Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    26
Kızlar 12+3 günlük hamileyim. Birkaç gündür sabahları daha açken kusuyorum. Kusmak da sayılırmı bilmiyorum midemdeki acı sular çıkıyor. Yaşayan veya sebebini bilen var mı?
13+4 deyiz ne yazık ki benimde geçen haftalar da kusma şekil değiştirip tam olarak buna döndü. Doktoruma anlattığımda gebelik reflüsü olduğunu hamilelikte çok yaygın olduğunu söyledi. Gaviscon başladık günde kusmam olsa da olmasa da muhakkak al dedi. Açıkcası biraz rahatlattı beni isterseniz bir danışabilirsiniz

Reactions: hku
Kızlar bebişin suyu az dedi Dr böyle olan ve düzelen var mı bebek sağlıklı suan ense kalınlığı burun kemiği falan normal dedi

Acıbademde sadece doğum yapmak mantıklı değil. Doğum paketi alın hem fiyat garantilemiş olursunuz hem de doğuma kadar olan rutin muayeneleriniz ücretsiz olur
Benim dr Acıbademin doktoru değil o sebeple paket maalesef benim işime yaramıyor. Bana sadece doğum lazım o da uçuk fiyatlı Bir de sadece doğum olunca şimdiden alınmıyor paket okunca şimdiden alabiliyoruz lakin bana olmuyor 🫩

Benim mi? benim randevum 16 Ağustos ta ya daha var ama yarın Fetal dna için kan vericem belki doktor kontrolünden önce çıkar dua edin banada temiz temiz sonuçlar olsun inşallah sen Fetal verecek miydin canım?
Merhaba 16 ağustosta bende fetal dna yaptırmayı düşünüyorum hepimiz için sağlıklı güzel sonuçlar alalım inşallah

Kızlar ben gayet iyiydim,
Bana ilk belirtiler yine yüklendi. 12 haftayı geçtim yeni. Midem şişmi ne böyle gazlı gibi aynı. Sabah da kalkınca kusmustım su çıktı sarı midemden. Uyurken rahatsız ediyor beni ve çok kötü bir duygu. Naaıl bir çözüm bulabilirim? Arada yanıyor gibide

Reactions: hku
Ben de benzer durumdayım. Acayip bir gaz var. Affedersiniz ama tuvalete de çıkamıyorum. Ne yesem mideme oturuyor gibi.

Bende aynı durumdayım kızlar ne yesem mideme oturuyor yemesem midem bulanıyor bide yediğim şeylerin tadı ağzımda tuhaf bi tat olarak kalıyor ne yapsam o son tediğim şeyin tadı ağzımdan gitmiyor

Bende birkaç kez sarı su kustum safra oluyor sanırım. Kustuktan sonra bir süre boğazımda acısı kalıyor hatta iğrenç bişey. Çok fazla soğuk su içiyorum midemizi üşütüyor olabiliriz yaz hava çok sıcak dolayısıyla soğuk şeyler tüketiyoruz. Artık soğuk su içmiyorum birkaç gündür midem iyi kusma vs olmadı

Doktor değiştirin hangi ilçedesiniz ay ben çok araştırdım acıbademleri o yüzden baya fikir sahibi oldum. Kısmetse bu haftasonu alacağım

Doktor değiştirin hangi ilçedesiniz ay ben çok araştırdım acıbademleri o yüzden baya fikir sahibi oldum. Kısmetse bu haftasonu alacağım
Doktor değiştirmeyi göze alamam ki çok güveniyorum ilk çocuğumda da onunlaydım frekansımız tuttu bayağı ben ataşehirdeyim, ataşehir kadıköy tarafına bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…