Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Küçük bir ilçe de yaşıyorum zaten bu doktora da gitmeyin diye söylüyorlardı ama ben devamlı gitmiycem ultrason alt tarafı dedim demez olaydım. Zaten hipertansiyonum var o an kalp atislarim hızlandı eşim domates gibi oldun dedi o da korktu. Haklisjn bu haftalar da zaten suya bakilmazmis 2.trimester de bakilirmis.bir daha önünden geçmem tövbe

Senin ikizdi değil mi ? Mart grubunda okudum diye hatırlıyorum. Tüp bebek tedavisi görürken çok istemiştim ikiz olmasını ama hepsi negatif olunca mayıs ayında vazgectik meğer son adetimi olmuşum Rabbim büyük o bitti demeden bitmez
Allah sağlıkla hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin ikisini de

Rabbim gönlüne göre versin
Benim ikizlerim 4 yaşını geçtiler. Şuan tek gebelik canım Allah razı olsun. İnşallah sende sağlıkla hayırla kavuş kuzuna

Bunları okurken yaşamış kadar kötü oldum şuan

Tuzlu ayran istifliyorum ne zaman lazım olacağı belli olmuyor. Yemeklere de azıcık fazladan tuz atıyorum, rahatsız etmeyecek kadar. Sarımsak ve kavun gibi tansiyon düşüren gıdaları bıraktım. Yine de çare bulamadım en azından daha öncelerdeki gibi baygınlık yaşamıyorum.

Benim tahmini doğum tarihim 7 mart görünüyor sezaryen olacağım için şubatta doğacak Allahin izniyle. Kendi doğum günüm de doğursam bebeğime haksızlık olur mu diye de dusunuyorum.
Sizce ?
Haksızlık olur mu bilmiyorum ama insanlar, doğacak bebeğin burcunu ayarlamak için, doğum belirtilerini kimseye söylemiyorlarmış. Çok şaşırmıştım. Bebek gelişimini tamamladıysa ve doktor onaylarsa tarih seçmenizin haksızlık olacağını düşünmüyorum.
Sezaryen doğumun benim için daha kolay olacağını düşündüm bugün. O yüzden bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız?

Benimde 12+1 :) değişmezse. Cinsiyet bellimi? Benim normalde 21 şubatta bebek önden gidiyormuş. Öne alındı
Değişir muhtemelen ya kontrole gittikçe haftasını ultrasona göre doktor söylüyor. Bir sonraki kontrolümde cinsiyet hakkında tahminde bulunur diye düşünüyorum. 13+3 e denk geliyor kontrol günü. Benim SAT 1 mayıs aslında da SAT ile uyumlu değiliz biz. Size ne dediler?

Anladım geç döllenmedir sizin. Bana da erken döllenme olabilir dedi. Geç veya erken belli bir haftada haftasını yakalıyormuş zaten bana 11 haftalıkken çok zorladım, bana kemik yapısına göre kız dedi ama yanılma payı var dedi. Bende kesinleşmesini bekliyorum. Sağlıklı olsunlar da

Ben istanbuldayım. Celfy testin adı burgen bursada bir laboratuvarmış. Nevagenle aynı yermiş. Doktorum burayı önerdi. Fiyatta 15.000 di bana uygun geldi
Bende Eurofins ile Natera arasında kalmıştım ama Natera anne ve bebeğin kanını dna sını ayrıştırarak bakıyormuş o yüzden biraz daha içime sindi sanırım naterada yaptırcam, Allah temiiiz haberleri yazmayı nasip etsin beraber

Hadi hayırlısı kız bebek güzel olur benim de bir yanım kız istiyor ama diğer yanım erkek olsun nolur diyor hep abim olsun isterdim, biraz da erkek çocuk anneye daha düşkün oluyor ya çok tatlı oluyorlar. İnşallah sağlıklı olur hepimizin bebikleri

Rabbim gönlüne göre versin
Benim ikizlerim 4 yaşını geçtiler. Şuan tek gebelik canım Allah razı olsun. İnşallah sende sağlıkla hayırla kavuş kuzuna
Aman masallah ne güzel bende kalabalık evler severim bir sürü çocuk ikizleri tutturdum ama hepsini sağlıkla büyütün insallah1

İlk sezaryeni 2015 de oldum. Çatı muayenesi kontrolü beni rahatsız edince sezaryene karar verdim. İlk 10 gün yatıp kalkarken öksürürken hapşırırken canin yaniyor ayaktayken hiç sıkıntı yaşamadım. Eve geldik hatta yikadilar ben giydirdim. Ama sezaryen de ilk ayağa kalktığın aç çok canın yanıyor sonrasi yürüyüşlerle daha hızlı ilerliyor. 10 günden sonra rahatlıyorsun. Doğumun ertesi günü korse taktım 40 gün çıkarmadım hiç göbeğim kalmadi. Ama herkesin iyileşme ağrı acı eşiği farklı ben nasip olursa yine sezaryen olacagim ve korkmuyorum.

Bebeğin suyu ve rahim ağzına son 2 kontrolde benim Dr yorum yapıyor normal diye. Yani 10 ve 12 haftalikken yorum yapmış oluyor bana. Ama cihazı çok iyi. Devlette de hastaneye ve Dr a göre değişiyor. Mesela 4+6 iken ilk ultrasona devlette gittim. Dedi ki +6 si yok gibi, sadece 4 haftalık gibi. Kese belli belirsiz. Ama ben emindim geç döllenme değil hatta erken yumurtladigimi hissetmiştim 2-3 gün. Sonra ozeldeki Dr a gittiğimde tam aksine 2 gün önde çıktı hep bu zamana kadar. Vücudumu tanıyan biriyim doğru da hesap etmişim.
Sonra yine lekelenme sebebiyle acile gittim devlette. Bu sefer iyi bi dr a denk gelmiş olacağım ki ozeldeki Dr ile aynı şekilde olctu. Yine aynı hastanenin cihazı halbuki. Dr çok önemli ya gerçekten insanın kafasını allak bullak ediyor bazıları. Siz kendi güvendiğiniz dr u dinleyin bir sorun olsa söylerdi zaten. Hiç canınızı sıkmayın

Doktoruma mesaj attım kalp atışı iyiyse endişelenme dedi. Doktor diyor kalbi de atiyor cihazla bebeği göremeyince sesi açtı görüntü o kadar kötüydü. Ve evet 2.trimwster de itibaren amniyon sıvısı kontrol edilirmis yani Doktor bunu bilmez mi öyle birine denk geldik maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…