- 12 Temmuz 2024
- 591
- 266
- 18
- 27
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
Ay çok teşekkür ederimInstagramda Seyfettin Özvural hocada bugün dinlemiştim. Ekran görüntüsünü ekliyorum. Günde 4-5 defa burnunuzu temizleyin bu suyla diyordu. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim kuzum eğer yarına geçmezse artık alıp deniyim onu daEczaneden tuzlu serum al canım şırınganın ucunu cıkarıp burundan içeri sıkıyorsun temizliyor o burnu iyi geliyordu bana.
GünayydıııınnnGünaydın güzel anneler. Nasıl hissediyorsunuz bakalım bu aralar. Bulantı var mı? Canının bir şeyler aşermeye başladı mı??
Bulantılar başladı biraz iki gündür tiksinme var her şeydenGünaydın güzel anneler. Nasıl hissediyorsunuz bakalım bu aralar. Bulantı var mı? Canının bir şeyler aşermeye başladı mı??
İnş olursunAllah'ım nolur bu grupta olayım. Ben şubat doğumluyum bebeğim de şubat ayında doğsun. herkesin güzel güzel haberler aldığı cıvıl cıvıl bir grup haline gelsin burası.
Ben de aynı durumdayım Sat belli değil. Sürecinden beni de haberdar edersen çok sevinirimBat düzensiz olmakla birlikte 2 si görünüyor geçen sefer zaten kimyasal yaşadım
ay benim sabaha karşı bulantım oldu dün kusma değil ama mide bulantısı ekşimesi . Ama bugün gayet normal kalktım. Bi de iştahım azaldı 2 gündür bişey yemek istemiyorum çok . Çubuk kraker istiyorum sürekliGünaydın güzel anneler. Nasıl hissediyorsunuz bakalım bu aralar. Bulantı var mı? Canının bir şeyler aşermeye başladı mı??
Üzülme eğer kimyasal gebelik ise devam et denemeye. Ben de kimyasal yaşadım şimdi gebeyim hemen üzerine. Vucüt kendini temizleyip yeni gebeliğe hazırlıyor gün aşırı ilişkiye girin kanamalar bitinceYarına randevu aldım ama umudum kalmadı hala kanamalarim var cok yeni olunca da pek müdahale edilmiyor sevincim kursağımda kaldı
Günaydın güzel anneler. Nasıl hissediyorsunuz bakalım bu aralar. Bulantı var mı? Canının bir şeyler aşermeye başladı mı??
Ayyyyy hoşgeldinnnnMerhaba 5 Haziran'da tüp bebek tedavisi oldum. Çok şükür pozitif çıktı ben de gelebilir miyim aranıza
Canım dediklerinin tamamen aynılarını ben de gebelikten önce kullanıyordum. Gebeliği öğrenince sadece folik asitle devam ettim. Kese için gittiğimde soracağım. Bence sormadan demire filan devam etme, bazıları üç aydan sonra demir veriyor çünkü.Bu arada ben de 3 aydır folik asit kullanıyorum zaten. Elimdeki bitiyor. Şimdi solgar folat siparişi verdim. Bir de onu kullanayım dedim. Diğeri ocean’dı.
Yine 3 aydır möllers omega 3, ocean d2 k3 ve solgar gentle iron demir ve new life magnezyum kullanıyordum. Magnezyumu kestim ama öteki vitaminlere devam ediyorum. Bir sakıncası olmaz sanırım. Fikri olan var mı? Dr. İlk 3 ay sadece folik asite devam demişti 2022 yılında gittiğim zaman ama bazı arkadaşlarım en baştan vitamin alıyor. Bırakmıyorlar.
Hoş geldiiinMerhaba 5 Haziran'da tüp bebek tedavisi oldum. Çok şükür pozitif çıktı ben de gelebilir miyim aranıza
Benim iştahım kapanmadı da ayak bileklerim vücudum çok şişiyor. Daha bir şey de asermedim. Ödem haricinde bir degisiklik olmadı nedenseGünayydıııınnnben de bulantı yok ama çok iştah kapanması var hiç bişe yiyesim yok sen de durumlar nasıl
Gördüğümü ben de yemek istiyorum da onun haricinde özellikle canımın istediği bir şey yok. 6+2 deyim ama bakalım sonraki süreç nasıl olacakBulantılar başladı biraz iki gündür tiksinme var her şeydenama bulantı geçince canım bir şeyler istiyor ne görsem istiyorum tatlı haricinde sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?