- 7 Haziran 2024
- 650
- 838
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #7.661
Evef çok şükür. Zaten rahim ağzında kısalma ya da kanama filan olmadığı sürece yapacak bir şey de yok diyorlar. Daha ne yapabiliriz deyince ancak bu kadar progestan verebilirim sana dedi en son doktorumSelammmm . Bende de vardı ağrı, kahve akıntı gelmişti. Sonra doktora gittim. Bebek sağlıklı diyor. Bacaklarınızı doğum yaparak ayırarak yatın gerçekten iyi geliyor.
Ohh ne güzelAhahaha bence ogretmenlik daha kutsal saygi duyuyorum
Yoneticiyim walla 11 senedir hemde
Bidr yukselenim koç mis gibi
Devletten nasıl aldın canım ya.. Öncesinde kadın dogum alan mı açtıBen onun için 3 hafta önce devletten sıra aldım. bir kaç kez olduğunu bilmiyordum
Evet Kızlar bu arada su çok önemli. Ben dikkat ediyordum ama bu kadar da önemli olduğunu bilmiyordum. Bu kasılmalardan tutun bebeğin sıvısı için bile çok önemli. İhmal etmeyin bu sıcaklarda. İdrar neredeyse beyaz oluncaya kadar iç dedi bana doktorum.Çok geçmis olsunİshal olunca ben bol bol patates haşlama yedim. O anda canımın çektiği şekilde baharat yeşillik sebze ekleyerek ya da sadece tuz atarak da yedim. Çok az yağda yapılmış pirinç pilavına yoğurt döküp yedim. İshal nedeniyle olusan extra bulantim icin de leblebi atıştırdım. İshal olunca yeterli sıvı almayı unutmayın ki vücut susuz kalmasın
Tartisma bitmiş bitmemiş farketmez yorum yazabiliriz yazmasın kimse diyemezsiniz.Arkadaslar yukaridaki tartismalar bitti
Ustune birileri biseyler yazmayin cevap vermeyecegim
Dusuncelerim
Yada diger arkadaslariminda dusunceleri
Gruptan cikmam sessize almam mumkun degildir
Yazi degistirilmis :)
Gerginlik buradaysa oncesinde kim ne yapti hakim degilim
Siz burada kalmayabilirsiniz
Ben arkadaslarimla cok mutluyum
Bana sessize alin diyerek yol gosteriliyorsa benimde gosterme hakkim vardirTartisma bitmiş bitmemiş farketmez yorum yazabiliriz yazmasın kimse diyemezsiniz.
Kimseye kapıyı gosteremezsiniz grup sizin değil. Nokta.
Fikir sundum kapı göstermedim. Yazdığım şeyi anlama şekliniz sizin sorununuzBana sessize alin diyerek yol gosteriliyorsa benimde gosterme hakkim vardir
Bu hak bana taninmis oldu :)
Bende fikir sundum cicim :) operim Allah a emanetFikir sundum kapı göstermedim. Yazdığım şeyi anlama şekliniz sizin sorununuz
Buna yorum yazıp gazınıza gelip ban yiyecek değilimBende fikir sundum cicim :) operim Allah a emanet
Bi gaz niyetim yok cicimBuna yorum yazıp gazınıza gelip ban yiyecek değilimeski numaralar
Aman ugrasmaya değecek bir kafaya sahip değil bazı kişiler boş verin lütfen kendilerini yesin dursunlarTartisma bitmiş bitmemiş farketmez yorum yazabiliriz yazmasın kimse diyemezsiniz.
Kimseye kapıyı gosteremezsiniz grup sizin değil. Nokta.
Sizden başka gerilen yok zaten. Cicim micim öperim bilmem ne saygısız üslup kullanan da yok. Gerilip gerilip millete saran da yokBi gaz niyetim yok cicim
Sadece gereksiz yere daha fazla gerilmek istemiyorum
Siz galiba hepiniz arkadassiniz bisey olmus
Bence gerek yok daha fazla gerilmeye
Sende gerilme
Ooo , minik erko geliyorBizim kız için ismimiz hazırdı erkek isimlerini pek beğenemiyorum birkaç tane var beğendiğim sadece içimize sinen bir isim bulacağız elbet. Evet belkide öyle olur
Ben millete sarmadimSizden başka gerilen yok zaten. Cicim micim öperim bilmem ne saygısız üslup kullanan da yok. Gerilip gerilip millete saran da yok
Haklısınız gerçekten anlatmaya çalışmak zaman kaybı. Değmez daha fazla konuşmaya daAman ugrasmaya değecek bir kafaya sahip değil bazı kişiler boş verin lütfen kendilerini yesin dursunlar
Katılıyorum ben de hep takip etmeme rağmen görmedim o mesajı sadece ilaç kullanımı konusuna denk geldim onun üzerine yazdım.Hanımlar lütfen yapmayın. Bu konuya tam sorunun ne olduğunu bilmeden bende müdahil oldum ama ben konunun nerden geldigini g rcekten bilmiyordum. Prilam falan değilde genel ilaçların kullanmasının zararlı olduğunun falan tartışıldığını düşündüm bende bu fikre karşı geldim ki halada karsiyim çünkü bu tarz yazılar okumak hepimizi acaba diye yanlış düşüncelere sevk edip yanlış hareket etmemize sebep olabilir sorun bebeklerimiz ve sağlığımız olunca yanlış birşeye sebebiyet vermeyi kimse istemez. Ama gerçekten konunun buralara gelmesi çok üzücü şuan konu hakkında bilip bilmeden yorum yapmış gibi oldum muhabbetin uzamamasi gerekirdi ki bu konuşmaları okumak gerçekten yakışmıyor
Canim konu prilam degil prilamda dahil tum ilaclarHanımlar lütfen yapmayın. Bu konuya tam sorunun ne olduğunu bilmeden bende müdahil oldum ama ben konunun nerden geldigini g rcekten bilmiyordum. Prilam falan değilde genel ilaçların kullanmasının zararlı olduğunun falan tartışıldığını düşündüm bende bu fikre karşı geldim ki halada karsiyim çünkü bu tarz yazılar okumak hepimizi acaba diye yanlış düşüncelere sevk edip yanlış hareket etmemize sebep olabilir sorun bebeklerimiz ve sağlığımız olunca yanlış birşeye sebebiyet vermeyi kimse istemez. Ama gerçekten konunun buralara gelmesi çok üzücü şuan konu hakkında bilip bilmeden yorum yapmış gibi oldum muhabbetin uzamamasi gerekirdi ki bu konuşmaları okumak gerçekten yakışmıyor
Tartışma bitmemişti. Ben senin seviyene inmeyi ve burada olan insanları rahatsız etmeyi tercih etmedim o kadar. Burda tek gerilen sensinArkadaslar yukaridaki tartismalar bitti
Ustune birileri biseyler yazmayin cevap vermeyecegim
Dusuncelerim
Yada diger arkadaslariminda dusunceleri
Gruptan cikmam sessize almam mumkun degildir
Yazi degistirilmis :)
Gerginlik buradaysa oncesinde kim ne yapti hakim degilim
Siz burada kalmayabilirsiniz
Ben arkadaslarimla cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?