- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.581
bilenler bilir beyimiŞimdi de beyefendi bir insan. Kaç yıl önce iyi bulmuşlar o ismi ailesi de hala gündemde bak
Kaçıncı hafta görüntüsü buEki Görüntüle 3629779 Kızlar herkese merhaba. Bugün kontrolümüz vardı bebişimizin her şeyi iyi çok şükür. Bu da bacak arası görüntüsü benim bir tahminim var ama sizce ne cinsiyeti
Aaa hiç bilmiyorum, canım ben de bilmiyordum gittiğim hastanede olup olmadığını ama normal ultrason yapılırken bir anda renkliye geçti doktor gösterdi bakti bizim hoşumuza gidiyor baya izletti ultrasonda bebişiAa ben de özele gidiyorum ama hiçç öyle bakmadık. Bi soraryım ben de istiyorum renkli ultrason
Ben hamile kalmadan önce almıştımKızlar bebişleriniz için birşeyler Almaya başladınız mı ben ufaktan almaya başladım dayanamadım 3.ü bebeğim ama sebepsizce alasım geliyor abanmıyorum zaten şimdilik 2 tane hastane çıkışı aldım bir tanede hediye geldi teyzesinden bide mama kaşığı almışlar şimdiden:))) en tatlı telaşlar bunlar işte Rabbım içinde görmeyi nasip etsin inşallah
ben hamile kalmadan önce bir tulum alıp saklamıştım :) kalınca ilk hediyesi babannesınden geldi. bir arkadaşımda gittiği tatilden parmak oyuncagı çıngırak felan almış :) ilk hediyeleri kuzumun hep saklayacağım. Geçen gün organizator bir çanta aldım evın ıcınde bezını ıslak mendılını fln tasıyabılecegım pratık bir şey. şimdi de yeni doğan biberonu var camdan indirimde gördüm onu alabılırım. haaa bir de hatıra defteri aldım bebeğimin ilk 5yılı diye onu doldurmaya başlayacağım kesin alın bence herkese tavsıye ederım cok güzel bir hatıraKızlar bebişleriniz için birşeyler Almaya başladınız mı ben ufaktan almaya başladım dayanamadım 3.ü bebeğim ama sebepsizce alasım geliyor abanmıyorum zaten şimdilik 2 tane hastane çıkışı aldım bir tanede hediye geldi teyzesinden bide mama kaşığı almışlar şimdiden:))) en tatlı telaşlar bunlar işte Rabbım içinde görmeyi nasip etsin inşallah
Bizde de aynısı oldu. Siyah beyazdan birden renkliye geçti aaaa diye tepki verdik. Çok daha gerçek oluyor sonrakinde siyah beyaz başka hastanede baktılar acilde hiç hoşuma gitmediAaa hiç bilmiyorum, canım ben de bilmiyordum gittiğim hastanede olup olmadığını ama normal ultrason yapılırken bir anda renkliye geçti doktor gösterdi bakti bizim hoşumuza gidiyor baya izletti ultrasonda bebişisen de varsa izle mutlaka siyah beyazdan çok daha gerçek duruyor
Eşime de annesi hep yazmış. İlk evlendiğimde oturup okumuştuk benim çok hoşuma gitmişti. Ben de başlayacağım. İlk haftalar halim yoktu da şimdi ufak ufak canlanıyoruz yazarızben hamile kalmadan önce bir tulum alıp saklamıştım :) kalınca ilk hediyesi babannesınden geldi. bir arkadaşımda gittiği tatilden parmak oyuncagı çıngırak felan almış :) ilk hediyeleri kuzumun hep saklayacağım. Geçen gün organizator bir çanta aldım evın ıcınde bezını ıslak mendılını fln tasıyabılecegım pratık bir şey. şimdi de yeni doğan biberonu var camdan indirimde gördüm onu alabılırım. haaa bir de hatıra defteri aldım bebeğimin ilk 5yılı diye onu doldurmaya başlayacağım kesin alın bence herkese tavsıye ederım cok güzel bir hatıra
Ay evet renkliden sonra siyah beyaz hiç tatmin etmiyorBizde de aynısı oldu. Siyah beyazdan birden renkliye geçti aaaa diye tepki verdik. Çok daha gerçek oluyor sonrakinde siyah beyaz başka hastanede baktılar acilde hiç hoşuma gitmedi
Ayyy aldıklarımızın fotoğraflarınızda paylaşalımmmKızlar bebişleriniz için birşeyler Almaya başladınız mı ben ufaktan almaya başladım dayanamadım 3.ü bebeğim ama sebepsizce alasım geliyor abanmıyorum zaten şimdilik 2 tane hastane çıkışı aldım bir tanede hediye geldi teyzesinden bide mama kaşığı almışlar şimdiden:))) en tatlı telaşlar bunlar işte Rabbım içinde görmeyi nasip etsin inşallah
13+2Kaçıncı hafta görüntüsü bu
Yaaaaben hamile kalmadan önce bir tulum alıp saklamıştım :) kalınca ilk hediyesi babannesınden geldi. bir arkadaşımda gittiği tatilden parmak oyuncagı çıngırak felan almış :) ilk hediyeleri kuzumun hep saklayacağım. Geçen gün organizator bir çanta aldım evın ıcınde bezını ıslak mendılını fln tasıyabılecegım pratık bir şey. şimdi de yeni doğan biberonu var camdan indirimde gördüm onu alabılırım. haaa bir de hatıra defteri aldım bebeğimin ilk 5yılı diye onu doldurmaya başlayacağım kesin alın bence herkese tavsıye ederım cok güzel bir hatıra
Dediğiniz organizerden bende aldım :) hatıra defterini artık 3.ü çocuk olunca alma ihtiyacı duymadım açıkçası kardeşleri ile anılarını kendisi oluşturur inşallah :)ben hamile kalmadan önce bir tulum alıp saklamıştım :) kalınca ilk hediyesi babannesınden geldi. bir arkadaşımda gittiği tatilden parmak oyuncagı çıngırak felan almış :) ilk hediyeleri kuzumun hep saklayacağım. Geçen gün organizator bir çanta aldım evın ıcınde bezını ıslak mendılını fln tasıyabılecegım pratık bir şey. şimdi de yeni doğan biberonu var camdan indirimde gördüm onu alabılırım. haaa bir de hatıra defteri aldım bebeğimin ilk 5yılı diye onu doldurmaya başlayacağım kesin alın bence herkese tavsıye ederım cok güzel bir hatıra
Hemen paylaşıyorumAyyy aldıklarımızın fotoğraflarınızda paylaşalımmm
Oyyyy sağlıklı günlerde giysin kuzucukHemen paylaşıyorum
Ben de başladım bir şeyler almaya. Biberon aldım 2 tane. 7 8 parça kıyafet aldık cinsiyeti öğrendiğimiz gün çok tatlı heyecanlarKızlar bebişleriniz için birşeyler Almaya başladınız mı ben ufaktan almaya başladım dayanamadım 3.ü bebeğim ama sebepsizce alasım geliyor abanmıyorum zaten şimdilik 2 tane hastane çıkışı aldım bir tanede hediye geldi teyzesinden bide mama kaşığı almışlar şimdiden:))) en tatlı telaşlar bunlar işte Rabbım içinde görmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?