Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
Kan değeri sormadı benimki. Ama Bi baktırmayi düşünüyordum bi dahaki kontrole giderken elimde olsun. Normalde demir ve d vitamini düşüktür benim hep
Baktır canım mutlaka ben gebelikten öncesinden beri d vitamini almama rağmen mesela son bakıldığında baya düşük geldi damlayı biraktirip hapa geçirdiler .benim doktorum aylık hem kan hem idrar bakıyor onlarin üstünden değerlendirme yapıyor kilo,takviye vs konusunu

Maşallah detaycı Dr muş ne güzel benimki olabildiğine relax bi adam ya

Benimkine baksan çok rahat sanarsin amaaan der bir çok şeye ama o aman demeden önce çoktan testlere bakmış emin olmuş olur
Gerçi böyle olan doktorum emekli oldu malesef yakın zamanda şu an stabil bir doktorum kalmadı deniyorum.Allahtan doktorum emekli olmadan önce ne yaptırıp ne yaptirmayacagimi hepsini anlatmıştı da ondan evham yapmıyorum

Kan değeri sormadı benimki. Ama Bi baktırmayi düşünüyordum bi dahaki kontrole giderken elimde olsun. Normalde demir ve d vitamini düşüktür benim hep
Benim de d vitaminim düşük çıktı bu yüzden alacağım kalsiyumun emilimi de düşüyormuş. Bu sebeple daha sık süt ürünleri tüketmeye başladım

Evet dip balıklarında civa oranı çok yüksekmiş sanırım. Malesef şuan balık bende yiyemiyorum sıcaklarda canım balık istemiyor

Benimkine baksan çok rahat sanarsin amaaan der bir çok şeye ama o aman demeden önce çoktan testlere bakmış emin olmuş olur

İyi Dr bulmak şans gerçekten. İnşallah yine iyi bi dr denk gelir

Kızımda ilk pişi yemek istemiştim. Sonrasında genel olarak ekşi şeyler yedim. Limon yiyordum mesela. İştahım yoktu hiç. 9 ay boyunca çok zordu iştahsızluk.
Cildim ve saçlarım mükemmeldi.
Hatta çok güzelsin, bebek gibisin erkek çocuğun olur senin dediler o kadar bi aydınlanma geldi bana ama tutmadı bu yorum. Erkek anneyi güzelleştirirmiş sözde. Ama kızım beni güzelleştirmiş.
Karnım yayvandı.
Mide bulantım hafiften oldu ilk 3 ay ama hiç kusmadım. Yine 3 ay aşırı boyutta halsizlik yaşadım. Sonra enerji geldi.
Genel olarak hamileliğim çok rahat geçti. Bu konuda da rahat hamilelik erkekte olur kız zor geçer demişlerdi.
Bebek neredeydi kese nasıldı hatırlamıyorum.

Şimdikini dr erkeğe benzetti. Fetal dna sonucunu bekliyorum kesinleşmesi için.
Bunda ilk istediğim şey çikolatalı muzlu pasta oldu. Ama sonrasında genel olarak hep tuzlu yedim hala da öyle ilerliyorum. Tuzlu ve kuru şeyleri seviyorum.
İştahım ilkine göre çok iyi.
Ama halsizlik ve bulantı konusunda daha kötüyüm. İlkine göre daha zor geliyor, 28 aylık bir çocukla daha uğraştığım için de öyle olabilir.
Bebek nerede kese nasıl onları bilmiyorum yine.
Karnımın şekli pek belli değil çünkü 12+5im henüz.

sonuç olarak bence bütün genellemeler yanlış. Herkeste farklı oluyor. Ama en çok tutan karın şekli sanırım. Erkek olanlar hep sivri; kızlar yayvan karınlı yapıyor anneyi. gördüğüm bu.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar sabah iştahsızlığı devam, içimden birşey yemek gelmiyor ne zaman düzelecek bu durum bilmiyorum tatlıyı ve kahveyi seven ben şimdi yüzüne bakmıyorum o derece,bu çocuk herşeyden tiksindirdi beni sulu ev yemekleri,ekşi şeyler ve yoğurtlu fresh şeyler sadece ilgimi çekiyor benim gibi olan var mı

Tatlı ve kahve konusunda tıpkınızım azıcık tadına bakmak için bile alsam direk lavaboya ben de özellikle ekşili ve yoğurtlu yiyecekler tüketiyorum. Her gün muz, kefir, badem ceviz gibi kuruyemişler tüketiyorum. Şimdilik doktorum da bunlar yeterli dedi.

Ben de aynıyım kahve kokusuna bile tahammülüm yok eşim kendisine kahve yaparken ben kendimi başka odaya kapatıyorum 15.Haftadayım artık bulantılar koku hassasiyeti geçmese de kabulüm diyerek avutuyorum kendimi nasılsa 5 ay sonra doğum olacak o zaman geçer diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…