Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Hamilelik boyunca neyi çok yersen doğunca da bebekler onu daha çok severek yiyor. Geçen sefer yumurta midemi bulandırıyordu. Pek yemedim. Kızıma yedirirken çok zorlanıyorum. Şimdi her sabah yumurta yiyorum. Doğunca yesin diye

Pastayı yemeden nasıl sabrediyorsun ya. Boşver herifi otur ye başına. Ben normalde duramam zaten

Kızlar, kasık ağrınız var mı? Hcg artışım iyiydi ama kasık ağrım var bazen sızlama bazen daha fazla şekilde.

Kızlar, kasık ağrınız var mı? Hcg artışım iyiydi ama kasık ağrım var bazen sızlama bazen daha fazla şekilde.
Canım hiç sorma hop oturup hop kalkıyorum ben de. Bende de çok oluyor ama bebek için rahim kendisini hazırlıyormuş o da gerginlik sızlama yapıyormuş kasıklarda çok ayakta kalmamaya çalış bol su iç iyi düşünelim iyi olsun. Progestan kullanıyor muydun?

Evet korkuyorum ben de ağrıdan kaynaklı, kontorlüm de 28’inde. Dış gebelik vs korkutuyor. Progestan kullanmıyorum sadece folik verdi. Umarım sağlıkla devam ederiz

Yok görmedim kese. 21inde önden gidip kese görsem mi acaba diye düşünüyorum. Şu an 4+3, en erken ne zaman görünür ki kese?
Beta değerin 1500-2000 olduğunda vajinal ultrasonla görünür canım. Sen bilirsin tabii yine ama endişelerinin azalması için erken randevu iyi olabilir

Evet biliyorum öyle. Ama bir arkadaşım bütün vitaminlere devam etti hamilelik başladığı halde.
Dr.una sorduğunda buraya da yazar mısın canım bakalım ne diyecek. Ben temmuz ortası giderim dr.a çünkü

Kızlar selam. 2. Kanı dün verdim. Yükseliş iyi 2 hafta sonra gel dedi. Tekrar kan istemedi ama burada herkes 4-5 kere kan vermiş sanırım. Siz doktor önerisiyle mi devam ettiniz kan vermeye?
2 kere verdim daha sonra kese için gün verdi salı günü gidicem inşallah keseyi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…