- 11 Şubat 2021
- 396
- 322
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #7.681
o ilacı kullanmasam asıl çocuğu zehirleyeceğim diye düşünmüyorlar sanırım ondan bu tıp düşmanlığı sanırım.
Biz susalım konuşamaylım o zamanMazallah büyük analar kızar
Aman sinirlenip kalp kırmaya değmez. Sığ düşünceli bir insan için kendini gerip bebeğini rahatsız ettme. He he diyip geçiyoruz bu dönemde bol bol
Konuyu alınırsınız alınmazsınız bilemem. Herkes iki can taşıyor evet ve bazı kişiler ilaç kullanımı konusunda daha hassas olabilir. Nasıl ki ilaç kullanmama fikrini paylaşabiliyorlarsa. İlaç kullananlarında kendi fikirlerini söyleme hakkının var olduğunu düşünüyorum.
Yazdığınız şeyler fikrinizi söylemek değilde başka anne adaylarına yaptığınız saygısızlık ve zorbalık olmasın??Katılıyorum ben de hep takip etmeme rağmen görmedim o mesajı sadece ilaç kullanımı konusuna denk geldim onun üzerine yazdım.
Neyse ne canım kapatın konuyu bir birinize laf sokarak ta kimse yarışı kazanmayacak . Hepimiz hamileyiz olan masum bebeklere oluyor . Yani şunu da anlamıyorum konu kapanmisken neden fitilleyip uzatan mesajlar atılıyor gerek yok gerctekten çoktaCanim konu prilam degil prilamda dahil tum ilaclar
Tartışma bitmemişti. Ben senin seviyene inmeyi ve burada olan insanları rahatsız etmeyi tercih etmedim o kadar. Burda tek gerilen sensin
Aman canim bunlarla basedemeyiz biz sus lutfenNeyse ne canım kapatın konuyu bir birinize laf sokarak ta kimse yarışı kazanmayacak . Hepimiz hamileyiz vermeyin birbirinizi olan masum bebeklere oluyor . Yani şunu da anlamıyorum konu kapanmisken neden fitilleyip uzatan mesajlar atılıyor gerek yok gerctekten çokta
Bir daha bana bi şey derlerse kalp kıracağım dedi ben de böyle düşünen bir insan için kendini sinir etmeye değmez dedim. He de geç dedim. Bi sorun mu var ?Yazdığınız şeyler fikrinizi söylemek değilde başka anne adaylarına yaptığınız saygısızlık ve zorbalık olmasın??
Fitilleyen insanla konuşurken başka fitilleyenler olduğunu mu düşünüyorsunuz, onlar dalga geçerken istediğini söylerken neredeydiniz şimdi neden ortaya çıktınız da bunları söylüyorsunuz o zaman müdahale etmediyseniz şimdi de konuşmayın bence ortamı germeyinNeyse ne canım kapatın konuyu bir birinize laf sokarak ta kimse yarışı kazanmayacak . Hepimiz hamileyiz olan masum bebeklere oluyor . Yani şunu da anlamıyorum konu kapanmisken neden fitilleyip uzatan mesajlar atılıyor gerek yok gerctekten çokta
Evet herkes sussun sadece asyabirce Hanım konuşsun. Konuşun Asyabirce hanım dinliyoruzFitilleyen insanla konuşurken başka fitilleyenler olduğunu mu düşünüyorsunuz, onlar dalga geçerken istediğini söylerken neredeydiniz şimdi neden ortaya çıktınız da bunları söylüyorsunuz o zaman müdahale etmediyseniz şimdi de konuşmayın bence ortamı germeyin
Sen sus bak hani diyosun ya büyük analar kızar felan mazallahBir daha bana bi şey derlerse kalp kıracağım dedi ben de böyle düşünen bir insan için kendini sinir etmeye değmez dedim. He de geç dedim. Bi sorun mu var ?
Bakın burası kimsenin babasının at çiftliği değil. Konu bugün tiye alarak dalga geçen sizsiniz. Yani uzatan sizsiniz. Yok en doğru analar gelir bilmem ne. Herkesin bir düşüncesi veya kararı olabilir. Kimse de direkt aman ilaç kullanmayın zararlıdır demedi. Sizde o arkadaşınızın gazına geldiniz. Hemen dalga geçme modunuzu açtınız. Ayrica herkesin aklı ve doktoru var değil mi zararli olup olmayacagini bilir. Burda zararlı denince veya su soyledir denince hayatımızın bir gerçeği haline gelmiyorKonuyu alınırsınız alınmazsınız bilemem. Herkes iki can taşıyor evet ve bazı kişiler ilaç kullanımı konusunda daha hassas olabilir. Nasıl ki ilaç kullanmama fikrini paylaşabiliyorlarsa. İlaç kullananlarında kendi fikirlerini söyleme hakkının var olduğunu düşünüyorum.
Sen sus bak hani diyosun ya büyük analar kızar felan mazallah
Ahahahaha gercekten oyle sustuk evet hatta tek asyabirce degil tum cete grup konussun ben susuyorumEvet herkes sussun sadece asyabirce Hanım konuşsun. Konuşun Asyabirce hanım dinliyoruz
Konu kapanmisken fitilleyip yazanlara sesleniyorum buradan konuyu başlayanlara değil . Ben kimsenin avukatı değilim çenesini buzemem onlar alay etmiş yada etmemiş bu benim sorunum değil herkes kendi diline mukayet olsun ben herhangi kırıcı veya alaycı bir cümle kurmadım ben kendimden sorumluyum kimseyi tembih etmeye gelmedim sizin de burada beni bu şekilde incitmeye hakkınız yok laflarinizi ölçün de konuşun.Fitilleyen insanla konuşurken başka fitilleyenler olduğunu mu düşünüyorsunuz, onlar dalga geçerken istediğini söylerken neredeydiniz şimdi neden ortaya çıktınız da bunları söylüyorsunuz o zaman müdahale etmediyseniz şimdi de konuşmayın bence ortamı germeyin
Ben kimseye ilaç kullanın ya da kullanmayın demedim. Doktorun tavsiye ettiği ilacın kullanılmamasından açılmıştı konu zatenBakın burası kimsenin babasının at çiftliği değil. Konu bugün tiye alarak dalga geçen sizsiniz. Yani uzatan sizsiniz. Yok en doğru analar gelir bilmem ne. Herkesin bir düşüncesi veya kararı olabilir. Kimse de direkt aman ilaç kullanmayın zararlıdır demedi. Sizde o arkadaşınızın gazına geldiniz. Hemen dalga geçme modunuzu açtınız. Ayrica herkesin aklı ve doktoru var değil mi zararli olup olmayacagini bilir. Burda zararlı denince veya su soyledir denince hayatımızın bir gerçeği haline gelmiyor
Burda sadece bir kişiyle geçmişim var. Diğerlerine burda yazışıyorduk. Ama sağol sen ve mesajlarınla turnusol oldun. Gerekirse cete de oluruz. Bu seni ilgilendirmezAhahahaha gercekten oyle sustuk evet hatta tek asyabirce degil tum cete grup konussun ben susuyorum
Evetttt birazdan sana da seviyene inmem demeye baslarBakın burası kimsenin babasının at çiftliği değil. Konu bugün tiye alarak dalga geçen sizsiniz. Yani uzatan sizsiniz. Yok en doğru analar gelir bilmem ne. Herkesin bir düşüncesi veya kararı olabilir. Kimse de direkt aman ilaç kullanmayın zararlıdır demedi. Sizde o arkadaşınızın gazına geldiniz. Hemen dalga geçme modunuzu açtınız. Ayrica herkesin aklı ve doktoru var değil mi zararli olup olmayacagini bilir. Burda zararlı denince veya su soyledir denince hayatımızın bir gerçeği haline gelmiyor
Ahahahaha gercekten oyle sustuk evet hatta tek asyabirce degil tum cete grup konussun ben susuyorum
Başka bir mesele olsa umrumda olmaz ama buradaki Gebe kadınların kullanabildiği ya da kullanamadığı ilaçlardan dolayı yaptığınız yorumlar kesinlikle faydalı olacak yorumlar değil küçük düşürme dalga geçmekti konunun benle pek de bir alakası yok aslında ama böyle şeylerde susmak sizin gibilere sesini çıkarmak benim içimi rahatlatır karşınızda hassas ve hamile insanlar var edepli olunBen kimseye ilaç kullanın ya da kullanmayın demedim. Doktorun tavsiye ettiği ilacın kullanılmamasından açılmıştı konu zaten
Evet. Dalga geçerek yazistiniz. Herkesin kararına saygı duymak gerekir. Ama büyük ana falan diyerek dalga geçiyorsunuz. Diğer yazılanları hatırlamıyorum.Ben kimseye ilaç kullanın ya da kullanmayın demedim. Doktorun tavsiye ettiği ilacın kullanılmamasından açılmıştı konu zaten
Ay canim turnusol.istediBurda sadece bir kişiyle geçmişim var. Diğerlerine burda yazışıyorduk. Ama sağol sen ve mesajlarınla turnusol oldun. Gerekirse cete de oluruz. Bu seni ilgilendirmez
Onlar istediğini yazdılar biz de cevap verdik,konunun ne zaman kapandığını ben hatırlayamıyorum?evet söylediklerinize hak veriyorum sadece sizi değil diğer hamileleri de bu şekilde incitmeye kimsenin hakkı yok ben de dahilKonu kapanmisken fitilleyip yazanlara sesleniyorum buradan konuyu başlayanlara değil . Ben kimsenin avukatı değilim çenesini buzemem onlar alay etmiş yada etmemiş bu benim sorunum değil herkes kendi diline mukayet olsun ben herhangi kırıcı veya alaycı bir cümle kurmadım ben kendimden sorumluyum kimseyi tembih etmeye gelmedim sizin de burada beni bu şekilde incitmeye hakkınız yok laflarinizi ölçün de konuşun.
Eline ne geçiyor bu şekilde konuşuncaEvetttt birazdan sana da seviyene inmem demeye baslar
Arkadasin seviyesinden kisiler getiein gruba lutfen pleaseee
Ay prenses geliyorrrFetal sonucum çıktı. Her şey yolunda. Cinsiyet konusunda bütün tahminler hatalı çıktı.
Çünkü bir KIZIM daha oluyor.
Şükürler olsun.
Tüm anne adaylarına sağlıklı, hayırlı evlat nasip olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?