Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
31 mayısta oldum bende . Direkt beta testi ile öğrendim öncesinde evde test yapmamıştım .Bugün yine idrar testi yaptım ikna olmak için peki belirtimde şaşkın şaşkın evde oturuyorum
A yok ben 7. Gün test yaptım evde silik çıktı 2 gün sonra bir daha yaptım yine silikti 10. Gün kan verdim bende sabah elimde olan son testi yapıyım dedim yaptım

Kızlar 10 Haziran 330 12 Haziran 710 geldi değerim. Sizce de yeterli değil mi? Doktorumun asistanı bir kere tekrarlayalım öyle kese için randevu oluşturalım dedi sinirim bozuldu. Her beta stres yapıyor beni
Çook güzel değerin canım zaten hızla artar bu arada sormuşsun karından baktı doktor haftaya kalp atışı karın olmazda alttan bakıcak

Merhaba benim bat 16 Haziran

10 haziranda early predictor ile test yaptım pozitif çıktı. Benim bat 16sı görünse de 13ü de olabilir.
28-31 gün arası değişebiliyor adetim. Geçen ay 28.günde oldu mesela.
Çok belirtim olunca test yaptım.
Pazar günü de yapacağım.
Siz yaptınız mı test?

Ben korkuyorm henüz yapmadım belirtiler var ama psikolojik olabilir diye düşünüyorum gbt göre 16 diyor m son 19 mayısta regl olmuştum bana göre de 18 ü bilmiyorum ama uygulamauaea göre de 16 Haziran diyor bilmiyorum o yüzden korkuyorum belirtileri nasıldı

Ben her ay Aynı tarihlerde regl oluyorum pik günlerim 28 mayıs ile 1 Haziran arası idi 30 Mayıs tada 22 mm sağda 15 16 solda yumurtalarım vardı ne zaman çatladı bilmiyorum ama belirti olarak halsizlik uyku hali geceleri regl sancısı alr karın ağrısı agıZ tadsıLıgı ve anlımda sivilce oldu ilk defa , bel ağrısı sol bacak sıızı ve ara ara sol kaşık ağrısı sabit olmayacak şekilde 2 gündür de kremsi beyaz kokusu akıntı var ama bilmiyorum psikolojik mi normal mi

Belirtiler herkeste farklı olur. Benim ilk hamileliğimde de şimdi de en bariz şey göğüs acısı oldu. Normalden farklı bir acı. Göğsümün içi çekiliyormuş gibi yoğun bir acı. Göğsümün sıcak olması. Bir de bazen giren yoğun bel ağrısı. Biraz fenalaşır gibi hissetme. Bunların hepsini 10 haziran sabahı çok fazla yaşadım. O yüzden test yaptım zaten. Dedim hamileysem kesin belli olur. Öğlen test yaptım ve çift çizgi oldu. Bence sizde de kesin belli olur pozitif olup olmadığı.
Ben de 28 mayıs-4 haziran arasını değerlendirştim.
Umarım sizde de pozitif çıkar.

İnşallah canım tşk ederm sizede hayırlı olsun şimdiden inşallah

Benim yumurtlamam da aşağı yukarı aynı tarihlerdeydi. Kan testi pozitif. Belirtilerimiz de aşağı yukarı aynı. Bende kasık ağrısı oldukça fazla. Evde test deneyebilirsiniz.
Hayırlısı olsun

Merhaba benim Sat 14 mayıs normalde döngüm 28 gündür yani 2 gün geçmiş oluyor idrar testinde negatif çıktı kan verdim Sağlık ocağında ama sonuçlar bugğn çıkmadı sizce gebe olabilir miyim 2. Gebelik olucak olursa ama 3 yıldır olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…