Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Merhaba herkese hayırlı olsun
Bende tüp bebek annesi olarak çok şükür aranıza katılıyorum salı günü beta 822 çıktı 11 Mayıs regl tarihim. Ayın 20 sinde kese görmeye gideceğim doktora
Hayırlı olsun canım transfer günün nezamandı kaçıncı gün embriyosuydu

Hayırlı olsun canım Amin inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

senin sat kaç canım
Canım ben en son 2 Mayıs 8 Mayıs arası âdettim ve femara kullanıp 16 mayısta çatlatma iğnesi oldum ilişki günümde belli iğneden sonra 36.saat olan 18 mayısta birliktelik oldu başka olmadı o gün tutmuş yani adete göre hesaplayınca 6 hafta ama ilişki gününü baz alırsak 4.hafta da

27 mayısta transfer oldum ben sen ne zaman oldun ? bende rüyada gibiyim görmedim ya daha var mı yok mu inanasım gelmiyor
31 mayısta oldum bende . Direkt beta testi ile öğrendim öncesinde evde test yapmamıştım .Bugün yine idrar testi yaptım ikna olmak için peki belirtimde şaşkın şaşkın evde oturuyorum

Kızlar 10 Haziran 330 12 Haziran 710 geldi değerim. Sizce de yeterli değil mi? Doktorumun asistanı bir kere tekrarlayalım öyle kese için randevu oluşturalım dedi sinirim bozuldu. Her beta stres yapıyor beni

Kızlar 10 Haziran 330 12 Haziran 710 geldi değerim. Sizce de yeterli değil mi? Doktorumun asistanı bir kere tekrarlayalım öyle kese için randevu oluşturalım dedi sinirim bozuldu. Her beta stres yapıyor beni
Gayet normal canım ama bende 4 defa verdim tabi benim değerler küçüktü hep 2 kat arttı bence son bir kez daha verirsin sonra doktora gidersin

anladım canım hayırlısı olsun inşAllah Allah isterse oluyor işte Rabbim tamamına erdirsin

Gayet güzel değer bence ben 9.5 ve 34 ile daha tekrar etmedim düşün ama şükür keseyi gördük. Stres yaptırıyor bazı doktorlar boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…