- 13 Ağustos 2022
- 7.746
- 35.236
- 498
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.721
Yemin ederim beni anlatmışsın resmen. Hamile değilde sanki aylardır zehirlenmişim gibi kusma halsizlik var artık kusmaktan o kadar yoruldum ki… hamilelikte çok kilo alırım diye korkarken yiyememek mahvettiPrilam i 6. Haftada vermişti. Zofer e çok karşıydı ama mecburen onu da geçen hafta verdi ama onu da sadece çok kötü olduğumda alıyorum. Her gün alma dedi eczacı dayanmaya çalışıyorum. Ama vicdan azabı çekiyorum zavallı bebeğim beslenemiyor diye. Bı de Eylül de ise başlamam gerekiyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Normalde o kadar güzel yemek yerdim o kadar istahliydim ki bu halime şaşırıyorum. Ben de gidip bebeğime biseyler bakmak almak istiyorum ama hiçbirini yapamıyorum hamileden daha çok hasta gibi hissediyorum.
Ben de 9 ve 10. Haftalarda zorla da olsa yemeye çalışıyordum yiyordum da ama artık o da kalktı ortadan sadece leblebi peynir ve ekmek yiyorum
Az kaldı diye motive etmeye çalışıyorum kendimi ,dayanalim kızlar bir iki haftaya geçer umarım da misler gibi yer içerizYemin ederim beni anlatmışsın resmen. Hamile değilde sanki aylardır zehirlenmişim gibi kusma halsizlik var artık kusmaktan o kadar yoruldum ki… hamilelikte çok kilo alırım diye korkarken yiyememek mahvetti
Ben özellikle cevap istiyorsam özel mesaj atıyorum :) ama rastgele bir sorum olursa yazıyorum cevap alamadığımda çok oluyor tamam diyorum şu an bu durumla ilgili bilgisi ya da ilgisi olan yok sonra tekrar gündeme gelir takip ederim diyorum.Ay çok haksız bir isyan bu bence. Her gün her dk elinde telefon ile herkese cevap veremeyiz ki. Herkesin işi gücü var ben şahsen beni ilgilendiren noktalara yorum yapıyorum diğerlerini okuyorum. Bana da bazen cevap verilmese etiketlerim tekrwr tazarım hahaha illa cevap verilsin istiyorsam. Boşverin yaa amacımız süreci takip etmek değil mi ne gerek var polemiğe
Naneli şeker denedin mi? Benim de bulantılarım senin gibiydi ve annemde kalıyordum orada az da olsa yiyebiliyordum sadece yemek yapılırken balkonda bekliyor kokuları almıyordum gerçekten çok zor bir süreçti. Naneli şekerler az da olsa iyi geliyordu bir de yemek yiyemediğimde çok az meyve suyu içiyordum doktorum da kussan bile yemeye çalış diyordu gerçekten 5 dk sonra kusuyordum ama yine yiyordum böyle böyle yaklaşık 15 16. Haftaya kadar devam etti sonra iştahım bir açıldı verdiğim kiloları kat ve kat aldım. Çok zor çok haklısın ama bu da geçecek biraz daha sabır.Hanımlar merhaba,
14+ 4 haftalık gebeyim. Gebeliğin 6. Haftasından beri çok şiddetli bulantılarım oluyordu koku hassasiyeti o kadar fazlaydı ki kendi evimden tiksindim anneme yerleşmek zorunda kaldım. Değil yemek yemek mutfağın kapısından geçemiyordum. Deterjan şampuan kokusu ya da yemek kokusu beni kusturmaya yetiyordu. Resmen narkotik köpeği gibi olmuştum.herkesin duymuyorum dediği kokuyu ben buram buram alıyordum aldığım gibi de kusuyordum. Su dahi içemiyordum ve hafta da bir defa serum almak zorunda kalıyordum. Hep 12. Haftada geçer dediler dayandım ama geçmedi günde 8 kere çıkardığımi hatırlıyorum. Şimdi çok şükür azaldı kokulara daha fazla tahammül ediyorum en azından hemen kusmuyorum. Ama garip bişey başladı bulantı dan kusmuyorum ama önce gegirmeye başlıyorum sonra bı yumru oturuyor göğsüme bı beş dakika sonra kusmaya başlıyorum günde üç kere falan oluyor bu. Midem artık çok güçsüz düştü. İlk haftalar bebek zaten bendeki besinleri tüketiyor diye rahatliyordum ama şimdi Bebek büyüdü ve bendeki iştahsızlık ta büyüdü asla yiyemiyorum biraz zorlaşan çıkarıyorum midemde tutamıyorum. Dr um da dayan biraz daha geçer diyor. Ne yapacağım şaşırdım. Benim gibi olan var mı aranızda. Ya da bundan nasıl kurtulabilirim bilen var mı
O zaman bizden koooooccaaaaman bir maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinMerhaba kızlar. Bugün tam 15+0 haftalık hamileyim. Ultrasonda bir hafta önde çıktı ve Allah'ıma bin şükür sonunda cinsiyeti de gördümerkek bebeğim oluyor. Bir kızım vardı şimdi de erkek olacak. Her şeyiyle de sağlıklı görünüyor. Allah'ım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Grupta tablodaki bilgileri kim güncelliyor bilmiyorum. O yüzden etiketleme yapamadım.
İnşllah geçer gitgide umudum kalmadıAz kaldı diye motive etmeye çalışıyorum kendimi ,dayanalim kızlar bir iki haftaya geçer umarım da misler gibi yer içeriz
Ben varımHanımlar merhaba,
14+ 4 haftalık gebeyim. Gebeliğin 6. Haftasından beri çok şiddetli bulantılarım oluyordu koku hassasiyeti o kadar fazlaydı ki kendi evimden tiksindim anneme yerleşmek zorunda kaldım. Değil yemek yemek mutfağın kapısından geçemiyordum. Deterjan şampuan kokusu ya da yemek kokusu beni kusturmaya yetiyordu. Resmen narkotik köpeği gibi olmuştum.herkesin duymuyorum dediği kokuyu ben buram buram alıyordum aldığım gibi de kusuyordum. Su dahi içemiyordum ve hafta da bir defa serum almak zorunda kalıyordum. Hep 12. Haftada geçer dediler dayandım ama geçmedi günde 8 kere çıkardığımi hatırlıyorum. Şimdi çok şükür azaldı kokulara daha fazla tahammül ediyorum en azından hemen kusmuyorum. Ama garip bişey başladı bulantı dan kusmuyorum ama önce gegirmeye başlıyorum sonra bı yumru oturuyor göğsüme bı beş dakika sonra kusmaya başlıyorum günde üç kere falan oluyor bu. Midem artık çok güçsüz düştü. İlk haftalar bebek zaten bendeki besinleri tüketiyor diye rahatliyordum ama şimdi Bebek büyüdü ve bendeki iştahsızlık ta büyüdü asla yiyemiyorum biraz zorlaşan çıkarıyorum midemde tutamıyorum. Dr um da dayan biraz daha geçer diyor. Ne yapacağım şaşırdım. Benim gibi olan var mı aranızda. Ya da bundan nasıl kurtulabilirim bilen var mı
Beeen yarın sabah çiçekli bir kutuyu açacağım ve minik kuşumla karşılaşmış gibi olacağım çok heyecanlıyım yaYarın çıkıyormuş benim sonuçlar çok heyecanlıyım canım. Pazar günü enerjim iyi olursa bir organizasyonla öğrenmek istiyorum. Sen ne yaptın
Ben emin olamadım erken mi diye onlarda dedi ki eksik çıkabiliyor öyle bir durumda tekrar istiyoruz. Boy ve kilo sordu bana. Sorun olmaz alalım yeter dedi. Yarın çıkıyormuş benim sonuçlarımdaSize de mi böyle bir durum oldu yoksa böyle bir ihtimal olacağını mı bildirdiler bana önceden böyle bir bildirim yapsalardı belki tahlili hiç yaptırmazdım bile
Bu süreçte anlaşılamamak da çok zor. Herkes psikolojimin bozulduğu için yattığımı düşündü bu süreçte ama tamamen geçmeyen mide bulantısından ve baş ağrısından yataktan kalkamıyordum. Sanki sürekli lunaparktaki dönen oyuncaklara binmiş gibi hissediyordum kusmasam bile. Herkes pozitif düşün güçlü ol gibi konuşmalar yaptıkça daha da moralim bozuluyordu. Herkesin hamilelik süreci aynı gitmiyor maalesef. Özellikle çevrenizde empatiden yoksun insanlar varsa bu süreci anlayamıyor.Bazılarının 16 dan sonra azaliyormus iştahı geri geliyormuş ben de ona dayanmaya çalışıyorum şimdi. İnşallah en yakın zamanda geçer bu durumlar. Sizinle konuşmak iyi geldi. Etrafımda beni anlayan kimse yok maalesef
Hayırlı sonuçlarla gel inşallah canımBen emin olamadım erken mi diye onlarda dedi ki eksik çıkabiliyor öyle bir durumda tekrar istiyoruz. Boy ve kilo sordu bana. Sorun olmaz alalım yeter dedi. Yarın çıkıyormuş benim sonuçlarımda
Sordum dün. Henüz dönüş yok dedilerKuşum mutlaka sor sonucunu ben sordum sorduğumda gün içinde dönelim dediler onlardan beklemeden sordum çıkmış meğer
Benim de artık damarların çok incelediği için bulamıyorlar damarlarimi normalde saniyesinde bulurlardi ama serumu takmak için bile delik deşik ediyorlar.Gercekten artık biraz rahatlamak istiyorum her gün ağlıyorumBen varım13 haftalığım. Sürekli kusuyorum. 1 gün iyisem 3 gün kötüyüm. Kollarımda ellerimde damar kalmadı serum takmalarından kan almalarından. Sürekli ama sürekli hastanedeyim. Susuyorum su içmekten korkuyorum çünkü içimi daha çok bulandırıyor. İlginç olan bu kadar kusmaya zayıflamadım serumlardan ve hareketsizlikten kilo aldım. Bende ilk trimester için takmadım depolarım iyidi. Bugün ama çok üzüldüm beslenemiyor mu acaba diye. Böyle durumlarda deprem, savaş böyle durumlardaki annelerin karnında bebeklerin sağlıkla doğduğunu düşünerek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi
İnşallah inşallah sen de öyleHayırlı sonuçlarla gel inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?