Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    59
Bildiğim kadarıyla doktorlar yumuşak yatak önermiyor bebeklerde

kızlar bi sorum var sizce almalı myım? kullanışlı mı yada ne kadar kullanılır bilemiyorum. ( Yataş Juno yatak)
yorum yapar mısınız alan var mı yada kullanan
Eki Görüntüle 3633120
Ne kadar memnun olan olsa da son araştırmalarda doktorlar bebeğin omurga sağlığı için olumsuz etkilerini göstermişti o yüzden ben almicam

Ocean mummy i ne kadar kullanmıştkn canım

benim doktorum pregna omega verdi multi vitamin olarak aranızda bunu kullanan var mı?

Ben de ocean kullanıyorum ama d3k2 değil, demir,dvid ve ocean mummy omega3

11 de bırakıp 12 de vitaminlere başladım ben. Genelde de 12 ye kadar folik asit kullanılıyor diye biliyorum canım

Vitamin konusu açılmışken, ben de doktora gittiğimde demir ve decavit verdi ama decaviti pek kullanamadım 14. Haftamdayım siz ne kullanıyorsunuz?

ben hamile kalmadan önce başka folik asit vermişti kaldığımda bunu verdi. 12. Haftamda gittiğimde değiştircez mi dedim hayır bundan devam etcez tüm vitaminler var içinde dedi. Değerlerim depolarımda hep iyi çıkıyor maşallah :) bundan devam ederim yarıyor demekki.

Eklentiler

• image.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 28
kızlar selam vitamin konusu açılmışken fark eden var mı acaba aranızda bazı vitaminlerden özellikle b vitamininden kaynaklı idrarda yağ olabiliyor yani tuvalette yüzeyde hafif yağlı bir görüntü fark eden oldu m. normal diyorlar ama ben biraz taktım bu konuya köpük olursa protein kaçağı yağlı görünüm olursa b vit sebepli diyolar.

Ben hamile kalmadan öncesinden DioFol ve d vitamini damlası kullandım ilk 12 hafta da onunla devam ettim 12. Haftadan sonra elinde bitince başka takviyeye geç diyip sizin attiginiza geçirdi .ekstra Demir ve d vitamini verdi(d vitaminim çok düşük geldi damlaya ragmen )sonra başka bir doktora gittim senin demirin şu an gayet iyi şu an Demir başlamaya gerek yok takip altında dursun sadece dedi.kramplarim için de magnezyum kullanıyorum

Bende hamile kalmadan bunu kullandım gerçekten fiyatına göre içeriği çok iyi benimde depolarım çok iyi çıkıyordu hep gebelikten sonra da folactive kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…