- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #7.601
Oluyor evet
Dun ben cok kizdim ozelden arkadasla konustum hatta konuyu
Direkt degisitrilmis
[/QUOTEDediğin gibiyse neyin ne olduğu ortada zaten boşverOluyor evet
Dun ben cok kizdim ozelden arkadasla konustum hatta konuyu
Direkt degisitrilmis
Yok ille de oAlternatifi vardır belki ya diğer markalardan denesen
Yaa uzuldum adınıza neden cikarildiniz özel değilse.
Ben bebisi kiza benzettim çok naif uslu birşey bu
Kızlar departman kapatıldı tek ben çıkarılmadım. Durumu kötü şirketin.Dava hakkım olur mu öyle? Bende kıza benzetiyprum açıkcası.Canim hamileyken mi cikartildin sen ??
Dava acikcaksin dimii
Sorma asitli içecek ben de içtim kaç kere ya.. Bi güzel gidiyorBen yiyorum valla ya canım gerçekten istedi yemesem aklımda kalırdı bir kaseyle sınırlandırıp yedimbazen asitli içecek çekiyor buz gibi onu da içiyorum. İçmezsem daha çok aklım kalıyor. Rüyamda abur cubur yiyor oluyorum alapwlamajs
Sizin cinsiyet ne ?Ben de devlete gittim en son yoğunluktan mı nedir pek bakmıyorlar. Ben yalvardım artık nolur bi bakın yüzde söyleyin diyesağolsun kırmadı yüzdeli söyledi artık doğru mu yanlış mı bilmiyorum sağlık olsun
tazminatsız çıkarılmazsınız hamileykenKızlar departman kapatıldı tek ben çıkarılmadım. Durumu kötü şirketin.Dava hakkım olur mu öyle? Bende kıza benzetiyprum açıkcası.
Korktum bir anda yok avakado iyi değilmiş yok bu böyleymiş diye yazıyorum ya sürekli,SEn degilsin cnm asla
çok geçmiş olsun bu aradaSelam kızlar
Kızlar onca diş miş hastalık yetmezmiş gibi bir de İşten çıkarıldımBu beni üzdü
Diğer yandan doktora gittim bebeğe baktırdık nasıl diye, bir de cinsiyet sorduk. 14 hafta 4 günlük anlaşılmaz dedi. Hocam erkek olsa görünmezmiydi dedim. Yok diyo 1 cm nası gözükcek.Gözükse de ben anlamam diyoEşimden dolayı devlete gidiyorum. 1 ay sonra gel dedi. Özele gidicem, ama eşimsiz gidemem. Cumartesiye kaldı. Gövdesi ve kafasının fotosunu vercem dedi. Sizin bir tahmin var mı kızlar?? Ben kıza benzettim. Kafa yusyuvarlak. Bir de erkek olsa gözükürdü bence
En son o olacak zaten djjdjdjYeseneee
Maalesef ya insan yasaklanan şeyleri daha çok arzuluyor resmen koliyle içsem kanmam gibi ama yarım bardakla idare ediyorumSorma asitli içecek ben de içtim kaç kere ya.. Bi güzel gidiyor
Durum çoğu kişiyi kapsiyorsa davanın lehine sonuç alacağını sanmam .Kızlar departman kapatıldı tek ben çıkarılmadım. Durumu kötü şirketin.Dava hakkım olur mu öyle? Bende kıza benzetiyprum açıkcası.
Canim boyle meyvedir falan paylasicaz tabiKorktum bir anda yok avakado iyi değilmiş yok bu böyleymiş diye yazıyorum ya sürekli,
Çok konuşanın çok yanlışı olurmuş, insan bilemiyor ki kimin neyden etkileneceğini, hepimiz de hamileyiz, hem hormonlar, hem yaşadığımız sıkıntılar, belki hastalıklar..
Hepsi üst üste geliyor.
bazen de ben kendi adıma söylüyorum, çok düşünemiyorum. Bir şey araştırıp mesela bir meyve sebze, hareket ya da başka bir şey de olsa onun en ufak bir sıkıntısı olduğunu görünce korkup burada da paylaşıp, o bilgiden yararlanılsın istiyorum.
Ama bazen gerek üslup gerekse karşı tarafın yaşamış oldukları, evham yaptırıp onu korkutabilir, o yüzden de bunları okuyup telaş yapan da haklı.
Herkesin bir sıkıntısı, bir hastalığı var. Kimse kimseyle denk değil ki, bazısı mecburdur onu kullanmaya, onu kullanana kullanma zararlı desen olmaz zaten.
Çünkü kimse kendi isteği ile zevk olsun diye bir şeyler yapmıyor, nasıl iyi oluruz? Nasıl sağlıklı oluruz?
Herkes bunun derdinde.
Aslında kimse kimsenin de kötülüğünü istemiyordur, niyet önemli biraz da, Allah niyetlerimizi hayırlı ve doğru kılsın inşallah.
Teşekkür ederimCanim boyle meyvedir falan paylasicaz tabi
Meyveyi zaruriyetten yemiyoruz
Ama ilaci zaruriyetten iciyoruz
Sapla samani ayiralim bence
Konu baska yerlere kaymasin isterim
Senin iyi niyetinden suphem yok zerre
Operimm
Evet canum dava hakkin var netKızlar departman kapatıldı tek ben çıkarılmadım. Durumu kötü şirketin.Dava hakkım olur mu öyle? Bende kıza benzetiyprum açıkcası.
Bende bu sabah sanki kaydıraktan kayan bir çocuk düşerken takla attı gibi birşey hissettim
14+5 oldukoda güzelmiş kacıncı haftadasın
Iyi niyet varsa her zmaan canimTeşekkür ederimbirbirimize destek olalım da gerisi önemli değil
Maşaallah.. aramızda bi hafta var14+5 olduk
Hangi ilacı ?o ilacı kullanmasam asıl çocuğu zehirleyeceğim diye düşünmüyorlar sanırım ondan bu tıp düşmanlığı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?