Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Yemin ederim beni anlatmışsın resmen. Hamile değilde sanki aylardır zehirlenmişim gibi kusma halsizlik var artık kusmaktan o kadar yoruldum ki… hamilelikte çok kilo alırım diye korkarken yiyememek mahvetti

Ben de 9 ve 10. Haftalarda zorla da olsa yemeye çalışıyordum yiyordum da ama artık o da kalktı ortadan sadece leblebi peynir ve ekmek yiyorum

Ben de 9 ve 10. Haftalarda zorla da olsa yemeye çalışıyordum yiyordum da ama artık o da kalktı ortadan sadece leblebi peynir ve ekmek yiyorum

Yemin ederim beni anlatmışsın resmen. Hamile değilde sanki aylardır zehirlenmişim gibi kusma halsizlik var artık kusmaktan o kadar yoruldum ki… hamilelikte çok kilo alırım diye korkarken yiyememek mahvetti
Az kaldı diye motive etmeye çalışıyorum kendimi ,dayanalim kızlar bir iki haftaya geçer umarım da misler gibi yer içeriz

Ben özellikle cevap istiyorsam özel mesaj atıyorum :) ama rastgele bir sorum olursa yazıyorum cevap alamadığımda çok oluyor tamam diyorum şu an bu durumla ilgili bilgisi ya da ilgisi olan yok sonra tekrar gündeme gelir takip ederim diyorum.

Naneli şeker denedin mi? Benim de bulantılarım senin gibiydi ve annemde kalıyordum orada az da olsa yiyebiliyordum sadece yemek yapılırken balkonda bekliyor kokuları almıyordum gerçekten çok zor bir süreçti. Naneli şekerler az da olsa iyi geliyordu bir de yemek yiyemediğimde çok az meyve suyu içiyordum doktorum da kussan bile yemeye çalış diyordu gerçekten 5 dk sonra kusuyordum ama yine yiyordum böyle böyle yaklaşık 15 16. Haftaya kadar devam etti sonra iştahım bir açıldı verdiğim kiloları kat ve kat aldım. Çok zor çok haklısın ama bu da geçecek biraz daha sabır.

Evet naneli şekeri de denedim ama o da çok bulandırıyor midemi. Sadece limon kabuğu koklamak garip bir şekilde diğer kokuları bastırıp rahatlatıyor o da her zaman değil

O zaman bizden koooooccaaaaman bir maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Az kaldı diye motive etmeye çalışıyorum kendimi ,dayanalim kızlar bir iki haftaya geçer umarım da misler gibi yer içeriz
İnşllah geçer gitgide umudum kalmadı bir şeylere bakıyım diyorum kıyafet bebek arabası onu bile gözüm görmüyor ya. Her şey midem bulanıyor maalesef çok yıprandım bu süreçte

Ben varım 13 haftalığım. Sürekli kusuyorum. 1 gün iyisem 3 gün kötüyüm. Kollarımda ellerimde damar kalmadı serum takmalarından kan almalarından. Sürekli ama sürekli hastanedeyim. Susuyorum su içmekten korkuyorum çünkü içimi daha çok bulandırıyor. İlginç olan bu kadar kusmaya zayıflamadım serumlardan ve hareketsizlikten kilo aldım. Bende ilk trimester için takmadım depolarım iyidi. Bugün ama çok üzüldüm beslenemiyor mu acaba diye. Böyle durumlarda deprem, savaş böyle durumlardaki annelerin karnında bebeklerin sağlıkla doğduğunu düşünerek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi

Yarın çıkıyormuş benim sonuçlar çok heyecanlıyım canım. Pazar günü enerjim iyi olursa bir organizasyonla öğrenmek istiyorum. Sen ne yaptın
Beeen yarın sabah çiçekli bir kutuyu açacağım ve minik kuşumla karşılaşmış gibi olacağım çok heyecanlıyım ya stres yapma oyala kendini benim tansiyonum yükselmişti stresten seni anlıyorum ama oyala iş yap güzel haberler alacaksın inşallah

Size de mi böyle bir durum oldu yoksa böyle bir ihtimal olacağını mı bildirdiler bana önceden böyle bir bildirim yapsalardı belki tahlili hiç yaptırmazdım bile
Ben emin olamadım erken mi diye onlarda dedi ki eksik çıkabiliyor öyle bir durumda tekrar istiyoruz. Boy ve kilo sordu bana. Sorun olmaz alalım yeter dedi. Yarın çıkıyormuş benim sonuçlarımda

Bu süreçte anlaşılamamak da çok zor. Herkes psikolojimin bozulduğu için yattığımı düşündü bu süreçte ama tamamen geçmeyen mide bulantısından ve baş ağrısından yataktan kalkamıyordum. Sanki sürekli lunaparktaki dönen oyuncaklara binmiş gibi hissediyordum kusmasam bile. Herkes pozitif düşün güçlü ol gibi konuşmalar yaptıkça daha da moralim bozuluyordu. Herkesin hamilelik süreci aynı gitmiyor maalesef. Özellikle çevrenizde empatiden yoksun insanlar varsa bu süreci anlayamıyor.

Kızlar benim de bir iki hafta geçmişti. Yine her öğünden sonra midem bulanır oldu. Bir de bel ağrısı yaşar oldum son bir iki gündür onunla uğraşıyorum Bir yandan arada kum döküyorum.

Henüz hiç bebek eşyası ya da kıyafeti almadım. Geç mi kaldım acaba? Cinsiyeti öğrenelim şöyle olsun böyle olsun derken 14’ü bulduk çok şükür. Çok heyecanlıyım. Özellikle kıyafetten ziyade araba, yatak, biberon gibi şeyler beni çok heyecanlandırıyor

Bu arada salı günü kontrolümüz var. İkinci fetal dna için bugün çıkar diye umutluydum ama önümüzdeki haftaya kaldı. Neyse hayırlı sonuçlar gelsin de beklemek önemli değil. Bir de benim doktorum fetali zaten bekleyeceksin o zaman bu arada ikiliyi de yaptır istersen dedi. Onu da yaptırmış oldum. Çok şükür o temiz geldi

Karnınız ne durumda? Benim çok net bir şekilde göbeğimde çıkıntı var. Kilo almamama rağmen pantolonlarımın hiçbiri kapanmıyor karnımı sıkıştırmadan

Bir de gece yan yatmaya hiç alışık olmadığım için çok zorlanıyordum. Bacaklarımın arasına yastık koyduğumdan beri daha iyiyim. Aklınızda bulunsun.

Kuşum mutlaka sor sonucunu ben sordum sorduğumda gün içinde dönelim dediler onlardan beklemeden sordum çıkmış meğer
Sordum dün. Henüz dönüş yok dediler Her gün sıkıştırıyorum zaten

Asyabirce canım hiç canını sıkma. Sıkıntılı bir durum olsa zaten yüksek risk çıkar. Veri elde edilememiş demek kandan o testle ilgili veri toplanamamış demek. Yani hiçbir olumsuz anlamı yok. Diğer her şey ultrason da dahil o kadar yolunda çıkmış çok şükür. Merak etme o da tertemiz gelecektir inşallah

Benim de artık damarların çok incelediği için bulamıyorlar damarlarimi normalde saniyesinde bulurlardi ama serumu takmak için bile delik deşik ediyorlar.Gercekten artık biraz rahatlamak istiyorum her gün ağlıyorum

Kullandığım uygulama bugün için bunu paylaşmış. Mide yanmalarımız böyle oluyormuş. 12. Haftada bitecek diye çok umutluydum. Baş ağrısı da pik yaptı

Eklentiler

• IMG_7692.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…