haftalarında oldu daha da olmadı. En son 8+6 gördüm bebeği daha 10 gün var randevumaayda bir randevuya cağırmaları sinir bozucu yurt dışında öyle yani tr de nasıl bilmiyorum.
Burda da eğer risk yoksa bir ay sonra çağırıyorlar. ben 2 hafta önce özele gitmistim. Bu hafta devlete gidicem bir deBenimde batma şeklinde uzun sürmüyor. Lekelenme başlarda olmuştu bir gün kadar, az miktarda 4,5 ve 6,5 haftalarında oldu daha da olmadı. En son 8+6 gördüm bebeği daha 10 gün var randevumaayda bir randevuya cağırmaları sinir bozucu yurt dışında öyle yani tr de nasıl bilmiyorum.
Erkek gibi duruyor
Hastaneye gidilmiyor yurt dışında hep doktorların kendine özel yerleri var hastaneye pek gidilmiyor yani o yüzden hastaneye gitmeye cekiniyorum acıkcası ve korkuyorum bilmiyorum niyeBurda da eğer risk yoksa bir ay sonra çağırıyorlar. ben 2 hafta önce özele gitmistim. Bu hafta devlete gidicem bir deyani başka doktora gitme şansımız var Allah tan.
Deneyeceğim bunu da çok teşekkürler:)Ben kendimce bir cozum buldum paylasayim size de belki faydasi dokunur.
3-4 yemek kasigi yogurdu biraz sulandiriyorsunuz icine bi yemek kasigi chia tohumu ve kuru meyveleri kucuk kucuk dogruyorsunuz. Ben kuru Erik dogradim. Biraz bal tat vermesi icin ekleyip bunu aksamdan hazirlayip sabah ilk bunu yiyorsunuz. 1-2 saat icerisinde calismaya basliyor
Cinsiyet uygulaması erkek dedi
Ben kestim saçlarımı. Hatta kendim kesiyorum uzun zamandıraranızda hamileyken saç kestiren var mı bu konuda düşünceleriniz neler
Çok kolay hiç ertelemeyin. Valla büyük kurtarıcı olur ozellikle de çalışan kişilere. Zaten zor geçiyor ilk trimester, bi de işe gidip gelince hiç halim kalmıyor. Eşim eve geç saatte geliyor. Eee bu durumda bas çalışsın, dip bucak alamasa da bi sure götürüyor. Sık sık supurtunce fazla kirlenmeden daha iyi oluyor. Normal elektrik süpürgem iyi birsey almadım ama gittim robot aldım 1 seneyi geçti iyi ki aldım diyorumCanım robot süpürge aldık süpürge öylece kurulmayı bekliyor bizdeki üşengeçlik seviyesi… Yarın ilk işim onu kurmak olacak çünkü dediğin gibi öyle bir halsizlik varki evi sadece süpürmek bile zor geliyor bazen
Yumurta ve tavuktan iğrendim yiyemiyorum 1 aydır. Yemekte kiyma varsa o da kokuyor. Sadece parça et kuşbaşı şeklinde sebzeli olursa yeni pistiginde yiyebiliyorum. Ama dolaba girip çıkınca kokuyor gibi geliyor. Protein alma konusunda çok kötü durumdayım.Kızlar aranızda etten iğrenen var mı? Asla canım istemiyor, yemek istemiyorum. Etten de protein almamıs oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?