- 12 Nisan 2024
- 1.430
- 1.416
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #7.641
Evet size katılıyorum ben de başka gruplara baktığımda enerjileri çok hoşuma gidiyor kendi yaşadığım durumu paylaştım çok kaba tepkiyle karşılaştım bir tek bana değil bu tepkileri biliyorum ama çok şaşırdım buradaki amaç zaten birbirimize destek olmak bu süreci beraber geçirmek ama bazıları çoktan gardını almış hazır bekliyorKızlar grubumuzda en başından beri aşırı bir gerginlik var. Bazen aralık anneleri grubunu okuyorum enerjilerini çok sevdim orada da herkes bir görüş bildiriyor. Biz sanki biraz fazla mı hassas davranıyoruz? Herkesin görüşü farklı olabilir bu çok normal çünkü hepimizin doktorlarının bile görüşleri farklı. Tetanoz aşımızın zamanı yaklaşmak üzere orada da ikiye ayrılacağız belkide ne yapacağız sürekli grupta birbirimize çemkirerek mi ilerleyeceğiz? Hoş değil bence
Ahahahah. Ya 44 yaşında ilk çocuğunu yaptı bir tanıdık. Üremenin yaşı var sankiBen 37 yim soyle onlara terligimle kovalarim onlati
Selam buralarda olmadığın için merak ediyordum seni geçmiş olsunKızlar selam nasılsınız canlarım?Günlerdir pek uğrayamıyorum. Regl sancısı gibi şiddetli sancılarla uğraştım. Çok da korktum. Doktoruma da gittim. Ultrasonda bile görünüyor rahimde sancıyı yapan kas odağı ama çok şükür rahim ağzı uzunluğunda sorun yok. Yumuşama filan da yok. Büyük ihtimalle bağırsakların tetikliyor dedi. Gerçekten de yemek sonrası yaşıyorum genelde. Neyse 5 progestan iğne ve fitili günde üçe çıkararak biraz rahatladım. Bebişko zaten çok şükür iyi görünüyordu. Bir de tam regl günümü denk geliyordu doktora gittiğim gün. Bazı rahimler regl günlerinde her ay yapıyormuş bunu inşallah öyle bir şeydir.
Sizden böyle gaz ya da ishal yapmayan hatta ishali azaltan tarifler rica ediyorum çoook iyi olurbu arada tavsiyeniz üzerine zaten kimyonlu yoğurtla dolaşıyorum bütün gün
YOk cnm en dogru anne onlar cunkuu
Biz susalım konuşamaylım o zamanMazallah büyük analar kızar
Ahahah aynen aman aman
Zaten bir daha oyle seyler okursam kalp kiricam ciddi
Siz ne hakla buradaki kendi durumunu ve kendi düşüncesini paylaşan Gebeler hakkında bu şekilde konuşabiliyorsunuz?kim olarak? dönün bakın bakalım bi sizin yaptığınız bu ukala ve terbiyesiz konuşmayı kim size yapmış? belki konunun benimle bir alakası yok ama çok rahatsız oldum beni yada bir başkasını bu şekilde rahatsız etmenize hakkınız yok aynı fikirde olmasanız bile saygı duymak zorundasınız haddinizi bilin laflarınızı dikkatli kullanın herkes burada iki can taşıyorAman sinirlenip kalp kırmaya değmez. Sığ düşünceli bir insan için kendini gerip bebeğini rahatsız ettme. He he diyip geçiyoruz bu dönemde bol bol
Katılıyorum. En gerilmememiz gereken zamanda en basta biz birbirimizi geriyoruz. Biri birsey diyince bi anda bir yerlere çekilip uzadıkça uzatılıyor kalp kırılıyor yok yere. Aynısını yaşadım burda ben de...Kızlar grubumuzda en başından beri aşırı bir gerginlik var. Bazen aralık anneleri grubunu okuyorum enerjilerini çok sevdim orada da herkes bir görüş bildiriyor. Biz sanki biraz fazla mı hassas davranıyoruz? Herkesin görüşü farklı olabilir bu çok normal çünkü hepimizin doktorlarının bile görüşleri farklı. Tetanoz aşımızın zamanı yaklaşmak üzere orada da ikiye ayrılacağız belkide ne yapacağız sürekli grupta birbirimize çemkirerek mi ilerleyeceğiz? Hoş değil bence
Aynen ya. Bana hep küçük gösteriyosun diyorlardı, ama dışarda herkes abla diyorÖncelikle geçmiş olsun,
Halbuki "kaçıncı çocuk?" Sorusunu sormaları gerekir, bu da onların cahilliği.
Markette müşteriye "abla" diye hitap edenle aynı öküzlük
Yok ya onların şeyliği benceAynen ya. Bana hep küçük gösteriyosun diyorlardı, ama dışarda herkes abla diyorDiyorum küçük diyen sallıyor demek ki
Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben artık hepinizin yokluğunu farkediyorumKızlar selam nasılsınız canlarım?Günlerdir pek uğrayamıyorum. Regl sancısı gibi şiddetli sancılarla uğraştım. Çok da korktum. Doktoruma da gittim. Ultrasonda bile görünüyor rahimde sancıyı yapan kas odağı ama çok şükür rahim ağzı uzunluğunda sorun yok. Yumuşama filan da yok. Büyük ihtimalle bağırsakların tetikliyor dedi. Gerçekten de yemek sonrası yaşıyorum genelde. Neyse 5 progestan iğne ve fitili günde üçe çıkararak biraz rahatladım. Bebişko zaten çok şükür iyi görünüyordu. Bir de tam regl günümü denk geliyordu doktora gittiğim gün. Bazı rahimler regl günlerinde her ay yapıyormuş bunu inşallah öyle bir şeydir.
Sizden böyle gaz ya da ishal yapmayan hatta ishali azaltan tarifler rica ediyorum çoook iyi olurbu arada tavsiyeniz üzerine zaten kimyonlu yoğurtla dolaşıyorum bütün gün
Bencede ama herkesin zamani farkliAhahahah. Ya 44 yaşında ilk çocuğunu yaptı bir tanıdık. Üremenin yaşı var sankiGeçen iş yerinde de bir tane müdür var. 40 yaşında falan evlendi adam. Ama şirket geneli 30 dan aşağı evlenmiyor.Dedim hamileyim. Diyo ki genç yaşta anne baba olmak da risk diyo Valla ortamına göre değişiyor şu tarz yorumlar
Çok sağ ol canım. Bunları da ekleyeyim listeme. Rahatsız hissettikçe yiyorum artık böyle böyleSelam buralarda olmadığın için merak ediyordum seni geçmiş olsungeçtiğimiz haftalarda tatil dönüşü ben de diyare geçirdim daha yeni yeni toparladı bağırsaklarım dr bana bir probiyotik önerdi probif diye onu yoğurtla her sabah aç karına yiyordum bir de her gün muz yedim haşlanmış patates ve haşlama pirinç pilavı böyle lapa gibi olacak şekilde umarım bir an önce toparlarsın
Canim cok cok gecmis olsunKızlar selam nasılsınız canlarım?Günlerdir pek uğrayamıyorum. Regl sancısı gibi şiddetli sancılarla uğraştım. Çok da korktum. Doktoruma da gittim. Ultrasonda bile görünüyor rahimde sancıyı yapan kas odağı ama çok şükür rahim ağzı uzunluğunda sorun yok. Yumuşama filan da yok. Büyük ihtimalle bağırsakların tetikliyor dedi. Gerçekten de yemek sonrası yaşıyorum genelde. Neyse 5 progestan iğne ve fitili günde üçe çıkararak biraz rahatladım. Bebişko zaten çok şükür iyi görünüyordu. Bir de tam regl günümü denk geliyordu doktora gittiğim gün. Bazı rahimler regl günlerinde her ay yapıyormuş bunu inşallah öyle bir şeydir.
Umarım regl tarihiyle alakalıdır bakalım bekliyorum şu birkaç gün geçsin diyeÇok geçmiş olsun öncelikle. Ben artık hepinizin yokluğunu farkediyorumDediğiniz gibi regl günlerim yaklaştığında benim de rahmimde kasılmalar yumurtalıklarımda ağrılar oluyor. İshal için aklıma gelen muz, haşlanmış patates ve leblebi oldu
Selammmm . Bende de vardı ağrı, kahve akıntı gelmişti. Sonra doktora gittim. Bebek sağlıklı diyor. Bacaklarınızı doğum yaparak ayırarak yatın gerçekten iyi geliyor.Kızlar selam nasılsınız canlarım?Günlerdir pek uğrayamıyorum. Regl sancısı gibi şiddetli sancılarla uğraştım. Çok da korktum. Doktoruma da gittim. Ultrasonda bile görünüyor rahimde sancıyı yapan kas odağı ama çok şükür rahim ağzı uzunluğunda sorun yok. Yumuşama filan da yok. Büyük ihtimalle bağırsakların tetikliyor dedi. Gerçekten de yemek sonrası yaşıyorum genelde. Neyse 5 progestan iğne ve fitili günde üçe çıkararak biraz rahatladım. Bebişko zaten çok şükür iyi görünüyordu. Bir de tam regl günümü denk geliyordu doktora gittiğim gün. Bazı rahimler regl günlerinde her ay yapıyormuş bunu inşallah öyle bir şeydir.
Çok teşekkür ediyorummCanim cok cok gecmis olsun
Bende öyle biliyorum düzenleme çok kısa bir süre içerisinde yapılıyor günler sonra düzenleme yapmak mümkün değil. Tabikide öyle inanın folik asit kullanımını desteklemeyen doktor bile gördü bu gözler. Sonuçta doktorumuz ne dediyse onu yapıyoruz doktorumuza güvendiğimiz için onun görüşünü benimseyebiliyoruz. Her görüşe saygılı olmalıyız. Prilam konusunda mesajı yazan kişiyi bilmiyorum ama o kişiye neden zararlı olduğunu düşünüyorsun sorusu bile yöneltilmeden dalga geçercesine yorumlar yapılmasını çok saygısızca buldum kendi adımaKatılıyorum. En gerilmememiz gereken zamanda en basta biz birbirimizi geriyoruz. Biri birsey diyince bi anda bir yerlere çekilip uzadıkça uzatılıyor kalp kırılıyor yok yere. Aynısını yaşadım burda ben de...
Dün nobetciydim o yüzden geriden gelerek okudum anca geldim tartışma kısmına. Üşenmedim tartışılan mesajlara baktım. Mesajdan belli bir dk gecince herhangi bir şekilde düzeltme yapılmasına izin verilmiyor. Buraya kadar bile abartılmış. Merak edenler denesin baksın. Bi de o anda okuduğunu farklı algılama olabilir bu da çok normal. İlaç konusu da gerçekten tercih meselesi. Dr lar da bu konuda zaman zaman hemfikir olmuyor haksız mıyım? Biri bi ilacı yazarken öbürü bunu kullanma diyebiliyor. Tarzları farklı olabiliyor. Biz de kullanan hastalar olarak farklı görüşlerde olabiliyoruz. Kimse kimseye ısrarla birseyleri iddia edip diğer kişilere birsey kullandığı için laf etmemiş. Eee neyin tartışması anlamadım. Herkes tercihini yazabilir. Faydadan çok zararı olduğunu düşünüyor olabilir. Kendi vücudu kendi bebegi. Buraya yazılan her fikirden bunalıma girip çöken psikolojimiz varsa, bu kadar zayıfsa psikolojimiz, belki de çevremizden manevi olarak ihtiyaç duyduğumuz konularda daha fazla destek almamız gerekiyordur buna ihtiyacımız vardır. Başkalarının fikrini beyan etmesini kısıtlama hakkımız yok. Fikirleri hoşuna gitmeyen kişileri sessize alıp geçilir bu kadar basit. Burdaki arkadaşımın tavsiyesi ile bunu yaptım kafam rahat
Benimde canım istiyor hatta onun yanında bir şey içerdim ama çok önceden ondan da istiyorKilo alsam razıyım öyle söyliyimama canımın çektigi baska nıe şey daha var canı çeken olur mu bilmiyorum ama baharatlı cips aşırı istiyorum boykot olan bi markanın fjfh tutuyorum kendimi.
Çok geçmis olsunKızlar selam nasılsınız canlarım?Günlerdir pek uğrayamıyorum. Regl sancısı gibi şiddetli sancılarla uğraştım. Çok da korktum. Doktoruma da gittim. Ultrasonda bile görünüyor rahimde sancıyı yapan kas odağı ama çok şükür rahim ağzı uzunluğunda sorun yok. Yumuşama filan da yok. Büyük ihtimalle bağırsakların tetikliyor dedi. Gerçekten de yemek sonrası yaşıyorum genelde. Neyse 5 progestan iğne ve fitili günde üçe çıkararak biraz rahatladım. Bebişko zaten çok şükür iyi görünüyordu. Bir de tam regl günümü denk geliyordu doktora gittiğim gün. Bazı rahimler regl günlerinde her ay yapıyormuş bunu inşallah öyle bir şeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?