- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
Fotoğraf verdi mi orda kesenin içine bak minik beyaz bi nokta var mı içinde o yol kesesi kuşumBenimde kalp atışı duyulmadı 10 gün sonra gel dedi 5+1 şuan. Yolk kesesini görüp görmediğini de söylemedi. Ben de sormayı unuttum açıkçası
Çok sevindim sağlıkla ilerlesinBenimde 4+6 bugün gördüm istersen nir doktora git ya da kalp atışıyla görmek istersen 1 hafta daha bekle
Fotoğraf verdi mi orda kesenin içine bak minik beyaz bi nokta var mı içinde o yol kesesi kuşum
Bu tek bi anya orda oynatınca görmüştür belki, doktor bi sıkıntı olsa söyler sana zaten bide öyle ufak bişey ki görünmemesi normal ben bi önceki gebelikte 2. Yada 3.de sorup görmüştüm banada doktor kendi söylememişti :) kesen fasülye gibi erkek mi acaba öyle derler yaaEki Görüntüle 3605801
Yok canım görünmüyor
Canım inşallah hiçbir sorun yoktur ilk gebeliğim bide biraz zor oldu o yüzden ekstra stresliyim sanırım. Bilmiyorumki keseyi gören herkes erkek dedi ama sağ taraftaydı bu aradaBu tek bi anya orda oynatınca görmüştür belki, doktor bi sıkıntı olsa söyler sana zaten bide öyle ufak bişey ki görünmemesi normal ben bi önceki gebelikte 2. Yada 3.de sorup görmüştüm banada doktor kendi söylememişti :) kesen fasülye gibi erkek mi acaba öyle derler yaa
Ya ben hep yusyuvarlak ovalse kız çıkıntılı fasülye gibiydi erkek diyorlar o bilgiyi biliyorumKızlar doktor bebek sağa tutunmuş dedi. Kese şekline de bakarak erkek mi kız mı yorum yapabilir misiniz?
Bende erkek diyorumm :) rahat ol doktorlar bazen sormadıkça bilgi vermiyor maşallah bak herşey yolunda bende ilk muayenede göremedim sonra sorunca söyledi bana bi sonrakilerde,Canım inşallah hiçbir sorun yoktur ilk gebeliğim bide biraz zor oldu o yüzden ekstra stresliyim sanırım. Bilmiyorumki keseyi gören herkes erkek dedi ama sağ taraftaydı bu arada
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattınBende erkek diyorumm :) rahat ol doktorlar bazen sormadıkça bilgi vermiyor maşallah bak herşey yolunda bende ilk muayenede göremedim sonra sorunca söyledi bana bi sonrakilerde,
Ben chat gbt attım. Oval ve uzun gozukuyor. sonlara dogru daraldığı için erkek dediYa ben hep yusyuvarlak ovalse kız çıkıntılı fasülye gibiydi erkek diyorlar o bilgiyi biliyorumbirde chat cbt ye görüntü atar darlardım onu hep
Evet ilk kese fotolarıBen chat gbt attım. Oval ve uzun gozukuyor. sonlara dogru daraldığı için erkek dedi
Tek dileğim sağlıkla kucağıma almak ne olursa olsun hiç farketmiyor
İnşallah kuşuuumTek dileğim sağlıkla kucağıma almak ne olursa olsun hiç farketmiyor
Tabiki çok normal bazen satla aynı gitmez, cihazdan kaynaklı da olabilir maşallah zaten kalbini de duymuşsunKızlar kese göründü 8mm dedi hafta olarak 5+5 dedi ve bebeğin kalp atışını da dinledik çok şaşırdım normal mi sizce ?? Normalde adetime göre 6+3 olması gerekiyordu ama ultrasonda 5+5 dedi aşırı heyecanlandım önce keseyi bulamadı zor buldu cihaz eskiydi biraz yorumlarınızı bekliyorum
Çok korktum kese boyutu küçük gibi geldi 8.95 mm bebeği de gördüm kalbimi de dinlettiTabiki çok normal bazen satla aynı gitmez, cihazdan kaynaklı da olabilir maşallah zaten kalbini de duymuşsun
Canım hiç önemi yok o farkın ölçümden de olabilir zaten gittikçe kapanabilir deKızlar kese göründü 8mm dedi hafta olarak 5+5 dedi ve bebeğin kalp atışını da dinledik çok şaşırdım normal mi sizce ?? Normalde adetime göre 6+3 olması gerekiyordu ama ultrasonda 5+5 dedi aşırı heyecanlandım önce keseyi bulamadı zor buldu cihaz eskiydi biraz yorumlarınızı bekliyorum
Bence kesesi çok normal, Allahım sağlıkla devam ettirip hep böyle güzel haberler duyursunÇok korktum kese boyutu küçük gibi geldi 8.95 mm bebeği de gördüm kalbimi de dinletti
ay masallah canım olsun kalp atısını duymuşsun geç döllenme olabilir.. Vajinal mi baktı karından mııKızlar kese göründü 8mm dedi hafta olarak 5+5 dedi ve bebeğin kalp atışını da dinledik çok şaşırdım normal mi sizce ?? Normalde adetime göre 6+3 olması gerekiyordu ama ultrasonda 5+5 dedi aşırı heyecanlandım önce keseyi bulamadı zor buldu cihaz eskiydi biraz yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?