Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
Bizde Aslan istiyoruz ama cinsiyet daha belli değil bugün zarfın icinde alcaz inşaAllah cumartesi ve pazar pastayla öğrenicez. Sanırım Galatasaraylısınız isimden dolayı benimkide illa Aslan diyor bakalım sağlıklı olsun gerisi önemli değil

bebiş kız
5. haftada ultrasonda kese sağdaydı ve yuvarlaktı sonraki muayenelerde ortaya doğru geldi ve şekli fasulye gibi oldu
ilk kalp atışı duyduğumuzda 138 di
ilk ne aşerdim hatırlamıyorum ama canımın çektiği şeyler bol limonlu havuç dilimleri :)) tuzlu erik filandı ağzımdan ne çıksa canım şunu çekti diye annem kayınvalidem görümcem aynı gün içinde yaptılar sağolsunlar
hamileliğn başından beri aşırı vajinal akıntım var sürekli çamaşır ve günlük ped değiştiriyorum
henüz net bir hareket hissetmedim ama bir iki gündür böyle kelebek gibi bi his oluyor bazen alt karnımda pıtpıtptı yapıyor bikaç saniye
karnım daha çok çıkmadı ama yayvan gibi geliyor bana sivri değil hiç

Ya nasıl dayanıyorsunuz zarfın içinde alıp sonradan öğrenmeye ben çok bencilim sanırım ilk benim öğrenmem gerektiğini düşünüyorum

9. haftada kanamam olmuştu bir de progestan başlamıştı dr 2 hafta filan kullandım sonra devam edeyim mi diye sordum kanamasız süre 2 haftayı geçtiyse bırakabilirsin tekrar olursa yine başlarız dedi dr hala progestana devam eden var mı bazen kanamam tekrar olursa diye korkuyorum

Anlattığınız tüm belirtiler bende aynı. Bakalım 2-3 güne fetal sonucum geliyor merak ettim ben de :)
Kaçıncı hafta sizin

Bende 5. Hafta başladı kanama progestan başladım 10 gün aralıksız gelmediğinde haber ver gün aşırı yapcaz dedi. Bir sürede gün aşırı yaptık. Sonra son kez 3 günde 1 yapalım. 1 hafta yani sonlandıralım dedi. Bu gece son fitilimi yapıyorum. Birden kesmemek için böyle yapmış. Maşallah diyeyim hiç gelmedi

Ben hala kullanıyorum

Anlattığınız tüm belirtiler bende aynı. Bakalım 2-3 güne fetal sonucum geliyor merak ettim ben de :)
Kaçıncı hafta sizin
13+3 bugün bir de kahve kokusuna karşı aşırı assasiyet var bende de duyduğum anda midem bulanıyor ki hamilelikten önce çok severdim hergün içiyordum nerdeyse şimdi kahve bazlı soğuk içecekleri bile içemiyorum direkt alııyorum kokusunu tadını

maşallah umarım tekrar olup bizi korkutmazlar :) sağlıkla alırız kucağımıza

Bende 12+4 bugün.
Günde min. 3-4 kahve içen ben kokusundan bile tiksindim:) evet soğuk kahveleri de içemiyorum. Yarın ya da pazartesi gelicek sonuç bakalım kız hamileliği daha zor bence bu kadar belirtileri kız olarak yaşayıp erkek çıkarsa şaşırcam benim bulantılarım da çok fazla hala kusuyorum

Ben de Aslan ismini çok seviyorum.
Eşim Ali istiyordu.
Ali ismine de bayılırım.
Ali Aslan olacak erkek olursa.
Kızım tek isimli ama erkekte 2 isim hoşuma gidiyor.
Süleyman olmamalı bence de ama Aslan’a yakışan başka bir isim eklenebilir

benim kusma hiç olmadı ama sabahtan akşama kadar bir öğürtü bulantı şeklinde sürekli midem bulanıyor gece bile uyanıyorum bulantıdan

güzel haberler alın inş umay adında 2 arkadaşım vardı ikiside çok çalışkan ve çok titizlerdi bende hep isim düşünürken çevremde biri o isimde ve sevmediğim biriyse hemen soğuyorum

Ben de Arda ismini çok severdim. Oğlum olursa o ismi koyacağım derdim ama öğretmen olduktan sonra sınıflarımdaki bütün ardaların zeka seviyesi, algıları o kadar düşüktü ki ya da zekası iyiyse de sosyal olarak o kadar kötülerdi ki isimden çok soğudum. Bende de böyle bir şey var yani. İster istemez kişilikle isimleri birleştiriyoruz ve ona göre seviyor ya da soğuyoruz.

koyacağımız isimle ömür boyu yaşacakları için insan her yönden düşünüyor benim liste uzun bakalım hangisi olucak kızda alternatif yok belli gibi ama erkek isim bulmam 6 ayımı alır zaten

Bir genel soru sorayım. 1. Trimester bittikten sonra açık havada ombre yapabilirsin, dibe değmiyor diyorlar.
Sizin düşünceleriniz nedir? Benim boyatmam lazım ama cesaret edemiyorum. En ufak bir zarar gelecekse boyatmamayı tercih ederim. Emin olamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, doktoruna soran var mı :)

hoşgelsin küçük prens erkolar atağa geçti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…