- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.541
Bizde Aslan istiyoruz ama cinsiyet daha belli değil bugün zarfın icinde alcaz inşaAllah cumartesi ve pazar pastayla öğrenicez. Sanırım Galatasaraylısınız isimden dolayıAslan koymak istiyorduk ama cinsiyeti öğrendiğimiz gün eşime bir aydınlanma gelmiş babasının adını istedi Süleyman. Aslan Süleyman istiyormuş ben de istemedim tabi çocuğum doğmadan akran zorbalığına mı uğrasın
bebiş kızSelam arkadaşlar bebeğinin cinsiyetini öğrenenler biraz hamileliğiyle ilgili bilgi verebilir mi? Mesela
Karnı aşağıda mıydı yukarıda mı?
Bebeğinin hareketini ilk ne tarafta fark etti?
Kese şekli nasıldı?
Bebeğin keseye tutunması hangi taraftaydı?
Bebeğin kalp atım hızı kaçtı?
İlk ne aşerdi? (tatlı-tuzlu-ekşi) vs.
Ya nasıl dayanıyorsunuz zarfın içinde alıp sonradan öğrenmeyeBizde Aslan istiyoruz ama cinsiyet daha belli değil bugün zarfın icinde alcaz inşaAllah cumartesi ve pazar pastayla öğrenicez. Sanırım Galatasaraylısınız isimden dolayıbenimkide illa Aslan diyor bakalım sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Anlattığınız tüm belirtiler bende aynı. Bakalım 2-3 güne fetal sonucum geliyor merak ettim ben de :)bebiş kız
5. haftada ultrasonda kese sağdaydı ve yuvarlaktı sonraki muayenelerde ortaya doğru geldi ve şekli fasulye gibi oldu
ilk kalp atışı duyduğumuzda 138 di
ilk ne aşerdim hatırlamıyorum ama canımın çektiği şeyler bol limonlu havuç dilimleri :)) tuzlu erik filandı ağzımdan ne çıksa canım şunu çekti diye annem kayınvalidem görümcem aynı gün içinde yaptılar sağolsunlar
hamileliğn başından beri aşırı vajinal akıntım var sürekli çamaşır ve günlük ped değiştiriyorum
henüz net bir hareket hissetmedim ama bir iki gündür böyle kelebek gibi bi his oluyor bazen alt karnımda pıtpıtptı yapıyor bikaç saniye
karnım daha çok çıkmadı ama yayvan gibi geliyor bana sivri değil hiç
Bende 5. Hafta başladı kanama progestan başladım 10 gün aralıksız gelmediğinde haber ver gün aşırı yapcaz dedi. Bir sürede gün aşırı yaptık. Sonra son kez 3 günde 1 yapalım. 1 hafta yani sonlandıralım dedi. Bu gece son fitilimi yapıyorum. Birden kesmemek için böyle yapmış. Maşallah diyeyim hiç gelmedi9. haftada kanamam olmuştu bir de progestan başlamıştı dr 2 hafta filan kullandım sonra devam edeyim mi diye sordum kanamasız süre 2 haftayı geçtiyse bırakabilirsin tekrar olursa yine başlarız dedi dr hala progestana devam eden var mı bazen kanamam tekrar olursa diye korkuyorum
Ben hala kullanıyorum9. haftada kanamam olmuştu bir de progestan başlamıştı dr 2 hafta filan kullandım sonra devam edeyim mi diye sordum kanamasız süre 2 haftayı geçtiyse bırakabilirsin tekrar olursa yine başlarız dedi dr hala progestana devam eden var mı bazen kanamam tekrar olursa diye korkuyorum
13+3 bugün bir de kahve kokusuna karşı aşırı assasiyet var bende de duyduğum anda midem bulanıyor ki hamilelikten önce çok severdim hergün içiyordum nerdeyse şimdi kahve bazlı soğuk içecekleri bile içemiyorum direkt alııyorum kokusunu tadınıAnlattığınız tüm belirtiler bende aynı. Bakalım 2-3 güne fetal sonucum geliyor merak ettim ben de :)
Kaçıncı hafta sizin
maşallahBende 5. Hafta başladı kanama progestan başladım 10 gün aralıksız gelmediğinde haber ver gün aşırı yapcaz dedi. Bir sürede gün aşırı yaptık. Sonra son kez 3 günde 1 yapalım. 1 hafta yani sonlandıralım dedi. Bu gece son fitilimi yapıyorum. Birden kesmemek için böyle yapmış. Maşallah diyeyim hiç gelmedi
Bende 12+4 bugün.13+3 bugün bir de kahve kokusuna karşı aşırı assasiyet var bende de duyduğum anda midem bulanıyor ki hamilelikten önce çok severdim hergün içiyordum nerdeyse şimdi kahve bazlı soğuk içecekleri bile içemiyorum direkt alııyorum kokusunu tadını
Canım ben özelde normal kadın dogumda iken renkli de baktı normal deOyy maşallahkız gibi yüzü var ama bence çok tatlı
Bu renkli ultrason çektirmek için perinatologa mı gidiliyor bu aradaa
Evet inşallahmaşallahumarım tekrar olup bizi korkutmazlar :) sağlıkla alırız kucağımıza
Aslan koymak istiyorduk ama cinsiyeti öğrendiğimiz gün eşime bir aydınlanma gelmiş babasının adını istedi Süleyman. Aslan Süleyman istiyormuş ben de istemedim tabi çocuğum doğmadan akran zorbalığına mı uğrasın
benim kusma hiç olmadı ama sabahtan akşama kadar bir öğürtü bulantı şeklinde sürekli midem bulanıyor gece bile uyanıyorum bulantıdanBende 12+4 bugün.
Günde min. 3-4 kahve içen ben kokusundan bile tiksindim:) evet soğuk kahveleri de içemiyorum. Yarın ya da pazartesi gelicek sonuç bakalımkız hamileliği daha zor bence bu kadar belirtileri kız olarak yaşayıp erkek çıkarsa şaşırcam benim bulantılarım da çok fazla hala kusuyorum
güzel haberler alın inşumay adında 2 arkadaşım vardı ikiside çok çalışkan ve çok titizlerdi bende hep isim düşünürken çevremde biri o isimde ve sevmediğim biriyse hemen soğuyorum
Kusamamakta kötü. Bir belirtim de ultrasonda çok fazla hareketli zıplıyor yerinde durmuyor :))benim kusma hiç olmadı ama sabahtan akşama kadar bir öğürtü bulantı şeklinde sürekli midem bulanıyor gece bile uyanıyorum bulantıdan
koyacağımız isimle ömür boyu yaşacakları için insan her yönden düşünüyorBen de Arda ismini çok severdim. Oğlum olursa o ismi koyacağım derdim ama öğretmen olduktan sonra sınıflarımdaki bütün ardaların zeka seviyesi, algıları o kadar düşüktü ki ya da zekası iyiyse de sosyal olarak o kadar kötülerdi ki isimden çok soğudum. Bende de böyle bir şey var yani. İster istemez kişilikle isimleri birleştiriyoruz ve ona göre seviyor ya da soğuyoruz.
hoşgelsin küçük prensBiz de bugün cinsiyeti öğrendik. İkili tarama vardı bugün. Çok şükür bir sıkıntı yoktu. Doktor bacak arasına bakarken gördüm cinsiyeti dedi biz zaten anladık erkek mi dedik evet yüzde doksan erkek dedi. 12+3 haftalık çıktı ultrasonda. Sağlıkla gelsin miniklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?