Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Kese görmeye giden var mı aranızda bebişler napıyor acaba bu bekleyiş ne kadar yorucuymuş tüp bebek hamişiyim sabrım da kalmamış çok beklemeye

Benim de 99dan 313 e çıktı bir daha verme, haziran sonuna randevu al dedi direkt. 28 inde gidicem 6+2 olacak, kalp atışı da duyulur mu acaba. Ailelere söylemek için duymayı bekliyoruz :)

Benim de 99dan 313 e çıktı bir daha verme, haziran sonuna randevu al dedi direkt. 28 inde gidicem 6+2 olacak, kalp atışı da duyulur mu acaba. Ailelere söylemek için duymayı bekliyoruz :)
Duyulabilir canım belli olmuyor inşallah bende Salı görürüm keseyi dua ederseniz sevinirim

Merhabalar hepinize hayırlı olsun ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle Ben de dün gece hem erken gebelik testi hem de sonrasında kan tahlili ile pozitif olduğunu öğrendim ve sanırım şubat annesi olacağım 6 ay önce zorunlu kurtaj olmuştum 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu icin öncesinde çatlatma tedavisi denemiştim 2 kez ve sonuç anlamamıştım. Şu anda çok fazla korkuyorum hamile olduğuma bile inanmakta zorlanıyorum. İlk beta bakıldı dün gece, nasıl seyredecek bilmiyorum çok endişeliyim. Sizlerden dua bekliyorum ben de herkes için sağlıklı bi süreç olsun diye dua edeceğim

Kızlarrrr acil bana yardım edin lütfennn sinüzitim tuttu burnum full tıkalı baş ağrısı halsizlik yapıyor önceden aferin sinüs kullanırdım geçerdi şimdi kullanamıyorum malum ilaç felan. Baya bişeler yaptım ama faydası olmadı ne yapabilirim sizce

İnşallah güzel artar beta değerin kavuşursun mucizene canım dua edecegim

Geçmiş olsun canım tuzlu su çek burnuna o açar iyi gelir belki

Kızlaar neler yapıyorsunuz? Bebişler nasıl Biz anne- babalara söyledik kendimizi tutamayıp. İnşallah her şey olumlu güzel ilerler Üç aya kadar başka kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Siz paylaştınız mı çevrenizle? Bu arada benim bugün nefes alışımda bir zorlanma var çok hamileden duydum ama bu kadar erken olur mu bilemedim. Bol bol dinlenmeye, su içmeye ve stresimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum keseyi görene kadar

Canım benim hep var bir de grip olmuştum daha da beter oldu ama limonlar ballar derken bugün daha iyi hissediyorum

Instagramda Seyfettin Özvural hocada bugün dinlemiştim. Ekran görüntüsünü ekliyorum. Günde 4-5 defa burnunuzu temizleyin bu suyla diyordu. Geçmiş olsun

Eklentiler

• IMG_4889.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 21
Eczaneden tuzlu serum al canım şırınganın ucunu cıkarıp burundan içeri sıkıyorsun temizliyor o burnu iyi geliyordu bana.

Tansiyon düşüklüğü yapr onu canım çarpıntı fln ben de yakın arkadaşlara söyledim

Benim de ailem biliyor. 4 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum akrabalara. arkadaşlarıma daha erken haber veririm. Dr.gideyim de.

eşim de bilmiyor hala. Sabah öğrenecek. Şehir dışındaydı çünkü. Yüz yüze söylemek istediğim için bekledim.

Nefes almada zorlanmayı belirti olarak bile yaşadım ben. gayet erken geldi bu kez. Aldığım nefes yetmiyor gibi oluyor. Burnum tıkanıyor herhalde. Bu da gayet normal. Doktor deniz suyu spreylerinden burnuma sıkmamı söylemişti. Ya da tuzlu su çekmemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…