Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    32
Benimde 4+6 bugün gördüm istersen nir doktora git ya da kalp atışıyla görmek istersen 1 hafta daha bekle
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin
Yarın evden çalışılıyorum 10.45 e aldım randevu bi gideyim baksın içim biraz rahatlar en azından. 28inde kendi doktoruma randevum var orada da kalp atışını duyarız inş

Kızlar doktor bebek sağa tutunmuş dedi. Kese şekline de bakarak erkek mi kız mı yorum yapabilir misiniz?

Eklentiler

• 1FAB4CA0-7CBE-4C02-833E-2FD240B67477.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 72
Bu tek bi anya orda oynatınca görmüştür belki, doktor bi sıkıntı olsa söyler sana zaten bide öyle ufak bişey ki görünmemesi normal ben bi önceki gebelikte 2. Yada 3.de sorup görmüştüm banada doktor kendi söylememişti :) kesen fasülye gibi erkek mi acaba öyle derler yaa

Canım inşallah hiçbir sorun yoktur ilk gebeliğim bide biraz zor oldu o yüzden ekstra stresliyim sanırım. Bilmiyorumki keseyi gören herkes erkek dedi ama sağ taraftaydı bu arada

Canım inşallah hiçbir sorun yoktur ilk gebeliğim bide biraz zor oldu o yüzden ekstra stresliyim sanırım. Bilmiyorumki keseyi gören herkes erkek dedi ama sağ taraftaydı bu arada
Bende erkek diyorumm :) rahat ol doktorlar bazen sormadıkça bilgi vermiyor maşallah bak herşey yolunda bende ilk muayenede göremedim sonra sorunca söyledi bana bi sonrakilerde,

Kızlar kese göründü 8mm dedi hafta olarak 5+5 dedi ve bebeğin kalp atışını da dinledik çok şaşırdım normal mi sizce ?? Normalde adetime göre 6+3 olması gerekiyordu ama ultrasonda 5+5 dedi aşırı heyecanlandım önce keseyi bulamadı zor buldu cihaz eskiydi biraz yorumlarınızı bekliyorum

Tabiki çok normal bazen satla aynı gitmez, cihazdan kaynaklı da olabilir maşallah zaten kalbini de duymuşsun

Canım hiç önemi yok o farkın ölçümden de olabilir zaten gittikçe kapanabilir de Kalp atışı duymuşsun daha ne olsun maşallah

ay masallah canım olsun kalp atısını duymuşsun geç döllenme olabilir.. Vajinal mi baktı karından mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…