- 25 Mayıs 2025
- 338
- 349
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.501
Baktır canım mutlaka ben gebelikten öncesinden beri d vitamini almama rağmen mesela son bakıldığında baya düşük geldi damlayı biraktirip hapa geçirdiler .benim doktorum aylık hem kan hem idrar bakıyor onlarin üstünden değerlendirme yapıyor kilo,takviye vs konusunuKan değeri sormadı benimki. Ama Bi baktırmayi düşünüyordum bi dahaki kontrole giderken elimde olsun. Normalde demir ve d vitamini düşüktür benim hep
Maşallah detaycı Dr muşBaktır canım mutlaka ben gebelikten öncesinden beri d vitamini almama rağmen mesela son bakıldığında baya düşük geldi damlayı biraktirip hapa geçirdiler .benim doktorum aylık hem kan hem idrar bakıyor onlarin üstünden değerlendirme yapıyor kilo,takviye vs konusunu
Benimkine baksan çok rahat sanarsin amaaan der bir çok şeyeMaşallah detaycı Dr muşne güzel benimki olabildiğine relax bi adam ya
Gerçi böyle olan doktorum emekli oldu malesef yakın zamandaBenimkine baksan çok rahat sanarsin amaaan der bir çok şeyeama o aman demeden önce çoktan testlere bakmış emin olmuş olur
Benim de d vitaminim düşük çıktı bu yüzden alacağım kalsiyumun emilimi de düşüyormuş. Bu sebeple daha sık süt ürünleri tüketmeye başladımKan değeri sormadı benimki. Ama Bi baktırmayi düşünüyordum bi dahaki kontrole giderken elimde olsun. Normalde demir ve d vitamini düşüktür benim hep
Evet dip balıklarında civa oranı çok yüksekmiş sanırım. Malesef şuan balık bende yiyemiyorum sıcaklarda canım balık istemiyorBen normalde de kilo alması gereken biriyken bulantılarla biraz daha vermiştim. Şu ilk trimester bitip istah açılması dönemini bekliyorumbalık da dip balığı olmaması lazım bu arada aklınızda olsun. Hamileler için güvenli olan balıkları araştırıp öyle yiyin. Teşekkür ederim öneri icin bu sıcaklar geçince yiyeceğim inşallah
Benimkine baksan çok rahat sanarsin amaaan der bir çok şeyeama o aman demeden önce çoktan testlere bakmış emin olmuş olur
İyi Dr bulmak şans gerçekten. İnşallah yine iyi bi dr denk gelirGerçi böyle olan doktorum emekli oldu malesef yakın zamandaşu an stabil bir doktorum kalmadı deniyorum.Allahtan doktorum emekli olmadan önce ne yaptırıp ne yaptirmayacagimi hepsini anlatmıştı da ondan evham yapmıyorum
Aynen öyle. Şu 2 ay geçsin de anca artıkEvet dip balıklarında civa oranı çok yüksekmiş sanırım. Malesef şuan balık bende yiyemiyorum sıcaklarda canım balık istemiyor
Selam arkadaşlar bebeğinin cinsiyetini öğrenenler biraz hamileliğiyle ilgili bilgi verebilir mi? Mesela
Karnı aşağıda mıydı yukarıda mı?
Bebeğinin hareketini ilk ne tarafta fark etti?
Kese şekli nasıldı?
Bebeğin keseye tutunması hangi taraftaydı?
Bebeğin kalp atım hızı kaçtı?
İlk ne aşerdi? (tatlı-tuzlu-ekşi) vs.
Merhaba dün doktorum ile görüştüm sonucun çok şükür güzel dedi. Ama telden görüştüğüm için belge atmadı. İçinizi ferah tutunAy inşallah öyledir canım ya görünce takıldım bayağı cuma günü öğreneceğim hayırlısıyla
Iyim çok şükür diyelim bu halimizeİnsallah saglikla kucaklarimiza aliriz tek duam bu gercekten
Sen nasilsin iyimisin
Tatlı ve kahve konusunda tıpkınızımGünaydın kızlar sabah iştahsızlığı devam, içimden birşey yemek gelmiyor ne zaman düzelecek bu durum bilmiyorum tatlıyı ve kahveyi seven ben şimdi yüzüne bakmıyorum o derece,bu çocuk herşeyden tiksindirdi benisulu ev yemekleri,ekşi şeyler ve yoğurtlu fresh şeyler sadece ilgimi çekiyor benim gibi olan var mı
Ben de aynıyım kahve kokusuna bile tahammülüm yokGünaydın kızlar sabah iştahsızlığı devam, içimden birşey yemek gelmiyor ne zaman düzelecek bu durum bilmiyorum tatlıyı ve kahveyi seven ben şimdi yüzüne bakmıyorum o derece,bu çocuk herşeyden tiksindirdi benisulu ev yemekleri,ekşi şeyler ve yoğurtlu fresh şeyler sadece ilgimi çekiyor benim gibi olan var mı
Ben belirtiyle cinsiyetin bir alakasinin olmadığı tarafındayim konunun ya mesela benim oğlum olacak akıntım vardı hepPeki cinsiyet le vajinal akintinin Bi alakası varmi sizce kizlar
Benimde çok var ya ama hamilelikten öncede vardı şimdide devam ediyorBen belirtiyle cinsiyetin bir alakasinin olmadığı tarafındayim konunun ya mesela benim oğlum olacak akıntım vardı hep
Benimde yüzümdeki kıllar çok hızlı çıkıyor cenemdekiler flan Bi cogald8Sadece dün yazmayı unutmuşum bedenimdeki almadigim tüylerimde bile uzama gördüm ki normalde tüylü bir insan değilimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?