Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
Benimde yüzümdeki kıllar çok hızlı çıkıyor cenemdekiler flan Bi cogald8
Benim aldığım yerlerde çıkma hızı veya tüyün yoğunluğu olarak pek bir fark yok ama mesela normalde kolumu ve göbeğimi almiyordum ki zaten ayva tüyü şeklinde idi hiç fark edilmezdi onlar uzadı baya alsam artar mı diye de korkuyorum kararsız kaldım

Özetlemiş devletemi gidiyorsunuz ben devlete gidiyorum 12+4 du salı gitmiştim çok erken dedi söylemedi bakiyim yinede ama görünmüyor dedi

Kızlar bizim Fetal sonucumuz çıkmış saat 15:00 gibi doktora görüneceğiz sonuç ve cinsiyet için dualarınız eksik etmeyin çok heyecanlıyım bambaşka bir duygu gerçekten Allah hepimize hayırlı haberler almayı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kız olursa Umay ipek inci beren ve birce isimleri arasında kararsızım ama erkek olursa yiğit koymayı düşünüyorum yiğit Ali de olabilir

Özetlemiş devletemi gidiyorsunuz ben devlete gidiyorum 12+4 du salı gitmiştim çok erken dedi söylemedi bakiyim yinede ama görünmüyor dedi
Düne kadar ben de devlete gittim 11 haftalıkken erkeğe benziyor dediğimde henüz bunu göremiyorum demişti doktor ,13 haftalıkkendi sanırım ondan sonraki kontrol o zaman da pozisyon yüzünden emin olamadi ama çıkıntıyi gostermisti sadece Kordon mu emin olamadım kalanını görmeden cinsiyet belirleyici bir şey alma demişti ,ondan sonra hiç dönmedi zaten 13 ten sonra kendi doktorum emekli oldu geçen hafta gittiğim doktor da çok kötüydü bırak cinsiyeti çocuk iyi mi onu bile söylemedi zaten pozisyon da uygun değildi .dün işte özele gittim yeni doktor arayışında olduğum için ,doktor direkt cinsiyeti öğrendiniz mi diye sordu emin olamadik pozisyon yüzünden diyince gelin bir deneyelim dedi.pozisyon uygundu direkt gördük zaten .devlette genelde cihazlar daha az kaliteli olduğu için de geç emin oluyorlar bir de devlette geç söylüyorlar genelde diye biliyorum

Ay hadi hayırlısı olsun kuzum isimler de çok güzelmiş ben hep kız düşündüğüm için erkek ismi hiç bakmamıştım

Umay ismi harika

Çok sevindim çok şükür peki cinsiyet neymiş bu haftanın popüler konusu malum
Aslan koymak istiyorduk ama cinsiyeti öğrendiğimiz gün eşime bir aydınlanma gelmiş babasının adını istedi Süleyman. Aslan Süleyman istiyormuş ben de istemedim tabi çocuğum doğmadan akran zorbalığına mı uğrasın

güzel haberler alın inş umay adında 2 arkadaşım vardı ikiside çok çalışkan ve çok titizlerdi bende hep isim düşünürken çevremde biri o isimde ve sevmediğim biriyse hemen soğuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…