Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
mrb bize de doktor tahmini söyledi ama kesin söylemedi ctesı gideceğiz 14+5 olacak kesin söyler heralde artık. sizin kaçıncı haftanız suanda

benim de kız oldugunu dusunuyor doktorum ve bende de aynıları var. günde 3-4 kahve içen ben kokusunu bile duymak istemiyorum. ve gerçekten aşırı akıntım oluyor

İstediğiniz gibi sağlıkla gelsin inşallah Galatasaraylı değiliz ama eşim aslan burcu ve aslanları çok seviyor benim de hoşuma gidiyor kulağa güzel geliyor bence bir de Aslan oğlum derken de güzel duruyor sanki

Ali Aslan çok güzel çok da uyumlu olmuş eşinizle anlaşmanıza çok sevindim Ben de hiç istemiyorum doğum belgesini verip bana nüfusa gönderemicem galiba tek başına

Sizin ne zaman netleşecek? Merak sardı bana iyice herkesin belli olmaya başladıkça :)
ctesı gıdecegız 14+5 olacak artık kesin bir cevap verır dıye umut edıyorum cunku biz de eşimle pasta yaptırmak istiyoruz ikimiz başbaşa hatıra kalsın istiyoruz. bu zamana kdr hep %70 kız dedi

ctesı gıdecegız 14+5 olacak artık kesin bir cevap verır dıye umut edıyorum cunku biz de eşimle pasta yaptırmak istiyoruz ikimiz başbaşa hatıra kalsın istiyoruz. bu zamana kdr hep %70 kız dedi
Maşallah baya olmuş evet bence artık belli olur.
Ben fetal verdim doktor o yüzden tahminde bulunmadı bilerek bugün tam 1 hafta oldu bakalım cuma ya da pazartesi çıkacak sonucu. Ben de ona göre bir çekim yapmak istiyorum o an ki heyecanı hatıra kalsın :) pasta ya da kutuda balonlar vs. enerjim de çok az ama bakalım yapacağım bir şeyler. Balonlu sisli fiyatlar aldım 20-30 bin arası baya abartmışlar

Ya nasıl dayanıyorsunuz zarfın içinde alıp sonradan öğrenmeye ben çok bencilim sanırım ilk benim öğrenmem gerektiğini düşünüyorum
Bende dayanamam normalde ama iki günden bişey olmaz sonucta hatıra kalacak resimlerimiz olcak buda önemli diye düşünüyorum

mrb bize de doktor tahmini söyledi ama kesin söylemedi ctesı gideceğiz 14+5 olacak kesin söyler heralde artık. sizin kaçıncı haftanız suanda
Merhaba ben 14 oldum bugün ama biz kan testi yaptırmıştık cinsiyeti icin randevuma daha üc hafta var bekleyemem o kadar 14 haftada söyleyebiliriz dedi gecen hafta o yüzden bugün almaya gitcem.

İstediğiniz gibi sağlıkla gelsin inşallah Galatasaraylı değiliz ama eşim aslan burcu ve aslanları çok seviyor benim de hoşuma gidiyor kulağa güzel geliyor bence bir de Aslan oğlum derken de güzel
Evet benimde hoşuma gidiyor kulağa güzel geliyor gercekten de hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler

Ya nasıl dayanıyorsunuz zarfın içinde alıp sonradan öğrenmeye ben çok bencilim sanırım ilk benim öğrenmem gerektiğini
Birtane arkadaşım öğrencek o pastanın icini söylicek bugün pastaneye hafta sonuda eşimle ben öğrencez yanlız olcaz başkasının yanında utanırım sevmem

Ben de 14+3 teyim hala cinsiyetini öğrenmedim geçen hafta baktı doktor , şekerli bir çay içmemi isteyip tekrar baktı ama kapatmış göremiyorum dedi. Tekrar gitmem de 1 haftayı bulur. Hafta olarak en geç öğrenen ben olacak gibiyim

Bende bu var öğrencileri düşünüyorum isim düşünürken mesela sanki yunus emre ler de yaramaz oluyor, elifler uslu akıllı... Vardır elbet ismin etkisi. Baran boran mesela uzak durulması gereken isimler bence dkfjffk

Evet Ali Aslan da güzel bizde sanırım Aras Aslan veya Ayaz Aslan düşünüyorum bakalım kız isimide Alya Ada hoşuma gidiyor veya Serra Ada bakalım nasibimiz de ne var

İster istemez etkileniyoruz. Elifler gerçekten uslu, naif tipler bence de. Ömer ismindeki çocuklar çok güzel oluyor. Zeynepler genelde çok fena. Baran tarzı isimler için ben de aynı fikirdeyim

ahhahahha eşimin adı Baran ama annesi çocukken hiç yaramaz değildi demişti

Kızlar bebişleriniz için birşeyler Almaya başladınız mı ben ufaktan almaya başladım dayanamadım 3.ü bebeğim ama sebepsizce alasım geliyor abanmıyorum zaten şimdilik 2 tane hastane çıkışı aldım bir tanede hediye geldi teyzesinden bide mama kaşığı almışlar şimdiden:))) en tatlı telaşlar bunlar işte Rabbım içinde görmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…