Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
kızlarım,

bugün eczacıma folik asit almaya giderken çatlak kremi de sorayım dedim.
burada da MUSTELA 'nın çatlak kremini çok öven olmuştu, bende bilindik güvenilir marka almak istedim.

8+4 'deyim, 8. haftadan sonra başla dedi bana eczacım.
bilgi vereyim dedim

Ben de bu sabah kan verdim Fetal Dna için Çok heyecanlıyım. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alalım. Bana 10 iş günü dediler sonuç için, size bir şey söylediler mi?
İnşallah çok güzel sonuçlar gelicek bana 7-8 gün dediler ama bilemiyorum dün vermiştim haftaya cuma-cumartesi sonuçlanır demişlerdi

Bana da yorum yapar mısınız?
8+5ten bu görüntü

güzel sonuçlar alırsınız inşallah istanbuldayım burda yaptırdıysanız nerde yaptırdınız paylaşır mısınız bende araştırıyorumda
Merhabalar, ben istanbulda veritas firması ile yaptırdım çok memnun kaldım eve gelip kan aldılar çok ilgili şekilde tüm süreci anlattılar. Dünde hemen yurtdışına gönderilmek üzere kanım dhl kargoya verildi hiç aklımda soru işareti kalmadı

P Panikli anne ben de 15 gündür aynı sorunu yaşıyorum. Hiçbir şekilde çözemedim. Multibiyol probiyotik içiyordum 12 gündür etkisini görmedim. Surup da 1 kere içebildim kusturdu beni. Aşırı zorluk çekiyorum bulantı ve kusmada çoğaldı mahvoldum. Bugün acile gideceğim

Kızlar ya evi temizlerken bazanın altının leş gibi olduğunu gördüm bazayı çektim altını sildim süpürdüm. Şuan çok pişmanım keşke yapmasaydım bir şey olur mu acaba ya

Ben de gebeliği öğrenmeden tempolu yürüme koşma ağırlık kaldırma yoga dans gibi sporlar yapıyordum. Yani hepsi gebelikte sakıncalı görülen hareketler. Birden hepsini kestim. İlk üç ay bişey yapma dedi gittiğim doktorlar. 8. Haftada bi kanamam oldu hava çok sıcaktı ve yürümüştüm. Şimdi 13. Haftadayım daha yeni yeni 5bin adım atmaya çalışıyorum. Bi kere de yüzdüm denizde. Artık hamlamaktan mı kilo alımından mı bilmiyorum ertesi gün her yerim ağrıdı. Acaba artık spora başlamak için doğru zaman gelmiş midir. Pilateste nasıl hareketler yaptırıyorlar size.

Ben hava çok sıcak olduğu için yürüyemiyorum : ( nisan-mayısta her gün 1 saat günlük rutinime eklemiştim ama bu sıcaklar bizler için çok tehlikeli yürüyüşü bıraktım. Bugüne kadar maşallah diyeyim hiç sorun yaşamadım tersine çok hareket ettiğim için ve kanım zaten hali hazırda kaslı olduğundan hiç ağrım sızım bel-sırt vs gibi birşeyim olmadı çok şükür. Pilates mat üzerinde Daha çok sıkılaşma odaklı hareketler yapıyoruz. Ama benim 10 yıldır zaman zaman pilates geçmişim olmuştu ilk kez başlamamıştım vucudum daha hazırdı belkide bilemiyorum. Bende 1 hafta tatile gittim her gü bol bol yüzdüm ege denizi zaten tertemiz cam gibi. Marmara tarafında yüzmek sağlıklı olmayabilir. Bence sizde başlayabilirsiniz eğer riskli bir durumunuz yoksa doktorunuza danışarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…