- 12 Nisan 2024
- 966
- 766
- 23
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
Canım belki kese boyutuna göre haftayı öyle söylemiştir benim pek bilgim bile yok ama kalp atışı bile duyulmuş daha ne olsunnnn başka bişey düşünmeKızlar kese göründü 8mm dedi hafta olarak 5+5 dedi ve bebeğin kalp atışını da dinledik çok şaşırdım normal mi sizce ?? Normalde adetime göre 6+3 olması gerekiyordu ama ultrasonda 5+5 dedi aşırı heyecanlandım önce keseyi bulamadı zor buldu cihaz eskiydi biraz yorumlarınızı bekliyorum
Fotoğraf çektiysen aslında anlarsın kesenin içinde beyaz bir nokta oluyor. Yoksada artık 10 gün sonra kalp atışı heyecanını bekleyeceğizBenimde kalp atışı duyulmadı 10 gün sonra gel dedi 5+1 şuan. Yolk kesesini görüp görmediğini de söylemedi. Ben de sormayı unuttum açıkçası
Ay hadi inşallah canımmmÇok sevindim sağlıkla ilerlesin
Yarın evden çalışılıyorum 10.45 e aldım randevu bi gideyim baksın içim biraz rahatlar en azından. 28inde kendi doktoruma randevum var orada da kalp atışını duyarız inş
Nebilim doktor bir tuhafıma gitti tavrı önce bulamadı falan birde haftaya kadar büyüt dedi o cümle kafama takıldı küçük mü acaba diyeCanım belki kese boyutuna göre haftayı öyle söylemiştir benim pek bilgim bile yok ama kalp atışı bile duyulmuş daha ne olsunnnn başka bişey düşünme
Ya inşallah herşey yolunda giderse 24 Şubat, minik bi balığım olacakKızlar tahmini doğum tarihleriniz ne benimki 18 şubat diyo
Yok canım ben bir şey göremedimFotoğraf çektiysen aslında anlarsın kesenin içinde beyaz bir nokta oluyor. Yoksada artık 10 gün sonra kalp atışı heyecanını bekleyeceğiz
16 Şubat benimKızlar tahmini doğum tarihleriniz ne benimki 18 şubat diyo
Canım bende kötü bir tecrübe yaşadım bugün bazı doktorlar böyle malesefNebilim doktor bir tuhafıma gitti tavrı önce bulamadı falan birde haftaya kadar büyüt dedi o cümle kafama takıldı küçük mü acaba diye
Canım çok tebrik ederimKızlar kese göründü 8mm dedi hafta olarak 5+5 dedi ve bebeğin kalp atışını da dinledik çok şaşırdım normal mi sizce ?? Normalde adetime göre 6+3 olması gerekiyordu ama ultrasonda 5+5 dedi aşırı heyecanlandım önce keseyi bulamadı zor buldu cihaz eskiydi biraz yorumlarınızı bekliyorum
Nebilim biraz büyüt dedi benim takıldığım nokta 6-+3 olması gerekirken adete göre bana 5+5 dedi ben kalp atışını da duymayı beklemiyordum ona da şaşırdım şöyle hissettim evet bebek var ama keseyi mi küçük buldu sence???Canım bende kötü bir tecrübe yaşadım bugün bazı doktorlar böyle malesef
Çok güzel bir histi ama ben demesem dinletmeyecek ben ekranda gördüm bişey atıyor böyle dedim kalbimi hocam öyle açtı tuhaf bir doktor birde büyüt biraz deyince kafama takıldı 8mm küçük mü yaCanım çok tebrik ederimhaftasına göre kese çok normal hergün 1 mm büyüyormuş kese chatgpt öyle demişti. Bazen son regl tarihi ile uyumlu olmuyormuş geç döölenme vs. her şey yolunda maşallah kalbini de duymuşsun nasıl bi histi?
Canım inan hiç bilmiyorum kese ne kadar olmalı bir bilgimde yok bende doktoruma bugün hiçbir şey soramadım sağolsun beni azarlayıp gönderdiNebilim biraz büyüt dedi benim takıldığım nokta 6-+3 olması gerekirken adete göre bana 5+5 dedi ben kalp atışını da duymayı beklemiyordum ona da şaşırdım şöyle hissettim evet bebek var ama keseyi mi küçük buldu sence???
Şimdi chat gptye sordum 5+1 ve 6 hafta arası için 7-10 mm kese normalmişNebilim biraz büyüt dedi benim takıldığım nokta 6-+3 olması gerekirken adete göre bana 5+5 dedi ben kalp atışını da duymayı beklemiyordum ona da şaşırdım şöyle hissettim evet bebek var ama keseyi mi küçük buldu sence???
Çok güzel bir histi ama ben demesem dinletmeyecek ben ekranda gördüm bişey atıyor böyle dedim kalbimi hocam öyle açtı tuhaf bir doktor birde büyüt biraz deyince kafama takıldı 8mm küçük mü ya
Aynen bende baktım şimdi öyle yazıyor gayet normalŞimdi chat gptye sordum 5+1 ve 6 hafta arası için 7-10 mm kese normalmiş
Hemen uzan moralini bozma düşük riski olup doğum yapan bir çok kadın var dua edelim inşallahKızlar muayeneden sonra eve geldim 3 4 damla kadar pembe akıntım gelmiş ya moralim çok bozuldudoktoru aradım düşük riskinden olabilir artarsa gel dedi çok korkuyorum sevincim kursağımda kaldı
Canım çok sıkıldıHemen uzan moralini bozma düşük riski olup doğum yapan bir çok kadın var dua edelim inşallah
Canım vajinal mi baktı doktor? Belki bebekle alakasızdır?Kızlar muayeneden sonra eve geldim 3 4 damla kadar pembe akıntım gelmiş ya moralim çok bozuldudoktoru aradım düşük riskinden olabilir artarsa gel dedi çok korkuyorum sevincim kursağımda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?