Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    54
Kızlar görenler cevap verirse çok mutlu olurum anti cmv ıgg ve anti rubella ıgg pozitif çıkan var mı

Kızlar görenler cevap verirse çok mutlu olurum anti cmv ıgg ve anti rubella ıgg pozitif çıkan var mı
İgg daha önce geçirdiğin anlamına geliyor. Daha önce geçirmiş olman iyi bir şey aslında. İgm pozitif çıkarsa şu an hastalığı taşıyorsun demek. Endişe etmeni gerektiren bir durum yok yani

O da önemli ben ilk kalp atış duyduğum gün kızım olacak demiştim anneler hissediyor

İgg daha önce geçirdiğin anlamına geliyor. Daha önce geçirmiş olman iyi bir şey aslında. İgm pozitif çıkarsa şu an hastalığı taşıyorsun demek. Endişe etmeni gerektiren bir durum yok yani
Evet ıgg yazıyor ama eğer son 3 ay içinde geçirmişsem sıkıntı olabileceğini okudum internette inşallah daha eskiye dayanıyordur. Teşekkür ederim bu arada

Evet ıgg yazıyor ama eğer son 3 ay içinde geçirmişsem sıkıntı olabileceğini okudum internette inşallah daha eskiye dayanıyordur. Teşekkür ederim bu arada
Son 3 ay içerisinde geçirseniz IgM pozitif olurdu zaten. Çoğu yer İgg ye hiç bakmaz bile önemli olan m

merhaba aranızda hala fetal vermemiş verecek olan var mıdır
canım ben 16 ağustos cumartesi verdim heyecanla bu haftanın geçmesini bekliyorum.
dün gönderdiğim firmadan sms aldım inceleme başlamıştır diye.
çok heyecanlaı bu bekleyiş sağlıklı sonuçlar alalım hepimiz

Maşallah size beni de güçlendirdiniz. Bende hallederim inşallah bol bol eğitimlere katılayım
Doğumdan sonra insanın aklındaki tek şey bebeğini doyurmak olyr. Ben eğitimlere önem vermedim cezasını çektim biraz. Doğum eğitimi ve emzirme eğitimini mutlaka alın. Bebek başını tutup memede konumlandirma çok önemli. Ben beceremedigim için bebeğimin sarılığı arttı. Doğum bir günlük mevzu. Ama gerisi daha önemli. Biz kadinlar olarak çok güçlüyüz. Önce yaradana sonra kendinize inanın. Oluyor her şekilde gerisi

Çok teşekkür ederim böyle onlıne eğitim bulmuştum çok önceden ama gebelikten sonra hiç araştırmadım.

Eklentiler

• IMG_2579.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…