Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Günaydın güzel anneler. Nasıl hissediyorsunuz bakalım bu aralar. Bulantı var mı? Canının bir şeyler aşermeye başladı mı??
Bulantılar başladı biraz iki gündür tiksinme var her şeyden ama bulantı geçince canım bir şeyler istiyor ne görsem istiyorum tatlı haricinde sen nasılsın

Allah'ım nolur bu grupta olayım. Ben şubat doğumluyum bebeğim de şubat ayında doğsun. herkesin güzel güzel haberler aldığı cıvıl cıvıl bir grup haline gelsin burası.
İnş olursun

Ben Ocak ayı annelerindeyim fakat sanırım Şubata kayacağım geç döllenme gibi gözüküyor. Ben de Şubat doğumluyum buraya kayarsam cidden kalbim daha çok sevinir

İnş isteyen herkesin kucağını Rabbim boş bırakmasın sağlıkla gelsin bebişlerimiz Amin

Günaydın güzel anneler. Nasıl hissediyorsunuz bakalım bu aralar. Bulantı var mı? Canının bir şeyler aşermeye başladı mı??
ay benim sabaha karşı bulantım oldu dün kusma değil ama mide bulantısı ekşimesi . Ama bugün gayet normal kalktım. Bi de iştahım azaldı 2 gündür bişey yemek istemiyorum çok . Çubuk kraker istiyorum sürekli

Yarına randevu aldım ama umudum kalmadı hala kanamalarim var cok yeni olunca da pek müdahale edilmiyor sevincim kursağımda kaldı
Üzülme eğer kimyasal gebelik ise devam et denemeye. Ben de kimyasal yaşadım şimdi gebeyim hemen üzerine. Vucüt kendini temizleyip yeni gebeliğe hazırlıyor gün aşırı ilişkiye girin kanamalar bitince

Bu yıl kızımın doğum gününde yediğimiz muzlu krokanlı çikolatalı pasta çok fena aklıma düştü.

Bir de deniz börülcesi. Onu da alıp temizleyip kavanozladım. Ekşi ekşi yemenin hayalini kurdum.

Ama hala ikisini de yemedim.
Ne pastayı ne börülceyi. Eşime söylemeden yemek istemiyorum. Hala haberi olmadığı için.
Nasıl bir psikolojiyse bu anlamadım

Bende bulantı ve tiksinme yok ama 7.haftadan sonra daha çok başlıyor bu belirtiler herhalde. İlkinde tiksinme ve tuhaf bir bulantı hali olmuştu. Bir süre sonra geçmişti.

Bu arada ben de 3 aydır folik asit kullanıyorum zaten. Elimdeki bitiyor. Şimdi solgar folat siparişi verdim. Bir de onu kullanayım dedim. Diğeri ocean’dı.

Yine 3 aydır möllers omega 3, ocean d2 k3 ve solgar gentle iron demir ve new life magnezyum kullanıyordum. Magnezyumu kestim ama öteki vitaminlere devam ediyorum. Bir sakıncası olmaz sanırım. Fikri olan var mı? Dr. İlk 3 ay sadece folik asite devam demişti 2022 yılında gittiğim zaman ama bazı arkadaşlarım en baştan vitamin alıyor. Bırakmıyorlar.

Canım dediklerinin tamamen aynılarını ben de gebelikten önce kullanıyordum. Gebeliği öğrenince sadece folik asitle devam ettim. Kese için gittiğimde soracağım. Bence sormadan demire filan devam etme, bazıları üç aydan sonra demir veriyor çünkü.

Günayydıııınnn ben de bulantı yok ama çok iştah kapanması var hiç bişe yiyesim yok sen de durumlar nasıl
Benim iştahım kapanmadı da ayak bileklerim vücudum çok şişiyor. Daha bir şey de asermedim. Ödem haricinde bir degisiklik olmadı nedense

Bulantılar başladı biraz iki gündür tiksinme var her şeyden ama bulantı geçince canım bir şeyler istiyor ne görsem istiyorum tatlı haricinde sen nasılsın
Gördüğümü ben de yemek istiyorum da onun haricinde özellikle canımın istediği bir şey yok. 6+2 deyim ama bakalım sonraki süreç nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…