- 19 Haziran 2024
- 118
- 120
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.561
mrb bize de doktor tahmini söyledi ama kesin söylemedi ctesı gideceğiz 14+5 olacak kesin söyler heralde artık. sizin kaçıncı haftanız suandaBizde Aslan istiyoruz ama cinsiyet daha belli değil bugün zarfın icinde alcaz inşaAllah cumartesi ve pazar pastayla öğrenicez. Sanırım Galatasaraylısınız isimden dolayıbenimkide illa Aslan diyor bakalım sağlıklı olsun gerisi önemli değil
benim de kız oldugunu dusunuyor doktorum ve bende de aynıları var. günde 3-4 kahve içen ben kokusunu bile duymak istemiyorum. ve gerçekten aşırı akıntım oluyorBende 12+4 bugün.
Günde min. 3-4 kahve içen ben kokusundan bile tiksindim:) evet soğuk kahveleri de içemiyorum. Yarın ya da pazartesi gelicek sonuç bakalımkız hamileliği daha zor bence bu kadar belirtileri kız olarak yaşayıp erkek çıkarsa şaşırcam benim bulantılarım da çok fazla hala kusuyorum
İstediğiniz gibi sağlıkla gelsin inşallahBizde Aslan istiyoruz ama cinsiyet daha belli değil bugün zarfın icinde alcaz inşaAllah cumartesi ve pazar pastayla öğrenicez. Sanırım Galatasaraylısınız isimden dolayıbenimkide illa Aslan diyor bakalım sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Sizin ne zaman netleşecek? Merak sardı bana iyice herkesin belli olmaya başladıkça :)benim de kız oldugunu dusunuyor doktorum ve bende de aynıları var. günde 3-4 kahve içen ben kokusunu bile duymak istemiyorum. ve gerçekten aşırı akıntım oluyor
Ali Aslan çok güzel çok da uyumlu olmuş eşinizle anlaşmanıza çok sevindimBen de Aslan ismini çok seviyorum.
Eşim Ali istiyordu.
Ali ismine de bayılırım.
Ali Aslan olacak erkek olursa.
Kızım tek isimli ama erkekte 2 isim hoşuma gidiyor.
Süleyman olmamalı bence deama Aslan’a yakışan başka bir isim eklenebilir
Kız da aynılarını yaşadım bendebenim de kız oldugunu dusunuyor doktorum ve bende de aynıları var. günde 3-4 kahve içen ben kokusunu bile duymak istemiyorum. ve gerçekten aşırı akıntım oluyor
ctesı gıdecegız 14+5 olacak artık kesin bir cevap verır dıye umut edıyorum cunku biz de eşimle pasta yaptırmak istiyoruz ikimiz başbaşa hatıra kalsın istiyoruz. bu zamana kdr hep %70 kız dediSizin ne zaman netleşecek? Merak sardı bana iyice herkesin belli olmaya başladıkça :)
Maşallah baya olmuş evet bence artık belli olur.ctesı gıdecegız 14+5 olacak artık kesin bir cevap verır dıye umut edıyorum cunku biz de eşimle pasta yaptırmak istiyoruz ikimiz başbaşa hatıra kalsın istiyoruz. bu zamana kdr hep %70 kız dedi
Bende dayanamam normalde ama iki günden bişey olmaz sonucta hatıra kalacak resimlerimiz olcak buda önemli diye düşünüyorumYa nasıl dayanıyorsunuz zarfın içinde alıp sonradan öğrenmeyeben çok bencilim sanırım ilk benim öğrenmem gerektiğini düşünüyorum
Merhaba ben 14 oldum bugün ama biz kan testi yaptırmıştık cinsiyeti icin randevuma daha üc hafta var bekleyemem o kadarmrb bize de doktor tahmini söyledi ama kesin söylemedi ctesı gideceğiz 14+5 olacak kesin söyler heralde artık. sizin kaçıncı haftanız suanda
Evet benimde hoşuma gidiyor kulağa güzel geliyor gercekten de hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerİstediğiniz gibi sağlıkla gelsin inşallahGalatasaraylı değiliz ama eşim aslan burcu ve aslanları çok seviyor benim de hoşuma gidiyor kulağa güzel geliyor bence bir de Aslan oğlum derken de güzel
Aa ben de özele gidiyorum ama hiçç öyle bakmadık. Bi soraryım ben de istiyorum renkli ultrasonCanım ben özelde normal kadın dogumda iken renkli de baktı normal de
Birtane arkadaşım öğrencek o pastanın icini söylicek bugün pastaneye hafta sonuda eşimle ben öğrencez yanlız olcaz başkasının yanında utanırım sevmemYa nasıl dayanıyorsunuz zarfın içinde alıp sonradan öğrenmeyeben çok bencilim sanırım ilk benim öğrenmem gerektiğini
Bende bu var öğrencileri düşünüyorum isim düşünürkenBen de Arda ismini çok severdim. Oğlum olursa o ismi koyacağım derdim ama öğretmen olduktan sonra sınıflarımdaki bütün ardaların zeka seviyesi, algıları o kadar düşüktü ki ya da zekası iyiyse de sosyal olarak o kadar kötülerdi ki isimden çok soğudum. Bende de böyle bir şey var yani. İster istemez kişilikle isimleri birleştiriyoruz ve ona göre seviyor ya da soğuyoruz.
Evet Ali Aslan da güzel bizde sanırım Aras Aslan veya Ayaz Aslan düşünüyorum bakalım kız isimide Alya Ada hoşuma gidiyor veya Serra Ada bakalım nasibimiz de ne varBen de Aslan ismini çok seviyorum.
Eşim Ali istiyordu.
Ali ismine de bayılırım.
Ali Aslan olacak erkek olursa.
Kızım tek isimli ama erkekte 2 isim hoşuma gidiyor.
Süleyman olmamalı bence deama Aslan’a yakışan başka bir isim eklenebilir
Bende bu var öğrencileri düşünüyorum isim düşünürkenmesela sanki yunus emre ler de yaramaz oluyor, elifler uslu akıllı... Vardır elbet ismin etkisi. Baran boran mesela uzak durulması gereken isimler bence dkfjffk
ahhahahha eşimin adı Baran ama annesi çocukken hiç yaramaz değildi demiştiBende bu var öğrencileri düşünüyorum isim düşünürkenmesela sanki yunus emre ler de yaramaz oluyor, elifler uslu akıllı... Vardır elbet ismin etkisi. Baran boran mesela uzak durulması gereken isimler bence dkfjffk
Şimdi de beyefendi bir insan. Kaç yıl önce iyi bulmuşlar o ismi ailesi de hala gündemde bakahhahahha eşimin adı Baran ama annesi çocukken hiç yaramaz değildi demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?