Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
Gittin mi doktora bize de haber et canım

Hayırlı olsun sağlıkla devam etsinnnn
HCG baktırmış mıydın tekrar? Benim de 4+6 olacak yarın da, akşam kan versem hcg 5000-6000 olduysa sabah gitsem mi acaba diye düşünüyorum.
Ben 4+5’te gittim kese 5 mm olarak karından göründü Beta muhtemelen 3-4 binlerdeydi. Gidebilirsin aslındaaa

Hayırlı olsun sağlıkla devam etsinnnn
HCG baktırmış mıydın tekrar? Benim de 4+6 olacak yarın da, akşam kan versem hcg 5000-6000 olduysa sabah gitsem mi acaba diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım en son cuma günü hcg bakılmıştı 1833 çıkmıştı cuma da gelsen keseyi görürdük dedi bana doktor

Oh maşallah ben de cuma gidicem hesabıma göre 5+5 olacak o gün. Hepimizin sağlıkla güzel haberlerini alalım hep inşallah
Aminnn inşallah benim biraz moralimi bozdu doktor. Senin şimdi düşğk riskin olur pcos var ya sende dedi. Neden böyle söylediniz hocam kese etrafında kanama mı var ya da kese şekli falan mı bozuk dedim yok her şey normal ama pcos var dedi progestan fitil verdi

Önlem amaçlı vermiştir sadece hiç canını sıkma onun için, ben tüp bebekle hamileyim bizde prosedür 12. Haftaya kadar ortalama progestan bi sürü ilaç kullanıyoruz. Hiç bi zararı olmaz , stres olma. Ama konuşma tarzını sevmediysen sonra başka doktorla devam edersin gebelik takibini canım

Evet canım malesef kendisini sevemedim folat formunda folik asit kullanmak istediğimi söyledim bana başka bir folik asiti diretti durdu sen çok araştırıyorsun böyle olmaz çok takıntılısın falan dedi baya azarladı. Tabiki araştıracağım çocuğum hasta olsa sen gelip ilgilenmeyeceksin yani

canım devletmi ozelmi Dr

Üslubu çirkin
Ben de merak ettim devlet mi özel mi
Ben de ilk çocuğumda özeldeki bi drdan çok çirkin muamele görmüştüm asla unutamıyorum.
Anında bıraktım gitmeyi tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…