- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
Allah Allah baya saçma konuşmuş , tabiki araştırıp öğrenmeye çalışıcaz. Hayatımızda sürekli yaşadığımız bi durummuş gibi davranıyorlar . Ne haddine bi hastayı azarlamak. Araştırırsın canım benim artık doktorlar da bi değiştiEvet canım malesef kendisini sevemedim folat formunda folik asit kullanmak istediğimi söyledim bana başka bir folik asiti diretti durdu sen çok araştırıyorsun böyle olmaz çok takıntılısın falan dedi baya azarladı. Tabiki araştıracağım çocuğum hasta olsa sen gelip ilgilenmeyeceksin yani
Zaten ben kendisiyle çatlatma tedavisi olmuştum daha önceden tanıdığım bir doktor yani. sen bırak bu işleri biz sana tüp bebek yapalım demişti o zamanda biz biraz atışmıştık. Bugün de odaya girer girmez tanıdı nerelerdeydin bayadır uğramadın ne için geldin dedi hamileyim ondan geldim dedim nasıl ya doğal yolla mı oldu dediAllah Allah baya saçma konuşmuş , tabiki araştırıp öğrenmeye çalışıcaz. Hayatımızda sürekli yaşadığımız bi durummuş gibi davranıyorlar . Ne haddine bi hastayı azarlamak. Araştırırsın canım benim artık doktorlar da bi değişti
gerçekten bazı Dr lar şaka gibi doğru söylüyorsun paranla rezil oluyorsun bazen sen o Dr u değiştir benceÖzel canım
Değiştireceğim daha kapısının önünden geçmem zatengerçekten bazı Dr lar şaka gibi doğru söylüyorsun paranla rezil oluyorsun bazen sen o Dr u değiştir bence
Özel canım bugün de paramızla rezil olduk çok şükür
Canım İnan ki o bebeğin yiyecek ekmeği varsa rıskı varsa o her türlü doğacak ama sana tavsiyem kesinlikle doktorunu değiştir her doktora gidip böyle bişey yokken konuşan biriyle tansiyonun yükselir bebeğine dolaylı yoldan zarar olur, böyle hassas bi zamanda bu yaklaşım inanılır gibi değil, daha çok başındasın kesinlikle başka doktor araştır kuşumEvet canım malesef kendisini sevemedim folat formunda folik asit kullanmak istediğimi söyledim bana başka bir folik asiti diretti durdu sen çok araştırıyorsun böyle olmaz çok takıntılısın falan dedi baya azarladı. Tabiki araştıracağım çocuğum hasta olsa sen gelip ilgilenmeyeceksin yani
Yok canım saat 4 te randevumGittin mi doktora bize de haber et canım
Haber et canım merak ettimYok canım saat 4 te randevum
Ay bi de teorisi çürümüş şok olmuşZaten ben kendisiyle çatlatma tedavisi olmuştum daha önceden tanıdığım bir doktor yani. sen bırak bu işleri biz sana tüp bebek yapalım demişti o zamanda biz biraz atışmıştık. Bugün de odaya girer girmez tanıdı nerelerdeydin bayadır uğramadın ne için geldin dedi hamileyim ondan geldim dedim nasıl ya doğal yolla mı oldu dedi
Benim var canım öğleden sonra 4 tecidooss P pluviophilep7 Güzel haberlerinizi bekliyoruuuuz inşallah
Başka muayenesi olan var mı bugün?
Aynı şekilde düşünüyorum. Benim eşim ilaç mümessili ve bu ilaç işlerinin nasıl döndüğünü malesef çok iyi biliyoruz. Bana bir doktor ilaç dayatması yaptığı zaman ben aşırı sinir oluyorum o yüzden.
Yani yuh
Bu nasıl cesaret bunlardaki
İnanamıyorum. Bence hemen dr değişimi yapmalı.
Aslında sessizce dinlemeyip cvp yapıştıracaksın böylelerine. Ne haddine bu şekilde konuşmak
Bu arada benim drum da suratsızdır mesela
Ama çok güven verir, azarlamaz. Özgüveni aşırı yüksek ve kendi bildiğini okur. öyle bi güvenirsin ki kendini ona teslim edersin. tatlı dilli de değildir. Fakat olumsuz konuşmaz aksine rahatlatır her zaman.
hani illa gülsün, muhabbet etsin gibi bir arayışım hiç yok. ama azarlamak terslemek asla olmamalı. Ona tahammülüm yok benim. Hiçbir anne adayı bu muameleyi hak etmiyor.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınız çok doğru söylüyorsunuz strese sokmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar ne yazıkki bazılarıCanım İnan ki o bebeğin yiyecek ekmeği varsa rıskı varsa o her türlü doğacak ama sana tavsiyem kesinlikle doktorunu değiştir her doktora gidip böyle bişey yokken konuşan biriyle tansiyonun yükselir bebeğine dolaylı yoldan zarar olur, böyle hassas bi zamanda bu yaklaşım inanılır gibi değil, daha çok başındasın kesinlikle başka doktor araştır kuşum
Canım daha girmedim öğleden sonra 4 te randevumSosyallanne canim sende bugün Dr a gidecektin naptin :)
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelBenim var canım öğleden sonra 4 te
Canım oluyor ya her gün ayrı yerde batma ağrı gaz oluyor. Acından duramayacak seviyeye gelmezse, Allah korusun kanama filan olmazsa hiç kafana takma. Rahim her gün farklı hormon salgılıyor değişiyor genişliyor merak etme.kızlar benim dünden beri sol kasikta batma oluyo ara ara afedersiniz gazim da çok bu durumu yaşayan oldumu? bat günüm bugün benim
Keseyi gördüm ama kalp atışı henüz erken dediGünaydınnnn bende şuan doktorun kapısında bekliyorum
Keseyi gördük beslenme noktasını da gördük kalp atışı için 10 gün sonra gidicemcidooss P pluviophilep7 Güzel haberlerinizi bekliyoruuuuz inşallah
Başka muayenesi olan var mı bugün?
Benimde 4+6 bugün gördüm istersen nir doktora git ya da kalp atışıyla görmek istersen 1 hafta daha bekleHayırlı olsun sağlıkla devam etsinnnn
HCG baktırmış mıydın tekrar? Benim de 4+6 olacak yarın da, akşam kan versem hcg 5000-6000 olduysa sabah gitsem mi acaba diye düşünüyorum.
Benimde kalp atışı duyulmadı 10 gün sonra gel dedi 5+1 şuan. Yolk kesesini görüp görmediğini de söylemedi. Ben de sormayı unuttum açıkçasıKeseyi gördüm ama kalp atışı henüz erken dedi
Yaaa demek yolk kesesi var Buda demek oluyor kiii boş gebelik değil tebrik ederim yakında bebişş oluşurKeseyi gördük beslenme noktasını da gördük kalp atışı için 10 gün sonra gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?