Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Kızlar 12+3 günlük hamileyim. Birkaç gündür sabahları daha açken kusuyorum. Kusmak da sayılırmı bilmiyorum midemdeki acı sular çıkıyor. Yaşayan veya sebebini bilen var mı?

Kızlar 12+3 günlük hamileyim. Birkaç gündür sabahları daha açken kusuyorum. Kusmak da sayılırmı bilmiyorum midemdeki acı sular çıkıyor. Yaşayan veya sebebini bilen var mı?
Bugün aynısını yaşadım ya Sbeebini bilmiyorum malesef

Daha önceki hamileliklerimde ben çok yaşadım çok kötü anlıyorum seni şimdiki hamileligimde olmadı şükür açken bulantı oluyor bisey yiyince geciyor

Cinsiyet tahmininde bulundu mu

Daha önceki hamileliklerimde ben çok yaşadım çok kötü anlıyorum seni şimdiki hamileligimde olmadı şükür açken bulantı oluyor bisey yiyince geciyor
Midemde çok az yanma gibi bi şeyler oluyor sanki kaynıyor gibi acaba onunla bağlantılı olbilir mi diyorum ama daha bi şey yememişken olması garip

Bizim de cinsiyetimizi tahmin eder misiniiiz?

Eklentiler

• IMG_6645.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 29
Camım hamilelikten hormonlardan dolayı oluyor. Bende kalkıyorum yataktan ter basıyor sonra aç karna kusuyorum acı su çıkıyor sonra boş öğürtü. Doktor normal bi kaç haftaya geçer diyor bakalım

Canım safra çıkıyor sanırım rengi sarı mı? Üşütmüş olabilirsin mideni soğuk su çok fazla tüketme

Evet, ben de dün sezaryen doğum yapan bir hanıma burda sormuştum. Bendeki bağırsak yırtığıydı, üzerinden 1 yıl geçti ameliyatın ama ona rağmen endişelenip sezaryen düşünmüştüm. Bunu okuyunca da kendi kendime haklıymışım bunu düşünmekte dedim. Aynı riskleri göze alıp, aynı acıları tekrar yaşamamamız adına en doğru karar bu olur gerçekten. Benim ilk doğumum olacak ama başka çocuk istemiyorum zaten ben bile "acaba tüpleri bağlatsam mı?" diye düşünüyorum. Hastane konusunda fikrim yok maalesef. Sanırım bu konuda hastaneler ile konuşup fiyat almak gerekiyor.

Midemde çok az yanma gibi bi şeyler oluyor sanki kaynıyor gibi acaba onunla bağlantılı olbilir mi diyorum ama daha bi şey yememişken olması garip
Canım anlattıkların refluye benziyor

Hastaneler konusunda fiyat alan buraya da yazarsa fikir olur. Ben anadolu yakasında bakıyorum. Uygun yollu bi hastaneye sordum fikir amaçlı, 35-36 civarı dedi isteğe bağlı sezeryan doğuma. Ama benim dr acıbademde yaptırıyor doğumları, orası için 100 civarı bi fiyat almıştım. Ocakta da güncellenecekmiş tabi bu fiyatlar

medipoldede sordum isteğe bağlı 59 bin şuan seneye kesin 75 olur birde bu sadece doğum parası paket değil özeller uçmuş gerçekten

selam,

bugün bende aynısını yaşadım. 10+2 haftalık hamileyim.
sarı acı su kusuyorum önceleri sadece bulantıydı ama suan kusmaya döndü anlayamadım, ne görsem kusmasamda öğürmeye başladım ya buda 9. haftadan sonra oldu bende
ne yapıcam bilmiyorum, prilam kullanıyorum ama oda midemi bulandırıyor.

Prilami tam migde bos yada dolu almayin
Ve aldiktan sonra yatmayin asla
Oturun ve cok fazla kimildamayin
Yoksa kusma yapiyor o da

Acıbademde sadece doğum yapmak mantıklı değil. Doğum paketi alın hem fiyat garantilemiş olursunuz hem de doğuma kadar olan rutin muayeneleriniz ücretsiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…