- 7 Haziran 2024
- 574
- 667
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
Evet canım hap bu coraspin 100mg kullanıyorum ama dediğim gibi doktor bana kullanabilirsin zaten bebekten bağımsız önlem amaçlı dedi.Canım o hap mı peki, kese görününce de başlanıyor galiba kan sulandırıcılar
Tamam kuşum, zaten bende doktordan habersiz asla kullanmam teşekkür ederimEvet canım hap bu coraspin 100mg kullanıyorum ama dediğim gibi doktor bana kullanabilirsin zaten bebekten bağımsız önlem amaçlı dedi.
Gözün aydın canımmmKızlaaarr ben muayene oldum keseyi gördük çok şükür 5+1 de
Hayırlı olsun sağlıkla devam etsinnnnKızlaaarr ben muayene oldum keseyi gördük çok şükür 5+1 de
Maşallah kuzum hayırlı olsunKızlaaarr ben muayene oldum keseyi gördük çok şükür 5+1 de
Gittin mi doktora bize de haber et canımAdetin ilk günü 2 mayıstı benim 8 mayısta da bitmişti hangisi baz alınıyor bilmiyorum ilk günü dimi ? Ayy canım hiç sorma bende heyecan deil de korku var daha önce gebelik kayıplarım oldu diye acaba kese var mı acaba kötü bişey mi diyecek diye çok tedirginim inşallah güzelce kesemi görürüm ama sen kese görmüşsün kalp atışı için erken deil mi neden gideceksin ? İnşallah hem kese hem bebeği görürüm kalp atışı için erken sanırım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun benim en son 4 Haziran da değerim 158 di canım ben küçük bir değerle öğrenip dört defa kan verdim ama benim ilişki yani döllenme tarihim net çünkü ovitrelle ile gebe kaldım 18 mayıstı ilişki başka yoktu
Ben 4+5’te gittim kese 5 mm olarak karından göründüHayırlı olsun sağlıkla devam etsinnnn
HCG baktırmış mıydın tekrar? Benim de 4+6 olacak yarın da, akşam kan versem hcg 5000-6000 olduysa sabah gitsem mi acaba diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım en son cuma günü hcg bakılmıştı 1833 çıkmıştı cuma da gelsen keseyi görürdük dedi bana doktorHayırlı olsun sağlıkla devam etsinnnn
HCG baktırmış mıydın tekrar? Benim de 4+6 olacak yarın da, akşam kan versem hcg 5000-6000 olduysa sabah gitsem mi acaba diye düşünüyorum.
Evet canım uygulamayla tam uyumlu ordada 5+1 yazıyordu. 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dediMaşallah kuzum hayırlı olsunhamilelik programına bakmış mıydın kendi hesabınla uyumlu mu söyledi doktor kalp atışı randevusunu ne zamana verdi
Oh maşallahEvet canım uygulamayla tam uyumlu ordada 5+1 yazıyordu. 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi
Aminnn inşallah benim biraz moralimi bozdu doktor. Senin şimdi düşğk riskin olur pcos var ya sende dedi. Neden böyle söylediniz hocam kese etrafında kanama mı var ya da kese şekli falan mı bozuk dedim yok her şey normal ama pcos var dedi progestan fitil verdiOh maşallahben de cuma gidicem hesabıma göre 5+5 olacak o gün. Hepimizin sağlıkla güzel haberlerini alalım hep inşallah
Önlem amaçlı vermiştir sadece hiç canını sıkma onun için, ben tüp bebekle hamileyim bizde prosedür 12. Haftaya kadar ortalama progestan bi sürü ilaç kullanıyoruz. Hiç bi zararı olmaz , stres olma. Ama konuşma tarzını sevmediysen sonra başka doktorla devam edersin gebelik takibini canımAminnn inşallah benim biraz moralimi bozdu doktor. Senin şimdi düşğk riskin olur pcos var ya sende dedi. Neden böyle söylediniz hocam kese etrafında kanama mı var ya da kese şekli falan mı bozuk dedim yok her şey normal ama pcos var dedi progestan fitil verdi
Evet canım malesef kendisini sevemedim folat formunda folik asit kullanmak istediğimi söyledim bana başka bir folik asiti diretti durdu sen çok araştırıyorsun böyle olmaz çok takıntılısın falan dedi baya azarladı. Tabiki araştıracağım çocuğum hasta olsa sen gelip ilgilenmeyeceksin yaniÖnlem amaçlı vermiştir sadece hiç canını sıkma onun için, ben tüp bebekle hamileyim bizde prosedür 12. Haftaya kadar ortalama progestan bi sürü ilaç kullanıyoruz. Hiç bi zararı olmaz , stres olma. Ama konuşma tarzını sevmediysen sonra başka doktorla devam edersin gebelik takibini canım
canım devletmi ozelmi DrEvet canım malesef kendisini sevemedim folat formunda folik asit kullanmak istediğimi söyledim bana başka bir folik asiti diretti durdu sen çok araştırıyorsun böyle olmaz çok takıntılısın falan dedi baya azarladı. Tabiki araştıracağım çocuğum hasta olsa sen gelip ilgilenmeyeceksin yani
Evet canım malesef kendisini sevemedim folat formunda folik asit kullanmak istediğimi söyledim bana başka bir folik asiti diretti durdu sen çok araştırıyorsun böyle olmaz çok takıntılısın falan dedi baya azarladı. Tabiki araştıracağım çocuğum hasta olsa sen gelip ilgilenmeyeceksin yani
Özel canımcanım devletmi ozelmi Dr
Özel canım bugün de paramızla rezil olduk çok şükürÜslubu çirkin
Ben de merak ettim devlet mi özel mi
Ben de ilk çocuğumda özeldeki bi drdan çok çirkin muamele görmüştüm asla unutamıyorum.
Anında bıraktım gitmeyi tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?