Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Sorma asitli içecek ben de içtim kaç kere ya.. Bi güzel gidiyor

SEn degilsin cnm asla
Korktum bir anda yok avakado iyi değilmiş yok bu böyleymiş diye yazıyorum ya sürekli,
Çok konuşanın çok yanlışı olurmuş, insan bilemiyor ki kimin neyden etkileneceğini, hepimiz de hamileyiz, hem hormonlar, hem yaşadığımız sıkıntılar, belki hastalıklar..
Hepsi üst üste geliyor.
bazen de ben kendi adıma söylüyorum, çok düşünemiyorum. Bir şey araştırıp mesela bir meyve sebze, hareket ya da başka bir şey de olsa onun en ufak bir sıkıntısı olduğunu görünce korkup burada da paylaşıp, o bilgiden yararlanılsın istiyorum.
Ama bazen gerek üslup gerekse karşı tarafın yaşamış oldukları, evham yaptırıp onu korkutabilir, o yüzden de bunları okuyup telaş yapan da haklı.
Herkesin bir sıkıntısı, bir hastalığı var. Kimse kimseyle denk değil ki, bazısı mecburdur onu kullanmaya, onu kullanana kullanma zararlı desen olmaz zaten.
Çünkü kimse kendi isteği ile zevk olsun diye bir şeyler yapmıyor, nasıl iyi oluruz? Nasıl sağlıklı oluruz?
Herkes bunun derdinde.
Aslında kimse kimsenin de kötülüğünü istemiyordur, niyet önemli biraz da, Allah niyetlerimizi hayırlı ve doğru kılsın inşallah.

çok geçmiş olsun bu arada

Canim boyle meyvedir falan paylasicaz tabi
Meyveyi zaruriyetten yemiyoruz
Ama ilaci zaruriyetten iciyoruz
Sapla samani ayiralim bence
Konu baska yerlere kaymasin isterim
Senin iyi niyetinden suphem yok zerre
Operimm

Canim boyle meyvedir falan paylasicaz tabi
Meyveyi zaruriyetten yemiyoruz
Ama ilaci zaruriyetten iciyoruz
Sapla samani ayiralim bence
Konu baska yerlere kaymasin isterim
Senin iyi niyetinden suphem yok zerre
Operimm
Teşekkür ederim birbirimize destek olalım da gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…