- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.901
Bugün aynısını yaşadım yaKızlar 12+3 günlük hamileyim. Birkaç gündür sabahları daha açken kusuyorum. Kusmak da sayılırmı bilmiyorum midemdeki acı sular çıkıyor. Yaşayan veya sebebini bilen var mı?
Merhaba hastane aracılığı ile yaptırdım ben. Siz sorunca baktım da Eurofins Biomnis yazıyor. Doktorum benim gördüğün kadarıyla henüz yanılma olmadı dedi bende hiç düşünmeden yaptırdımMerhaba hangi firmada yaptırdınız
Daha önceki hamileliklerimde ben çok yaşadım çok kötü anlıyorum seni şimdiki hamileligimde olmadı şükür açken bulantı oluyor bisey yiyince geciyorKızlar 12+3 günlük hamileyim. Birkaç gündür sabahları daha açken kusuyorum. Kusmak da sayılırmı bilmiyorum midemdeki acı sular çıkıyor. Yaşayan veya sebebini bilen var mı?
Cinsiyet tahmininde bulundu muGünaydın arkadaşlar
11+4’ten selamlarİkili tarama testi için kan tahlili verdim. Hekimim progestanı bıraktırdı. Bende güncel durum böyle :) 3 haftada ne güzel büyüyorlar. Şaşkınlığımı ve heyecanımı gizleyemediğim için paylaşmak istedim
Mide boşken olması çok yoruyor gerçektenBugün aynısını yaşadım yaSbeebini bilmiyorum males
Midemde çok az yanma gibi bi şeyler oluyor sanki kaynıyor gibi acaba onunla bağlantılı olbilir mi diyorum ama daha bi şey yememişken olması garipDaha önceki hamileliklerimde ben çok yaşadım çok kötü anlıyorum seni şimdiki hamileligimde olmadı şükür açken bulantı oluyor bisey yiyince geciyor
Camım hamilelikten hormonlardan dolayı oluyor. Bende kalkıyorum yataktan ter basıyor sonra aç karna kusuyorum acı su çıkıyor sonra boş öğürtü. Doktor normal bi kaç haftaya geçer diyor bakalımKızlar 12+3 günlük hamileyim. Birkaç gündür sabahları daha açken kusuyorum. Kusmak da sayılırmı bilmiyorum midemdeki acı sular çıkıyor. Yaşayan veya sebebini bilen var mı?
Hayır bir şey söylemedi :)Cinsiyet tahmininde bulundu mu
Canım safra çıkıyor sanırım rengi sarı mı? Üşütmüş olabilirsin mideni soğuk su çok fazla tüketmeKızlar 12+3 günlük hamileyim. Birkaç gündür sabahları daha açken kusuyorum. Kusmak da sayılırmı bilmiyorum midemdeki acı sular çıkıyor. Yaşayan veya sebebini bilen var mı?
İçerideki sarı su ekşitiyor demekki mideniziMidemde çok az yanma gibi bi şeyler oluyor sanki kaynıyor gibi acaba onunla bağlantılı olbilir mi diyorum ama daha bi şey yememişken olması garip
Evet, ben de dün sezaryen doğum yapan bir hanıma burda sormuştum. Bendeki bağırsak yırtığıydı, üzerinden 1 yıl geçti ameliyatın ama ona rağmen endişelenip sezaryen düşünmüştüm. Bunu okuyunca da kendi kendime haklıymışım bunu düşünmekte dedim. Aynı riskleri göze alıp, aynı acıları tekrar yaşamamamız adına en doğru karar bu olur gerçekten. Benim ilk doğumum olacak ama başka çocuk istemiyorum zaten ben bile "acaba tüpleri bağlatsam mı?" diye düşünüyorum. Hastane konusunda fikrim yok maalesef. Sanırım bu konuda hastaneler ile konuşup fiyat almak gerekiyor.Selam kızlar şimdi benim 2 doğumum normaldi ama bu 3.üyü nasip olursa sezeryan ile doğurmak istiyorum 3 sebebi var. Birincisi bel fıtığım var 4 tane,ikincisi son doğumumda ıkınma kaynaklı basurum fırladı dışarıya ve 2 hafta boyunca ben popomun üstüne oturamadım nasıl acılar çektim gözümden gece gündüz yaşlar gele gele kızımı emziriyordum yürüyemiyordum bile gören halime üzülüyordu genel cerrahi direk ameliyat dedi ama kimse önermedi bana bende lohusa halimle yasak olduğu halde saat başi kremler ağrı kesiciler ve oturma banyoları yaptım ve çabam sonunda basur memeleri bir kısmını patlattım bir kısmı büzülüp geri girdi içeri o günleri bir daha yaşamak istemem kabus gibiydi allah kimseye yaşatmasın 3.ü sebep ise sezeryan olup tüplerimi bağlatmak istememden dolayı 3.bebeğim olacak daha fazlasına gerek duymuyorum hatta bu bile plansız korunurken oldu nasip etmiş allah dedim ve bunu doğurunca tüpleri bağlayıp bir daha ya olursa kaygısından kurtulmak istiyorum sizde haklı mıyım böyle yapmak daha iyi değil mi ? İstanbul avrupa yakasında fiyatları uçuk olmayacak iyi bir hastanede sezeryan olmak istiyorum bilgisi ve fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim kızlar :)
Yok normal seffaf beyaz sıvı. Ama üşütmüş olabilirim de evet dondurma vs çok tüketiyorumCanım safra çıkıyor sanırım rengi sarı mı? Üşütmüş olabilirsin mideni soğuk su çok fazla tüketme
Canım anlattıkların refluye benziyorMidemde çok az yanma gibi bi şeyler oluyor sanki kaynıyor gibi acaba onunla bağlantılı olbilir mi diyorum ama daha bi şey yememişken olması garip
Hastaneler konusunda fiyat alan buraya da yazarsa fikir olur. Ben anadolu yakasında bakıyorum. Uygun yollu bi hastaneye sordum fikir amaçlı, 35-36 civarı dedi isteğe bağlı sezeryan doğuma. Ama benim dr acıbademde yaptırıyor doğumları, orası için 100 civarı bi fiyat almıştım. Ocakta da güncellenecekmiş tabi bu fiyatlarEvet, ben de dün sezaryen doğum yapan bir hanıma burda sormuştum. Bendeki bağırsak yırtığıydı, üzerinden 1 yıl geçti ameliyatın ama ona rağmen endişelenip sezaryen düşünmüştüm. Bunu okuyunca da kendi kendime haklıymışım bunu düşünmekte dedim. Aynı riskleri göze alıp, aynı acıları tekrar yaşamamamız adına en doğru karar bu olur gerçekten. Benim ilk doğumum olacak ama başka çocuk istemiyorum zaten ben bile "acaba tüpleri bağlatsam mı?" diye düşünüyorum. Hastane konusunda fikrim yok maalesef. Sanırım bu konuda hastaneler ile konuşup fiyat almak gerekiyor.
medipoldede sordum isteğe bağlı 59 bin şuan seneye kesin 75 olur birde bu sadece doğum parası paket değil özeller uçmuş gerçektenHastaneler konusunda fiyat alan buraya da yazarsa fikir olur. Ben anadolu yakasında bakıyorum. Uygun yollu bi hastaneye sordum fikir amaçlı, 35-36 civarı dedi isteğe bağlı sezeryan doğuma. Ama benim dr acıbademde yaptırıyor doğumları, orası için 100 civarı bi fiyat almıştım. Ocakta da güncellenecekmiş tabi bu fiyatlar
selam,Kızlar 12+3 günlük hamileyim. Birkaç gündür sabahları daha açken kusuyorum. Kusmak da sayılırmı bilmiyorum midemdeki acı sular çıkıyor. Yaşayan veya sebebini bilen var mı?
Prilami tam migde bos yada dolu almayinselam,
bugün bende aynısını yaşadım. 10+2 haftalık hamileyim.
sarı acı su kusuyorumönceleri sadece bulantıydı ama suan kusmaya döndü anlayamadım, ne görsem kusmasamda öğürmeye başladım ya buda 9. haftadan sonra oldu bende
ne yapıcam bilmiyorum, prilam kullanıyorum ama oda midemi bulandırıyor.
Acıbademde sadece doğum yapmak mantıklı değil. Doğum paketi alın hem fiyat garantilemiş olursunuz hem de doğuma kadar olan rutin muayeneleriniz ücretsiz olurHastaneler konusunda fiyat alan buraya da yazarsa fikir olur. Ben anadolu yakasında bakıyorum. Uygun yollu bi hastaneye sordum fikir amaçlı, 35-36 civarı dedi isteğe bağlı sezeryan doğuma. Ama benim dr acıbademde yaptırıyor doğumları, orası için 100 civarı bi fiyat almıştım. Ocakta da güncellenecekmiş tabi bu fiyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?