Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    53
Çok güzelmiş. Hastanelerde de eğitim veriliyor. Oyuncak bebek üzerinden gösteriyorlar. Onlara da katılım gösterin bence
Bir çok hastanenin reklamlarını görmüştüm. Birebir olsa çok daha iyi olur. O kadar çok araştıracak şey var ki bir yerden başlamam gerekiyor

Ben de iki kere antibiyotik kullandım bu yüzden. Ama geçmemiş yassı epitel eritrosit baya azalmış ama lökosit 25 civarı aynı. Sizce napmalıyım

Kızlar domdom12 yok bayadır. Umarım her şey yolundadır
Selammm. Çok teşekkür ederim düşünceniz için. Benim yüzüm şişti, dişlerim kırılıyor, dolgular dökülüyor ve diş etlerim acıyor. Çok kötü oldum Bir de enfeksiyon çıktı. Çok yoruldum anca toparlıyorum. Tedaviye başlıyoruz. Okuyamadım burayı. Sizler nasılsınız ?

Çok geçmiş olsun merak ettik sizi yokluğunuz farkedildi.

merhaba, ben söylemedim. Normalde beyaz yaka olarak 08:00-18:00 çalışıyorum. Çalışma saatlerimin 08:00-16:00'a dönmemesi için henüz bildirmedim.
bende bugün ik ile konustum, gebelik haklarımı gönderir misiniz diye.
gönderdi 7,5 saat diyor ama bu 7,5 saat zaten yemek ve çay molalarını düşünce şimdiki ile aynıymış.
ben 8- 5 çalışıyorum, aynı devam mı edecek anlayamadım
şimdi yöneticim ile görüşücem bekliyorum bende.
o zaman bi anlamı kalmıyor ki bi terslik var gibi geldi bana.

normalde çalışma saati sınır 7,5 saattir. 8 saat çalışmada yemek molasyı yarım saat gözükür ve bu durumda kalan 7,5 saattir. Yani 8-4 çalışmak gerekir. Ya da 9-5 ya da 10-6. Ben de 8-6 çalışmanın yollarını arıyorum. Bir fabrikada yönetici pozisyonunda çalışıyorum gelenim gidenim oluyor. denetim oluyor gidin diyemem ki. Bir de eşimle arabayla çıkıyorum yakında çalışıyor. 4te çıkarsam servis kullanmam gerekecek. Sabahtan 1 saat öğleden sonra 1 saat dinlenme yapıyorum çalışmıyorum gibi göstermek mümkün müdür acaba.

mrb ben bununla alakalı ik ile görüştüm bana istersen eksik calısabılırsın ama haftalık 45 saati tamamlanan gerekecek ctesılerı de gelmen gerekır dedi. kanunda eksık calısma yok dedi ben de sonra chatcgp ten baktım o da aynı seylerı soyledı ben de diretmedim (normalde ben bir cumartesi calısıyorum bir cumartesı ızın yapıorum donusumlu calısıyoruz bu sekılde ekıbımızle)

çok geçmiş olsun hamilelikten mi kaynaklı ? allah şifa versin en acilinden. cinsiyeti öğrendiniz mi bu arada

Cok gecmis olsun xanim
Disler gebelikten kaynaklimi

Çok geçmiş olsun canım Rabbım şifa versin

Çok geçmiş olsun canım neden böyle oldu.. Enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…