Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Aa ben de özele gidiyorum ama hiçç öyle bakmadık. Bi soraryım ben de istiyorum renkli ultrason
Aaa hiç bilmiyorum, canım ben de bilmiyordum gittiğim hastanede olup olmadığını ama normal ultrason yapılırken bir anda renkliye geçti doktor gösterdi bakti bizim hoşumuza gidiyor baya izletti ultrasonda bebişi sen de varsa izle mutlaka siyah beyazdan çok daha gerçek duruyor

Ben hamile kalmadan önce almıştım unisex ve her mevsim olabilecek şeyler işte düz muslin örtüler ,dediğiniz gibi hastane çıkışı ,zıbın vs hamile kaldıktan sonra bunlarla ilgilenecek enerjim kalmadı umudum ikinci trimesterde

ben hamile kalmadan önce bir tulum alıp saklamıştım :) kalınca ilk hediyesi babannesınden geldi. bir arkadaşımda gittiği tatilden parmak oyuncagı çıngırak felan almış :) ilk hediyeleri kuzumun hep saklayacağım. Geçen gün organizator bir çanta aldım evın ıcınde bezını ıslak mendılını fln tasıyabılecegım pratık bir şey. şimdi de yeni doğan biberonu var camdan indirimde gördüm onu alabılırım. haaa bir de hatıra defteri aldım bebeğimin ilk 5yılı diye onu doldurmaya başlayacağım kesin alın bence herkese tavsıye ederım cok güzel bir hatıra

Bizde de aynısı oldu. Siyah beyazdan birden renkliye geçti aaaa diye tepki verdik. Çok daha gerçek oluyor sonrakinde siyah beyaz başka hastanede baktılar acilde hiç hoşuma gitmedi

Eşime de annesi hep yazmış. İlk evlendiğimde oturup okumuştuk benim çok hoşuma gitmişti. Ben de başlayacağım. İlk haftalar halim yoktu da şimdi ufak ufak canlanıyoruz yazarız

Ayyy aldıklarımızın fotoğraflarınızda paylaşalımmm

Yaaaa hatıra defterini nereden alabiliriz link var mı

Dediğiniz organizerden bende aldım :) hatıra defterini artık 3.ü çocuk olunca alma ihtiyacı duymadım açıkçası kardeşleri ile anılarını kendisi oluşturur inşallah :)

Eklentiler

• 1000010706.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 1000010718.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000010717.webp
    25 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000010716.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 72
bide balon patlattık erkek çıkarsa sonra tam zort oluruz ama ben sırf cinsiyet için gittim ve 20 dakika uğraştı en az

erkek bebek annesi olarak belirtilerimi yazayım belki fikir olur .mide bulantısı kusma hiç olmadı sadece aç kaldığımda sabah uyandığımda falan midem kazındı o kadar. Sivilce hiç çıkmadı cildim bi parladı ya da bana öyle geldi bilmiyorum karnım hafiften belirdi ve sanki sivri olacak gibi yayvan değil. Canım hiç ekşi şeyler çekmedi hep tatlı aşerdim. Hamile olduğumu öğrenmeden önce bile ağrı hep sağ tarafımdaydı. Kese sağdaydı doktora gittiğimde cihazı sağ kasıgıma tuttuğunda bebek gözüküyordu. Yani bende hurafe olarak söylenen bütün belirtiler tuttu denk mi geldi bilmiyorum ama bendeki belirtiler bu şekildeydi ve sonuç erkek bebek geliyo

Ben de başladım bir şeyler almaya. Biberon aldım 2 tane. 7 8 parça kıyafet aldık cinsiyeti öğrendiğimiz gün çok tatlı heyecanlar

Ben de geçen gün instagramda bunu paylaşmıştım aldığım tulumdan birisi taşınacağız diğerlerini kaldırdım ama açıp çekerim artık Arabayı eşim kendisine almıştı oğlumuz olursa diye saklamıştık ayakkabıyı da indirimde kızıma almıştım artık hangisi giyerse

Eklentiler

• IMG_3173.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…