- 15 Şubat 2023
- 819
- 1.265
- 43
- 31
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
Hamilelik boyunca neyi çok yersen doğunca da bebekler onu daha çok severek yiyor. Geçen sefer yumurta midemi bulandırıyordu. Pek yemedim. Kızıma yedirirken çok zorlanıyorum. Şimdi her sabah yumurta yiyorum. Doğunca yesin diyeay benim sabaha karşı bulantım oldu dün kusma değil ama mide bulantısı ekşimesi . Ama bugün gayet normal kalktım. Bi de iştahım azaldı 2 gündür bişey yemek istemiyorum çok . Çubuk kraker istiyorum sürekli
Pastayı yemeden nasıl sabrediyorsun ya. Boşver herifi otur ye başına. Ben normalde duramam zatenBu yıl kızımın doğum gününde yediğimiz muzlu krokanlı çikolatalı pasta çok fena aklıma düştü.
Bir de deniz börülcesi. Onu da alıp temizleyip kavanozladım. Ekşi ekşi yemenin hayalini kurdum.
Ama hala ikisini de yemedim.
Ne pastayı ne börülceyi. Eşime söylemeden yemek istemiyorum. Hala haberi olmadığı için.
Nasıl bir psikolojiyse bu anlamadım
Bende bulantı ve tiksinme yok ama 7.haftadan sonra daha çok başlıyor bu belirtiler herhalde. İlkinde tiksinme ve tuhaf bir bulantı hali olmuştu. Bir süre sonra geçmişti.
Ayy hayirli olsun. Çok sabır isteyen bir süreç gerçekten. Allah'ım sağ Salim kavuştursun inşallahMerhaba 5 Haziran'da tüp bebek tedavisi oldum. Çok şükür pozitif çıktı ben de gelebilir miyim aranıza
Amin amin inşallah çok zordu gerçekten bu 3.transferim bu sefer oldu çok şükürAyy hayirli olsun. Çok sabır isteyen bir süreç gerçekten. Allah'ım sağ Salim kavuştursun inşallah
Canım hiç sorma hop oturup hop kalkıyorum ben de. Bende de çok oluyor ama bebek için rahim kendisini hazırlıyormuş o da gerginlik sızlama yapıyormuş kasıklardaKızlar, kasık ağrınız var mı? Hcg artışım iyiydi ama kasık ağrım var bazen sızlama bazen daha fazla şekilde.
Evet korkuyorum ben de ağrıdan kaynaklı, kontorlüm de 28’inde. Dış gebelik vs korkutuyor. Progestan kullanmıyorum sadece folik verdi. Umarım sağlıkla devam ederizCanım hiç sorma hop oturup hop kalkıyorum ben de. Bende de çok oluyor ama bebek için rahim kendisini hazırlıyormuş o da gerginlik sızlama yapıyormuş kasıklardaçok ayakta kalmamaya çalış bol su iç iyi düşünelim iyi olsun. Progestan kullanıyor muydun?
Kese görmüş müydün canım sen? 28’i çok geç değil mi ilk kontrol için?Evet korkuyorum ben de ağrıdan kaynaklı, kontorlüm de 28’inde. Dış gebelik vs korkutuyor. Progestan kullanmıyorum sadece folik verdi. Umarım sağlıkla devam ederiz
Yok görmedim kese. 21inde önden gidip kese görsem mi acaba diye düşünüyorum. Şu an 4+3, en erken ne zaman görünür ki kese?Kese görmüş müydün canım sen? 28’i çok geç değil mi ilk kontrol için?
Beta değerin 1500-2000 olduğunda vajinal ultrasonla görünür canım. Sen bilirsin tabii yine ama endişelerinin azalması için erken randevu iyi olabilirYok görmedim kese. 21inde önden gidip kese görsem mi acaba diye düşünüyorum. Şu an 4+3, en erken ne zaman görünür ki kese?
Canım kese görürsün ama yolk kesesi ve bebişin kalp atışı için yine beklemen gerekir . 21inde daha netleşmiş olurYok görmedim kese. 21inde önden gidip kese görsem mi acaba diye düşünüyorum. Şu an 4+3, en erken ne zaman görünür ki kese?
Canım dediklerinin tamamen aynılarını ben de gebelikten önce kullanıyordum. Gebeliği öğrenince sadece folik asitle devam ettim. Kese için gittiğimde soracağım. Bence sormadan demire filan devam etme, bazıları üç aydan sonra demir veriyor çünkü.
2 kere verdim daha sonra kese için gün verdi salı günü gidicem inşallah keseyi görürüzKızlar selam. 2. Kanı dün verdim. Yükseliş iyi 2 hafta sonra gel dedi. Tekrar kan istemedi ama burada herkes 4-5 kere kan vermiş sanırım. Siz doktor önerisiyle mi devam ettiniz kan vermeye?
Doktor falinatal diye bir marka verdi onu kullanıyorumKızlar folik Asite başladınız mı
Son 2 gün, salı günü görücem inşallahKese görmeye giden var mı aranızdabebişler napıyor acaba bu bekleyiş ne kadar yorucuymuş tüp bebek hamişiyim sabrım da kalmamış çok beklemeye
Ayy hadi bakalımSon 2 gün, salı günü görücem inşallah
Tamam canım ben sorar sormaz haber veririmEvet biliyorum öyle. Ama bir arkadaşım bütün vitaminlere devam etti hamilelik başladığı halde.
Dr.una sorduğunda buraya da yazar mısın canımbakalım ne diyecek. Ben temmuz ortası giderim dr.a çünkü
Ay benimde hiç ağrım yok acaba problem mi var diyorum ne bel ne kasık ağrısı ilk günden beri yok ama aşırı derecede göğüs ağrım varKızlar, kasık ağrınız var mı? Hcg artışım iyiydi ama kasık ağrım var bazen sızlama bazen daha fazla şekilde.
Yaaaa bende Salı gidecem ama kese için inşallah bebişte oluşmusturSon 2 gün, salı günü görücem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?