Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Bebiş daha minicik zaten stres yapmayın siz. Defalarca doktora sordum mesela 3 gün geriden gelmesi sorun olurmu diye hayır dediler geç döllenmedir büyüdükçe haftasına yetişir zaten dedi . Size suyu konusunda neden öyle söyledi ona takıldım yine de önlemini alın rahatlarsiniz en azından

Ne güzel olmuş için rahatlamıştır

Kızlar bu düşük tansiyon durumuna çare bulabildiniz mi? Bugün kan verdim yirmi dakika içinde üç dört kez baygınlık fenalık geçirdim. Normalde de dışarıda on dakika yürüsem fenalaşıyorum. Hamilelikte normal diyorlar ama gerçekten hayatımı çok etkiliyor bu durum. Dr a söyledigimde yavaş ayaga kalk diyor baska bir sey demiyor

Yok ya sanmıyorum. Devlette doktor bana mesela cihaz cok kotu bebegı goremeyebılırız demişti. Özeldeki ne gördüyse odur tabi. Bebek nasıl küçülcek ki? Hiç birşey olmaz Allahın izni ile.

Selam hanımlar benimde bugün randevum vardı detaylı şekilde baktı gördük herşey yolunda dedi çok şükür Allahıma, yerimde duramadım beklerken sonra rahatlıyosun tabi çok başka duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar. cinsiyeti haftaya perşembe zarfın icinde almaya gelebilirsin dedi 14 hafta olmadan söylemek yasakmış yurt dışında, yaptırdığımız genetik testinde cinsiyetine de baktırdık gününü bekliyoruz kız hissediyorum ben ama bakalım sağlıklı olsun da cinsiyeti hic önemli değil. Hepimizin güzel haberler almasını diliyorum.

Bende konya medicanaya gidiyorum ikili test istemedim fetal verdim sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi

Yok ya sanmıyorum. Devlette doktor bana mesela cihaz cok kotu bebegı goremeyebılırız demişti. Özeldeki ne gördüyse odur tabi. Bebek nasıl küçülcek ki? Hiç birşey olmaz Allahın izni ile.
Bende öyle düşünüyorum. ultrason kağıdını görsen tost makinesiyle çekilmiş gibi sinirden yirttim zaten

İlk ölçümler de 9 günlük fark vardi sonra 4 gune düştü. 1 agustos da gittim Dr a gayet güzel hersey yolun da mutlu mesut ciktim. Bugün de idrar tahlili isteyince verirken görmek istedim.
Zaten ultrason kağıdı Cine5 karıncalı yayını gibi. O ekranda suyu nasıl gördü. Bebeği bulamayinca hatta kalp sesini açtı da çocuğun kalbi de atiyor diyor.

Benim mi? benim randevum 16 Ağustos ta ya daha var ama yarın Fetal dna için kan vericem belki doktor kontrolünden önce çıkar dua edin banada temiz temiz sonuçlar olsun inşallah sen Fetal verecek miydin canım?
Evet ben de perşembe günü fetal vereceğim. Hadi bakalım peşpeşe öğreneceğiz yine inşallah hepimizin tertemiz çıkar

Çok sevindim bu güzel haberlere canım , fetali kaç haftalıkken vermiştin ya bende beklesem mi o zaman daha bende Corasprin kullanıyorum, sende Natera da verdin demi
Fetal için ben tam 11 de yaptırıcam ama erken mi dedim boy ve kilo sordu sizde sorun olmaz bazen boy kilo endeksi uygun olmuyor dedi

Bu arada chatgpt ye sordum ilk trimester de amniyon sıvısı ölçüsüne bakilmazmis. Surekli değişkenlik gosterirmis 2.donem de kontrol edilirmis

Bir de bu haftalarda ilk defa bebeğin suyundan bahsedildiğini duydum değişik bir doktora denk gelmişsin. Bence canını hiç sıkma. Benimde geç döllenme oldu. Devlette özeldeki olcumden bir kaç gün geri çıktı. Pazartesi şehir Hastanesi'ne gidicem bakalım ne diyecek.

Bunu kullanan varmı kızlar yeni baslayacagim ama yan etkilerinden çok fazla söz ediliyor korkmaya başladım
Ben bunu hamile kalmadan önce doktorum vitaminlerim eksik diye yazmıştı. Hastanelik oldum hava taktılar hemen demir hapı alerji yapmış bida içme dediler. ( göğüs daralması, mide bulantısı, yüzde şişlik, siyah dışkı vs ) sonra bana başka ilaç verdi. Sgk karşılamadı yan etkisi yoktu onu kullandım Sinfer stick kullandım. Tozdu ağıza döküyorsun çok rahat kullandım. Doktorunuza sorup değiştirin bence ağır bir hap

Benim tahmini doğum tarihim 7 mart görünüyor sezaryen olacağım için şubatta doğacak Allahin izniyle. Kendi doğum günüm de doğursam bebeğime haksızlık olur mu diye de dusunuyorum.
Sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…