Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Ahaha çokta üzülme anneee hepsini beraber de yapıcaz tekmesi o

Bundan sonra konsere ben giderim demiş olabilir yavrucak

Merhaba hanımlar bende park yatak alacağım ama 10. Ayda ben odalsrı ayırmıştım ilk oğlumda çok faydasını gördüm allah masip ederse bunda da öyle yapıcam 10 . Ayda falan ikisine oda yağarım erkekse bu bebiş. Yok eğer kızsa direk başka oda yaparım 10. Aya doğru

Yok o kadar geç olmaz 2.ci gebeliğimde 16.haftada pıt pıt şeklinde yada kayma şeklinde hissetmeye başlamıştım :) sizin ilk gebelikse belki 20.ci haftayı bulabilir
Masallah sizin 3. Galiba o ayrintiyi kacirmisim o zaman erken hissedersiniz sağlıkla büyütün yavrularınızı

Merhaba kızlar 15 +2 yim bugün kontrolüm vardı çookk şükür her şey yolunda kızımız olucakk
İlki de kızdı kız çocuklarını çookk seviyorum zaten eşim de başından beri kız hissediyordu
Yine kilo vermiş çıktım doktorda ona rağmen bebeğin gelişimi iyi 10 gün önce grip oldum ve iştahım tamamen gitti şimdi de öyle aman aman değil ama şükür bu halime en azında tiksinme durumum bitti.
Zaten sonradan iştah açılıcak diye çook umursamıyorum normalde 2.bebişi biraz kilo verdikten sonra istiyordum sonra zaten ilk aylar veriyorum diye daha erken düşündük iyiki de şimdi olmuş bunda diğerine göre daha çook verdim
Biraz sık hastalanmam tiksinmem ve tabi evde çocuk olunca ilk gebelik gibi yatmak olmuyor onunda etkisiyle resmen kilo verdim. Karnım bu seferde pek olmiycak gibi 2.lerde genelde hızlı çıkar göbek derler ama bakalım
Öbür ay da inşallah detaylı ultrasona giricezz hakkımızda hayırlısı olsun

13. haftamdayım doktor bugün 1 hafta akşam 1 tane yap snra bırak dedi bakalım bırakacağım için stresliyim ama fitil yapmaktanda usandım
Bana direkt birak dedi Bi de ama ben de doz azaltarak keseceğim. Sonuçta sizlere bunu diyen de Dr yani kafadan yapmamış oluyorum sanırım birden kesmeye korktum açıkçası

Merhabalar kızlar bişey sormak istiyorum bugün 12. haftaya girdim ve doktorum;
1.si: Orzak Ocean Mummy kullanıyordum devam etmemi söyledi folik asitli olan devam yani siz folik asidi nekadar kullandınız ve ilave olarak
2.si Orzak Ocean D3K2 verdi.
Kullanan varmı bunları merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…