- 13 Ağustos 2022
- 7.700
- 35.006
- 478
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
A yok ben 7. Gün test yaptım evde silik çıktı 2 gün sonra bir daha yaptım yine silikti 10. Gün kan verdim31 mayısta oldum bende . Direkt beta testi ile öğrendim öncesinde evde test yapmamıştım .Bugün yine idrar testi yaptım ikna olmak içinpeki belirtimde şaşkın şaşkın evde oturuyorum
Canım maşallah değerin güzel artmış stres yapmaKızlar 10 Haziran 330 12 Haziran 710 geldi değerim. Sizce de yeterli değil mi? Doktorumun asistanı bir kere tekrarlayalım öyle kese için randevu oluşturalım dedi sinirim bozuldu. Her beta stres yapıyor beni
Çook güzel değerin canım zaten hızla artar bu arada sormuşsun karından baktı doktor haftaya kalp atışı karın olmazda alttan bakıcakKızlar 10 Haziran 330 12 Haziran 710 geldi değerim. Sizce de yeterli değil mi? Doktorumun asistanı bir kere tekrarlayalım öyle kese için randevu oluşturalım dedi sinirim bozuldu. Her beta stres yapıyor beni
Evet ilk geldiğimde çok az kişi vardı daha dur ay sonuna çok var sayımız daha da artarGrup kalabalıklaşıyor ne güzelinşallah kolaylıkla sağlıkla kucagımıza alırız küçük meleklerimizi
Haftasına kaç dedi canım doktorunÇook güzel değerin canım zaten hızla artar bu arada sormuşsun karından baktı doktor haftaya kalp atışı karın olmazda alttan bakıcak
Merhaba benim bat 16 HaziranBat 16 haziran olan var mı
Ovülasyon testine göre hala t çizgisi koyulaşmadı.
Uygulamaya göre dün yumurtlama günümdü ama test öyle göstermiyor. T çizgisi birazcık belli sadece. Pik görmeyi bekliyorum.
Merhaba benim bat 16 HaziranBat 16 haziran olan var mı
Ovülasyon testine göre hala t çizgisi koyulaşmadı.
Uygulamaya göre dün yumurtlama günümdü ama test öyle göstermiyor. T çizgisi birazcık belli sadece. Pik görmeyi bekliyorum.
5 hafta 6 gün doktorun dediği adet dönemine göre ama ben adet sonrası korunmaya devam ediyordum mayıs 5 te bıraktım korunmayı o yüzden daha yeniŞuan kaç haftalık kalp atışı zamanı gelmiş aslında
Merhaba benim bat 16 Haziran
5+3 Dü adet tarihime göre ultrasonda da tam uyumlu çıktı canımHaftasına kaç dedi canım doktorun
10 haziranda early predictor ile test yaptım pozitif çıktı. Benim bat 16sı görünse de 13ü de olabilir.
28-31 gün arası değişebiliyor adetim. Geçen ay 28.günde oldu mesela.
Çok belirtim olunca test yaptım.
Pazar günü de yapacağım.
Siz yaptınız mı test?
Ben korkuyorm henüz yapmadım belirtiler var ama psikolojik olabilir diye düşünüyorum gbt göre 16 diyor m son 19 mayısta regl olmuştum bana göre de 18 ü bilmiyorum ama uygulamauaea göre de 16 Haziran diyor bilmiyorum o yüzden korkuyorum10 haziranda early predictor ile test yaptım pozitif çıktı. Benim bat 16sı görünse de 13ü de olabilir.
Pazar günü de yapacağım.
Siz yaptınız mı test?
Ben her ay Aynı tarihlerde regl oluyorum pik günlerim 28 mayıs ile 1 Haziran arası idi 30 Mayıs tada 22 mm sağda 15 16 solda yumurtalarım vardı ne zaman çatladı bilmiyorum ama belirti olarak halsizlik uyku hali geceleri regl sancısı alr karın ağrısı agıZ tadsıLıgı ve anlımda sivilce oldu ilk defa , bel ağrısı sol bacak sıızı ve ara ara sol kaşık ağrısı sabit olmayacak şekilde 2 gündür de kremsi beyaz kokusu akıntı var ama bilmiyorum psikolojik mi normal mi10 haziranda early predictor ile test yaptım pozitif çıktı. Benim bat 16sı görünse de 13ü de olabilir.
Pazar günü de yapacağım.
Siz yaptınız mı test?
Ben her ay Aynı tarihlerde regl oluyorum pik günlerim 28 mayıs ile 1 Haziran arası idi 30 Mayıs tada 22 mm sağda 15 16 solda yumurtalarım vardı ne zaman çatladı bilmiyorum ama belirti olarak halsizlik uyku hali geceleri regl sancısı alr karın ağrısı agıZ tadsıLıgı ve anlımda sivilce oldu ilk defa , bel ağrısı sol bacak sıızı ve ara ara sol kaşık ağrısı sabit olmayacak şekilde 2 gündür de kremsi beyaz kokusu akıntı var ama bilmiyorum psikolojik mi normal mi
İnşallah canım tşk edermBelirtiler herkeste farklı olur. Benim ilk hamileliğimde de şimdi de en bariz şey göğüs acısı oldu. Normalden farklı bir acı. Göğsümün içi çekiliyormuş gibi yoğun bir acı. Göğsümün sıcak olması. Bir de bazen giren yoğun bel ağrısı. Biraz fenalaşır gibi hissetme. Bunların hepsini 10 haziran sabahı çok fazla yaşadım. O yüzden test yaptım zaten. Dedim hamileysem kesin belli olur. Öğlen test yaptım ve çift çizgi oldu. Bence sizde de kesin belli olur pozitif olup olmadığı.
Ben de 28 mayıs-4 haziran arasını değerlendirştim.
Umarım sizde de pozitif çıkar.
Kaç gün arayla kan verdiniz artış güzelmiş benim de böyleydi 1 hafta da 3 bini geçti bugünde kese göründü99.49 olan hcg değerim 313.86 ya çıkmış. Yeterli midir? Bu değerleri geçenler yorumlayabilir mi?
İki katı olduğundan doğal48 saat arayla verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?