- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #6.321
Hayırlısı olsun insallah canim Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin insallahKız gibi dedihatta en baştan beri öyle söylüyor ama kesin sonucu fetal DNA’yla öğreneceğiz inşallah
Çok güzelmiş. Hastanelerde de eğitim veriliyor. Oyuncak bebek üzerinden gösteriyorlar. Onlara da katılım gösterin benceÇok teşekkür ederimböyle onlıne eğitim bulmuştum çok önceden ama gebelikten sonra hiç araştırmadım.
Bir çok hastanenin reklamlarını görmüştüm. Birebir olsa çok daha iyi olur. O kadar çok araştıracak şey var ki bir yerden başlamam gerekiyorÇok güzelmiş. Hastanelerde de eğitim veriliyor. Oyuncak bebek üzerinden gösteriyorlar. Onlara da katılım gösterin bence
merhaba, ben söylemedim. Normalde beyaz yaka olarak 08:00-18:00 çalışıyorum. Çalışma saatlerimin 08:00-16:00'a dönmemesi için henüz bildirmedim.Kızlar merhaba , hala çalıştığı yere gebe olduğunu söylemeyen var mı ?
Neden bildirmiyorsunuz ?merhaba, ben söylemedim. Normalde beyaz yaka olarak 08:00-18:00 çalışıyorum. Çalışma saatlerimin 08:00-16:00'a dönmemesi için henüz bildirmedim.
ben çalışma saatimin kısalmasını istemiyorum karnım belli olana kadar bildirmeyeceğimNeden bildirmiyorsunuz ?
Ben de iki kere antibiyotik kullandım bu yüzden. Ama geçmemiş yassı epitel eritrosit baya azalmış ama lökosit 25 civarı aynı. Sizce napmalıyımEnfeksiyonum 130 du. Yüksek ateş kusma baş ağrısı acile gittik devlete antibiyotik yazıp yolladı. İçimden kullanmak gelmedi. Enfeksiyon uzmanına gitmeye karar verdim. Medicanada prof. Vardı. Hayır antibiyotik kullanmayacaksın bebeğin için de enfeksiyondan korkma bi şey olmayacak dedi. Bana serum verdi 3 torba peşpeşe. Gittiğimde ağlıyordum serumlar bittiğinde o kadar iyi hissettim ki kendimi. Yemek yemeye başladım enerji geldi birden :). O yüzden enfeksiyon düşük riski vs diye direkt yazılan antibiyotiği içme korkup da. enfeksiyon uzmanına danış derim canım
Selammm. Çok teşekkür ederim düşünceniz için.Kızlardomdom12 yok bayadır. Umarım her şey yolundadır
Çok geçmiş olsun merak ettik sizi yokluğunuz farkedildi.Selammm. Çok teşekkür ederim düşünceniz için.Benim yüzüm şişti, dişlerim kırılıyor, dolgular dökülüyor ve diş etlerim acıyor. Çok kötü oldum Bir de enfeksiyon çıktı. Çok yoruldum anca toparlıyorum. Tedaviye başlıyoruz. Okuyamadım burayı. Sizler nasılsınız ?
bende bugün ik ile konustum, gebelik haklarımı gönderir misiniz diye.merhaba, ben söylemedim. Normalde beyaz yaka olarak 08:00-18:00 çalışıyorum. Çalışma saatlerimin 08:00-16:00'a dönmemesi için henüz bildirmedim.
normalde çalışma saati sınır 7,5 saattir. 8 saat çalışmada yemek molasyı yarım saat gözükür ve bu durumda kalan 7,5 saattir. Yani 8-4 çalışmak gerekir. Ya da 9-5 ya da 10-6. Ben de 8-6 çalışmanın yollarını arıyorum. Bir fabrikada yönetici pozisyonunda çalışıyorum gelenim gidenim oluyor. denetim oluyor gidin diyemem ki. Bir de eşimle arabayla çıkıyorum yakında çalışıyor. 4te çıkarsam servis kullanmam gerekecek. Sabahtan 1 saat öğleden sonra 1 saat dinlenme yapıyorum çalışmıyorum gibi göstermek mümkün müdür acaba.bende bugün ik ile konustum, gebelik haklarımı gönderir misiniz diye.
gönderdi 7,5 saat diyor ama bu 7,5 saat zaten yemek ve çay molalarını düşünce şimdiki ile aynıymış.
ben 8- 5 çalışıyorum, aynı devam mı edecek anlayamadım
şimdi yöneticim ile görüşücem bekliyorum bende.
o zaman bi anlamı kalmıyor ki bi terslik var gibi geldi bana.
mrb ben bununla alakalı ik ile görüştüm bana istersen eksik calısabılırsın ama haftalık 45 saati tamamlanan gerekecek ctesılerı de gelmen gerekır dedi. kanunda eksık calısma yok dedi ben de sonra chatcgp ten baktım o da aynı seylerı soyledı ben de diretmedim (normalde ben bir cumartesi calısıyorum bir cumartesı ızın yapıorum donusumlu calısıyoruz bu sekılde ekıbımızle)bende bugün ik ile konustum, gebelik haklarımı gönderir misiniz diye.
gönderdi 7,5 saat diyor ama bu 7,5 saat zaten yemek ve çay molalarını düşünce şimdiki ile aynıymış.
ben 8- 5 çalışıyorum, aynı devam mı edecek anlayamadım
şimdi yöneticim ile görüşücem bekliyorum bende.
o zaman bi anlamı kalmıyor ki bi terslik var gibi geldi bana.
çok geçmiş olsun hamilelikten mi kaynaklı ? allah şifa versin en acilinden. cinsiyeti öğrendiniz mi bu aradaSelammm. Çok teşekkür ederim düşünceniz için.Benim yüzüm şişti, dişlerim kırılıyor, dolgular dökülüyor ve diş etlerim acıyor. Çok kötü oldum Bir de enfeksiyon çıktı. Çok yoruldum anca toparlıyorum. Tedaviye başlıyoruz. Okuyamadım burayı. Sizler nasılsınız ?
Kullandiginiz antibiyotik dogru degildir ne kullandinizBen de iki kere antibiyotik kullandım bu yüzden. Ama geçmemiş yassı epitel eritrosit baya azalmış ama lökosit 25 civarı aynı. Sizce napmalıyım
Cok gecmis olsun xanimSelammm. Çok teşekkür ederim düşünceniz için.Benim yüzüm şişti, dişlerim kırılıyor, dolgular dökülüyor ve diş etlerim acıyor. Çok kötü oldum Bir de enfeksiyon çıktı. Çok yoruldum anca toparlıyorum. Tedaviye başlıyoruz. Okuyamadım burayı. Sizler nasılsınız ?
Hastanedekiler ücretsiz mi oluyor acaba? ben acıbademe gidiyorum oraya giden katılan var mı acabaÇok güzelmiş. Hastanelerde de eğitim veriliyor. Oyuncak bebek üzerinden gösteriyorlar. Onlara da katılım gösterin bence
İki farklı marka kullandım ikisi de tek kullanımlık şase şeklinde. Şimdi kızılcık özü sipariş ettim iyi geliyormuş diye bakalımKullandiginiz antibiyotik dogru degildir ne kullandiniz
Çok geçmiş olsun canım Rabbım şifa versinSelammm. Çok teşekkür ederim düşünceniz için.Benim yüzüm şişti, dişlerim kırılıyor, dolgular dökülüyor ve diş etlerim acıyor. Çok kötü oldum Bir de enfeksiyon çıktı. Çok yoruldum anca toparlıyorum. Tedaviye başlıyoruz. Okuyamadım burayı. Sizler nasılsınız ?
Çok geçmiş olsun canımSelammm. Çok teşekkür ederim düşünceniz için.Benim yüzüm şişti, dişlerim kırılıyor, dolgular dökülüyor ve diş etlerim acıyor. Çok kötü oldum Bir de enfeksiyon çıktı. Çok yoruldum anca toparlıyorum. Tedaviye başlıyoruz. Okuyamadım burayı. Sizler nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?